Полски турист се удави в морето край Приморско

Сигнал за инцидента е подаден около 19:20 ч. вчера
31 авг 2023 12:18, Елка Василева
30
Полски турист се удави в морето край Приморско
Снимка: архив, БГНЕС

Полски турист се е удавил в морето край Приморско. Тялото му е намерено в района на спасителен пост 1 на северния плаж, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Сигнал за инцидента е подаден около 19:20 часа вчера. По това време плажът е бил неохраняем.

Мъжът е на 35 години. Пристигнал е в България през граничния контролно-пропускателен пункт "Аерогара Бургас" на 29 август. Бил е отседнал в хотел в Приморско. Тялото на удавилия се мъж е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас.

Миналата седмица МВР съобщи за петима души, загубили живота си в морето по южното Черноморие. Трагичните инциденти бяха регистрирани на созополския плаж "Харманите", централния плаж в Равда, плажа пред хотел "Синя перла" в к.к. "Слънчев бряг" и др.
(БТА, Галя Тенева)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Миле преди 7 месеца
Укитата свършиха , идва ред на полските пиянки
20
0
 
0
 
! Отговори
потънал е преди 7 месеца
като ди каприо от титаник . в 19ч. е най-хубаво да се плува на уединено място . не е знаел че ще обърне корема . Някой път след 4-5 дена ги изхвърля моретпо
19
1
 
15
 
! Отговори
bl преди 7 месеца
Винаги съм се чудил защо смениха старата система за плажните флагове, която беше "бял, червен, черен".Черният флаг означава смърт, вдъхваше страх и хората не го пренебрегваха толкова често.
18
0
 
0
 
! Отговори
ето преди 7 месеца
ги Поляците , дойдеха да правят почивки . Пари, Ядене, Живот , но има и инциденти понякога . Да се внимава с водовъртежите .
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 5 Не трябва да се гледа само флага. Ако влизаш във водата и точно тогава стане мъртво вълнение преди спасителя да е сменил флага а ти вече си влязъл, тогава вече е късно за теб да излезеш сам. Затова се гледа морето. Спасителите също гледат морето, затова прави като тях.
16
1
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 7 месеца
Навремето като живеех в Мадрид най-големите пияндета бяха поляците. По-големи от руснаците и украинците :))) Напиваха се до припадък с вино за 20 евроцента, дето като цяло е за готвене, не за пиене
15
0
 
7
 
! Отговори
Хм... преди 7 месеца
Къпането в морето след предозиране с алкохол или наркотици не е препоръчително. Инциденти стават.
14
2
 
3
 
! Отговори
до 13 преди 7 месеца
До Анонимен,има ли народ,който да не е долен според вас,дето твърдите,че само вие заслужавате да живеете и че ако зависи от вас,ще избиете целия свят,голямо самочувствие,голямо нещо ,базирано само и единстевено на парите ,това че имате пари не ви прави богове за каквито се имате
13
3
 
4
 
! Отговори
много ми е интересно преди 7 месеца
обръщам се към патриотите-злобари,дето като загине някой българин в чужбина казват,да не е ходил там,сега на поляка ще му кажат ли,да не е идвал в българия
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Плязите са едни от най долните няроди *** заслужават съдбата си
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Полски тръмбеш ли имаше предвиз
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Съвет до *смелите* плувци!!!! Така нареченото *мъртво течение* на практика си е река в морето, която те вкарва навътре. Безсмислено е да плуваш към брега т.е. срещу течението на *реката*.... Ще изхабиш много енергия за 4-5мин....Хване ли те мъртвото течение плуваш успоредно на плажната ивица, за да избягаш от *реката*.... Чак после плуваш към брега.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами ако се е напил преди да влезе в морето няма нищо чудно.Всеки ден ги виждам на Златните разни поляци,украинки,чехкини и какви ли не да се напиват като смокове.После не знаят къде се намират.Та и този може да се е наквасил здраво и да е влязъл в морето.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да пратят трупа на моравецки...
7
3
 
3
 
! Отговори
Който преди 7 месеца
Не може да плува, не се дави
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
сигурно се е самоубил заради чалгата.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ей нАчи не се научихме да уважаваме морето...Смея да твърдя, че съм добър плувец на аматьорско ниво, но има ли червен флаг влизам до колене, на два три метра от прибоя на вълните - колкото да се топна и разхладя. Спасителите никога не са ми свирили, щото не съм ги предизвиквал...Тия хора ни пазят живота-те не са катаджий!!! Уважавайте труда им и като има червен флаг се съобразяйте с него и не си играйте с морето, щото така или иначе ще излезете на брега ама дали ще сте живи?!?!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Морето стана есенно, но е още топло. Вълните идват от изток-североизток.
3
8
 
5
 
! Отговори
aZ-ът преди 7 месеца
Нямало ли е некой украинец да го спаси , нали са си джинс ?
2
6
 
10
 
! Отговори
gogo преди 7 месеца
Елче, здравей, да знаеш - един укропитек го дръпна отдолу