Шофьор кара с 224 км/ч на столичния бул. "България"

Това обяви Георги Георгиев
25 авг 2023 17:45, Росен Стойчев
57
Шофьор кара с 224 км/ч на столичния бул. "България"
Снимка: БГНЕС

"Притеснителни данни за ръст на нарушенията показват общинските табла за измерване скорост в София.

Имаме нови черни рекорди всеки месец – през юли на бул. „България“ – 224 км/ч, на „Ботевградско шосе“ – 220 км/ч."

Това съобщи в профила си във фейсбук председателят на СОС Георги Георгиев.

Още по темата

"За месец юли са регистрирани 8000 автомобила с над 125 км/ч на Околовръстното, други 2000 са засечени да се движат с над 125 км/ч в града.

Тези данни са потресаващи и показват, че нищо не се е променило в манталитета на нарушителите  през изминалата година.

Затова е важно наказанието да е неизбежно. Само тогава то е ефектино.

Очаквам законопроекта ни, внесен от депутатите от ГЕРБ-СДС, който бе приет на първо четене в парламентарната транспортна комисия, да получи окончателно подкрепа и да се превърне в действащи правила възможно най-скоро".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: шофьорискорост
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
0
 
! Отговори
! преди 7 месеца
Какъв е проблемът? Имат мощни коли и ги карат а комунистите им завиждат. Комплексарска нация от комунисти.
50
0
 
6
 
! Отговори
Роро преди 7 месеца
Българинът е комплексар, не му ли сриташ *** яко няма ефект.
49
1
 
9
 
! Отговори
2,3K€ преди 7 месеца
"Взимайте им книжките и им слагайте огромни глоби. Като платят 2 пъти по 2-3 хиляди евро, ще си помислят дали да превишават ограниченията пак." По толкова се дават за едно излизане вечер. За бакшиши. Дребни пари са това.
48
5
 
1
 
! Отговори
МВР СА ВИНОВНИ преди 7 месеца
ЕКСПЕРТИ НА МВР с е оплакаха ПЪРВИ за опити за убииства срещу тях ВЕДНАГА СЛЕД ЗАЛЕПВАНЕ НА ЕКО СТИКЕРИ НА ПРЕДНО СТЪКЛО 2022. ОПпиутаха се да ме убият и мен секунди след излизане от сервиз 2022 и след преглед 2023. ПолЗват АМЕРИКАНСКИ САТЕЛИТИ ЗА ОБЕМНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ И ОБСЕБВАНЕ НА МИЛИОНИ. В МОМЕНТА следят и увреждат над 120 000 автомобила с ЕКО СТИКЕРИ
47
2
 
1
 
! Отговори
УБиват с ХОЛОГРАМИ преди 7 месеца
Warnings about Digital holographic terror with EKO STIKERI>> Масови убиици обсебва тмилиони водачи с еко стикери. ЛЕПЕНЕТО НА РПЕДНИ СТЪКЛА НА отличащи вниманието на водача стикери вкл нагло престъпни дигитално холограмни оръжия за масова ликвидация ЕКО СТИКЕРИ Е ЗАБРАНЕНО. Веднага след залепването се включва система за следене и манипулиране на водачите вкл с цел снимане с висока скорост.
46
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хайде стига с тази Америка! Там където бях в САЩ, всички шофираха с превишена скорост - обикновено 20-30 мили над разрешената. Това са 32-48 км/ч над разрешената скорост и това даже не бяха магистрали.
45
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Богатите в Америка са Творци, Иноватори, а не бандити присвоили цялото Богатство на България след окупацията на СССР на територията на България след 1944г и въвели крепостничестово като закон за изземване на земята на БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛЯНИ - КОВБОЙ и вкарване в колхозите - ТКЗСета и присвоени след 1989 г от КОМУНКАТЪРБАНДИТИТЕ.... и станали УЖКИМ капиталисти! България бе цялостно унищожена след унищожаване на българските СЕЛАНИ - КОВБОЙ - ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪЛГАРИЯ!
44
1
 
