Важно за шофьорите: Ремонтират път през Дюлинксия проход

Започва избор на изпълнител
28 авг 2023 17:30, Росен Стойчев
8
Важно за шофьорите: Ремонтират път през Дюлинксия проход
Снимка: БГНЕС

Програмата на Агенция "Пътна инфраструктура" предвижда основен ремонт на 65,6 км от път III-906 Господиново - Дюлино - Каблешково - Сарафово.

Още по темата
В момента се провежда обществена поръчка за избор на изпълнители на основния ремонт на третокласния път, преминаващ през "Дюлински проход". Отсечката свързва областите Варна и Бургас и е алтернатива за преминаващите през проходите "Приморски", път I-9 Слънчев бряг - Обзор, и "Айтоски", път ІІІ-208 Дъскотна - Айтос.

След класиране на офертите и решение за избор на изпълнители, ако няма обжалване на процедурата, ще може да се пристъпи към подписване на договорите. Следващата стъпка е издаване на разрешението за строеж и стартирането на същинските строителни работи. За двата участъка има подписани договори с избрани изпълнители на строителния надзор след проведена процедура по ЗОП. Стойността на договора за строителен надзор на първия участък е 1 115 000 лв. без ДДС, а на втория участък е 789 100 лв. без ДДС. Основният ремонт на третокласния път ще се финансира със средства от републиканския бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: шофьорремонти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Смятай...най-накрая!
7
0
 
1
 
! Отговори
nimportequi преди 7 месеца
Веднъж се излъгах да мина от там преди 10на години щяха да ми изпадат пломбите от дупки. Но няма толкова завои от там и е по кратък.
6
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 7 месеца
До Абе - Минали сте през Дюлинския проход - не през Дюлинксия...
5
0
 
0
 
! Отговори
Абе преди 7 месеца
ЩерЮ... Много си заухав, преди 2 часа минахме три коли оттам, как ще няма такъв!!!??
4
2
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 7 месеца
Дюлинксия проход няма...
3
0
 
0
 
! Отговори
Поправка преди 7 месеца
Месембрия (несебър) Аполония (созопол)
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е стария римски аутобан на 2000 години е През Одесос (,варна) Анхиало (поморие) Дебелтум (с.дебелт бургас) до константинопол( истанбул) С разклонения за Тримонциум (пловдив) Месембрия (созопол) и Аква Коледе (бургас)
1
0
 
7
 
! Отговори
Варналиев преди 7 месеца
Сетиха се, бе!Ама чак след протестите на хората. Дюлинския проход по посочения маршрут е изровена козя пътека за кола и половина и то от много години, а навигациите упорито го посочват като най-кратък маршрут. Шофьорите се лъжат, минават и се изправят на нокти. Отвратителен път.