Като по филмите: Шофьор мина през шипове, рани полицаи в Кюстендилско, блъсна се в дърво

Катастрофата е станала между селата Нови чифлик и Багренци
2 сеп 2023 22:22, Анисия Иванова
51
Като по филмите: Шофьор мина през шипове, рани полицаи в Кюстендилско, блъсна се в дърво
Снимка: МВР

41-годишен шофьор в Кюстендилско опита да избяга от полицията, премина през заграждение с шипове, рани двама униформени и накрая се блъсна в дърво.

Водачът се е движел от Банско по главен път Е-79 в посока Кюстендил. Шофирал е рисково и не се е подчинил на подадените полицейски сигнали за спиране и проверка, заради което започва гонка. Полицаи от областните дирекции в Благоевград и Кюстендил са взели решение да изградят контролно-пропусквателни пунктове, съобщи БНР.

Водачът обаче преминава през загражденията и шиповете с твърде висока скорост, удря патрулен автомобил, след което се забива в крайпътно дърво.

Катастрофата е станала между кюстендилските села Нови чифлик и Багренци. 41-годишният водач е изведен от автомобила и е задържан. Предстои да му бъдат направени медицински преглед и изследвания в кюстендилската болница.

Двамата полицаи, които са били в служебния автомобил, са прегледани. Единият е със счупен пръст на единия крак и изкълчено рамо, а другият е със счупен пръст на дясната ръка. Започнато е досъдебно производство по случая. Уведомена е прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
По навик са сиБъркали в носа и затова по един счупен пръст
41
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 7 месеца
Какво правят полицаите пред шиповете както и онези в Бургас пред автобуса. Немогат ли да поместят колата поне че пак ние ще плащаме некъдърноста
40
0
 
1
 
! Отговори
Банкеръ преди 7 месеца
Нещо тая Сглобка в Правителството взе да ми идва в повече.Тия хора за пари са готови да изкарат майките си да проституират на магистралата.С тия криминални новини ежедневно,нагледно се показва разпада в Обществото.Държавата е абдикирала напълно от проблемите на гражданите.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До КОЕ КАК ЕАбсолютно непобедимата византийска армия беше разгромена при Върбишкия проход от Крум Страшни и от Симеон Първи при Ахелой!
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как с а новите мерки с отнемането на автомобил? Действат ли, а?
37
5
 
2
 
! Отговори
Колко евтино преди 7 месеца
Влезнало русофилчето, кръстило се Алекс и изплякало един коментар, уж про-Западен и про-американски, че тука трябвало да стане като Щатите, където полицаите можели да стрелят. Съдейки по коментара, човек ще си помисли, че в Щатите се стреля на месо за щяло и нещяло. Но русофилската евтиния не спира дотук. Влезнало друго русофилче, или пък е същото, което му отговаря и т.н. Нема да стане, другари и другарки. Хитрините ви личат от космоса, което е нормално за неможачи като вас.
36
4
 
0
 
! Отговори
КОЕ КАК Е преди 7 месеца
Знамето на Византия преди Христос е Бяло и Черно значещо Ден и Нощ но ХРИСТИЯНСТВОТО налага Нов Ред и го сменя на Жълто и Черно значещо Ден и Нощ което е Първото Християнско Знаме..........Червено-жълтото знаме НЕ е на Константинопол а е Знамето на Верига на великата абсолютно непобедима ВИЗАНТИЙСКА АРМИЯ с централен ръководен щаб в столицата на Тема МАКЕДОНИЯ град ОДРИН след 1099 покрай Арис,Марс и ислямофобията на Римските Папи добило нова военна популярност
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не споменавате предисторията, че излиза на пътя между Банско и Баня срещу група колоездачи като по чудо не убива някой.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бил е пиян и се е страхувал да не му вземат БМВ-то за което е теглил кредит.
33
2
 
8
 
! Отговори
Някой преди 7 месеца
До # 37, много филми гледаш, след като говориш така. Първо- вече от години им е забранено на техните ченгета,да стрелят при преследване. Второ, като не вярваш, питай някой полицай, вече доста българи облякоха тези униформи. В допълнение, в някои щати, дори е забранено на полицаите да преследват мотористи! ( Калифорния)
32
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
съвсем станахме като в САЩ с малката разлика че техните полицаи директно стрелят по такива животни.
31
9
 
0
 
! Отговори
НЯМА ПЪТ НАПРЕД преди 7 месеца
ЧЕРВЕН Е РАСИЗМА И РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ ПОСТРОИЛ ЗАПАДНА ЕВРОПА КОГАТО СА БИЛИ МАЛОЛЕТКИ ПОТОПИЛИ В ГЕНОЦИДНИ ЧЕРВЕНИ КЪРВИЩА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА..................ЧЕРВЕНАТА МАЛОЛЕТКА Западна Европа, САЩ и сие ВЕЧЕ знаят че родната ни Земя дори от Луната или Нептун да я гледаш е изцяло СИНЯ на цвят и пак продължават с тяхната червена шизофрения за възхвала на Червеният им кървав геноцид,червеният им расизъм,червеният им робовладелски строй направил ги суперуспешни сегашни Червени звезди от КЪРВИЩА
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Изглежда днешните полицаи тренират във фитнеса да държат на блъскане ,газене , мачкане и ако възможно, удар от седалкова позиция с преминаващ товарен влак.Това е нова дисциплина в полицейската школа.Челен сблъсък с ,,експрес " влакова композиция.Дори съм чувал за специален отряд за спешно възпиране.На специално обучените за специфичната дейност полицейско подразделение се дава и безплатно пребиваване три месеца годишен отпуск в която си пожелаят клиника по ортопедия и реахебилитация по известни
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До До 23 32 Какви федерални те гонят? Федералните служби не гонят бегълци с автомобили. Има си областни служби които си комуникират помежду си и си предават заподозрения помежду си, това се случва дори в самия щат между вътрешните служби на щата.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Полицаите трябва да ги научат да се пазят, а не да застават пред престъпниците все едно са безсмъртни. В Бургас двама така си дадоха живота защото спряха пред автобус, сега тук до колкото се разбира на заграждение имат счупени пръсти, пак са се разминали с нещо по-лошо. Като се сложат шипове се излиза от автомобила и се стои настрани докато беглеца премине. Ако не друго да гледат в Ютуб преследвания от САЩ и може да научат нещо полезно.
27
6
 
3
 
! Отговори
До 23 преди 7 месеца
Само дето в другия щат те чакат федералните, които са много по свирепи и стрелят доста по често. В щатските затвори си е песен в сравнение с федералните такива. Ще се молиш да те преместят при латино бандитите вместо да лежиш с някой осъден на 467 год за 20+ убийства , че даже ял от хората в някой от случаите
26
2
 
7
 
! Отговори
Чингетата са преди 7 месеца
Консуматив имаме си много от тях
25
1
 
6
 
! Отговори
Бивше ченге преди 7 месеца
Най-лошото н МВР е ме винаги по прости и по корумпирани от теб са ти началници.
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Полицаите са много кофти типове!
23
0
 
6
 
! Отговори
УбреДебреее преди 7 месеца
Кой се е накусал с новата стока