7
 
! Отговори
пфффф преди 8 месеца
Добрютро! Това е от години. Ченгетата стоят и се почесват, въобще не им пука. Околовръстното, Черни връх, Цариградско, Ботевградско направо са ме отвявали - гаранция за поне плюс 80 над ограничението.
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз не съм видял в Америка, някой Богат примерно ако кара една от най скъпите коли да се ФУКА по автострадите и по пътищата и да се тупа по гърдите, че е БОГАТ! Богатите в Америка, спазват не само законите по пътищата в Америка, но Държавните закони на Америка, за да бъдат БОГАТИ!
42
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 42.... В Америка, навсякъде максималната скорост е 70 мили на час. Точната скорост като пресметнеш 70 мили в час е 112. 6541 км в час.... Та ако максималната скорост в България по автострадите я направят 120 км в час.... И законът за глобата да бъде при над 125 км в час. всичко ще стане нормално. Какво е това да караш в България по автострадите със 150....170.... 250.... километра в час.. ?!?!?
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В Америка най-главния закон е да спазваш законите за каране по пътишщата. Не спазваш ли "ЗАКОНИТЕ НА ПЪТИЩАТА", това означава, че не спазваш и "ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА"! И още нещо: Уважавам полицията в Америка, понеже те ти помагат когато се намираш в нужда и не ме е страх от полицай. Примерно казваш на полицай: "Ей там на една жена трябва да и се окаже помощ" Веднага те се притичват за помощ и задействат или Пожарната или Линейката.. Културата е най-важна!
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
41 - и в България е такъв закона - я кой не ги знае. В Америка ограничението е масово 120 км/ч иначе
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В Америка има следния закон: Примерно караш по автострадата и виждаш, че автострадата е задръстена, трябва да караш с такава скорост, че да можеш да спреш. Ако примерно някой пред теб забие спирачки, понеже пред него също нещо се случва и намалава скоростта си да спре и ти го удариш, виновен си ти, понеже трябва да караш на такова разстояние след него, че никога да не можеш да го удариш.
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В Америка главния закон е следния: Примерно си на автострадата и там винаги, навсякъде на всяка автострада, даже и да не пише скорост 70 мили в час (110 км в час), винаги не трябва да превишаваш тази скорост. Ако я привишиш примерно, случайно да караш с 5 мили повече, тоест караш със 75 мили на час и полицай те спре, ще ти направи забележка. Но ако превишиш с 10 мили, трябва да си платиш заслуженото и ти влиза една точка минус. Ако направиш две точки минус, трябва да се явиш отново на изпит!
37
0
 
4
 
! Отговори
Симо преди 8 месеца
И тоя ще го стържем от асфалта...
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
айди, следващият път с 772 км/ч. Мооооожеш, знам!
35
9
 
5
 
! Отговори
До Пепе преди 8 месеца
Съжалявам, че не можеш да осъзнаеш разликата между безопасна скорост за пътя и максимално разрешена скорост. Заради такива като теб се приемат популистки закони като тази дивотия с отнемането на автомобила, защото си пил един аспирин.
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Автоджигит ли е някой, който шофира с 30 км/час , при ограничение от 20 км/ч заради "забравен" знак сложен при ремонт на пътя преди 10 години, където ограничението е до 90 км/ч - път извън населено място? По-полека с тези определения...
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да се приеме закон за отнемане на автомобилите на автоджигити, които превишават максималната скорост.
32
2
 
18
 
! Отговори
Пепе преди 8 месеца
Тука някакъв умник говори, за безопасна скорост от 200км/ч, а го ограничавали на 50км/ч. Точно за такива умници са поставени тези ограничения, защото не могат да си направят собствена критична самооценка!!! 200км/ч не е безопасна скорост, ако се удариш с нея, имаш гарантирана среща със Св.Петър. Камо ли 200км/ч в града или при наличие на други участници в движението (коли, деца, пенсионери, животни).