Ограничено движение между Златни пясъци и Варна

Това ще важи за деня
9 сеп 2023 08:02, Росен Стойчев
9
Ограничено движение между Златни пясъци и Варна
Снимка: БГНЕС

В събота и неделя заради автомобилното състезание "Планинско изкачване Тодор Славов" се ограничава движението по участък от път I-9 Златни пясъци – Варна, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Днес, от 11 ч. до 18 ч. и на 10 септември от 8 ч. до 17 ч. ще бъде ограничено движението по участък от път I-9 Златни пясъци – Варна /от км 88+803 до км 94+890/.

Временната организация е за провеждането на автомобилното състезание „Планинско изкачване Тодор Славов“.

Още по темата


Трафикът ще се пренасочва по обходен маршрут по общинския път Варна - Златни пясъци и улиците в квартал „Чайка“ във Варна, след което ще продължава по първокласния път I-9.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: магистралаДвижение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Цяла Варна е разкопана от месеци вече да може да имитираме дейност преди изборите. Спим няколко години после се сещаме,че идват избори.Закривайте я тая България вече и без това от години е умряла.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
15 километрови задръствания в двете посоки. Чудна организация, некадърници!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Варналиев..Хубаво , ама-интереса клати феса !
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това на "снимката", творение на сглобката ли е? Упражнения на л-кета за нови висоти в дезинформацията? То горе-долу така ще изглежда бъдещето им. Прясно асфалтирано скъпо, с осветление от двете страни с по-скъп ток, пустош като цяло с небе от Уиндоус.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тези, които са от Варна знаят, че целия град е разкопан, заради наркомана-кмет. Лошото е, че няма перспектива скоро да приключат повечето ремонти. Машини няма , работници няма, а ВиК са за затвор, не просто съд. Всеки ден някоя тръба в някой квартал де спуква, като последно хората чакаха една седмица. Не питайте колко лева е кубика вече. Ноооо, важното е шопите да са добре, и да се реагира веднага, по всички медии.
3
0
 
0
 
! Отговори
пострадал преди 7 месеца
Не ходете с колите си на това състезание, за последните 10 години на три пъти ми разбиват колата, и трите пъти под носа на полицейския патрул, буквално последния път бях паркирал на 10м от поста им. Всеки път се обаждаме на 112 за да пратят патрул и следовател, защото тези на място отказват съдействие! Какво да си мисля?! Освен че автоджамбазите работят под шапката на МВР, впрочем както и дилърите, сводниците, крадците, и всички останали престъпници. МВР=ОПГ
2
0
 
0
 
! Отговори
Варналиев преди 7 месеца
Ще блокират града за през уикенда, заради кефа на 20тина комплексара. Защо бе, кой им плаща масрафа? Да е в Балкана ***-ела, ама във Варна през курортния сезон???
1
0
 
0
 
! Отговори
ПАК ЗАДРЪСТВАНИЯ преди 7 месеца
Какви са тези глупости. Заради някакво състезание ще страдат хиляди. Кое му е толкова важно на това състезание за да се отнема обществен ресурс който е предназначен за всички и да се ползва от шепа хора. Този който го е позволил трябва да се линчува публично за да спре тази глупост. Който иска състезание - да си построи писта. Тези пътища са построени с нашите пари и са за всички.