13-годишна е в тежко състояние след катастрофа с мотор

Превозното средство е управлявано от 17-годишно момче
10 сеп 2023 11:37, Нели Христова
32
13-годишна е в тежко състояние след катастрофа с мотор
Снимка: БГНЕС

Момиче на 13 години е в тежко състояние и с опасност за живота след катастрофа с мотор във врачанското село Бутан. Инцидентът станал малко преди полунощ вчера, съобщиха от полицията.

Управляван от 17-годишния М. Х. мотоциклет бил без регистрационен номер, а зад него на седалката пътувало 13-годишното момиче. Заради високата скорост моторът излетял от пътя и се преобърнал няколко пъти.

Пострадалата малолетна била транспортирана с линейка до врачанската болница, а след това и до столичния институт „Пирогов”. Момичето е с черепно-мозъчна травма и опасност за живота, казаха лекарите.

Водачът е бил тестван за употреба на алкохол, като пробата е излязла отрицателна. От извършената справка било установено, че 17-годишният е с влязло в сила наказателно постановление за управление без книжка, а мотоциклета е дерегистриран. По случая вече е образувано досъдебно производство, допълниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
митя преди 7 месеца
като гледам как всеки ден карат мотористи и стикири пази моториста пази боже ДОНОРИ от вякаде ,, за жалос ,,
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пуберска работа. Най-виновен е този, който е дал достъп на nuшлeмeтo до тези превозни средства. След това е вината и на онзи, който си е оставил 13-годишната дъщеря да се подвизава чак до полунощ заедно с непълнолетен безакълен уж-мъж.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Има хора , които са толкова неспособни да разсъждават , че идва един момент , в който с действията си просто се самоубиват. И няма как да им се помогне , защото способности за мислене не може да им се налеят.
23
0
 
0
 
! Отговори
Прозминдил като мама преди 7 месеца
И кой дъ напрая вааа ?!
22
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 7 месеца
То явно някой си го търсят ,а после майките им реват .......жалко за децата..нищо добро не ги чака,а как е тръгнало ...отива на пропадия все !!!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
вече всеки *** може да влезе в новините, трябва просто да се размаже някъде по въздействие на нещо и ще стане известен.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
17г без книжка с мотор без номера и в полунощ? Какво може да се обърка?
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Младоженци сър.
18
0
 
0
 
! Отговори
мдааа преди 7 месеца
любов и точно възраст да става майка .
17
0
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 7 месеца
Социалните служби сезирани ли са, какво прави 13 г. в полунощ на улицата?
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И в пернишките села карат мотори някакви кметски и богаташки малолетни синковци с 200.
15
0
 
0
 
! Отговори
Гинеколог преди 7 месеца
Пострадалата не е ли била бременна ? Може да са бързали за родилния дом.
14
0
 
0
 
! Отговори
Мдаааа! преди 7 месеца
Това означава умишлено убийство !!!! Без документи, без право да кара, без номер , с наказателно постановление , с всички ограничения да се качиш и да джигитстваш !!!! Безотговорност, наглост, незачитане на закон и правила !!! Такъв - в урановите мини - да копае уран за АЕЦ Белене !
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако му бяха взели мотора на този федофил можеше да и се размине.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
... Последното което е чула пострадалата е било : Глей ся ко прай мотора ми на втора .......
11
0
 
0
 
! Отговори
вАпроси ? преди 7 месеца
Тоя въобще имал ли е някога правоспособност за кат. А1, тъй като за А2 и А няма възраст? Колко кубика е мотоциклета ? Тая 13-годишната от колко години не е вече девствена ? Чyka ли се без гумичка ?
10
0
 
0
 
! Отговори
Дарвин преди 7 месеца
13 годишна, мотор, малко преди полунощ, 17 годишен "шофьор" ... Какво може да се обърка?
9
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Винаги съм бил за самостоятелност и свобода на избора, първото е задължително, а второто те изгражда като личност, но глупостта не е самостоятелност. От 14-годишен, тогава още почнах да повтарям на нашите да ме оставят да съм самостоятелен, но по-нататък го пренесох и в училище сред връстниците. Оказвах съпротива и не правех каквото другите, освен ако не е полезно за мене. Така стават тия инциденти. На 13, ако родителя каже много неща, на 16 детето ще знае къде да не залитне.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Северозападът отдавна е на самотек. Няма полиция, няма кметска власт. Всеки е свободен да прави буквално каквото си поиска. До късно доби невръстни деца обикалят с мотори и не се спи, тормозят хората, но няма кой да им каже нищо. Това е един разграден двор, една пълна анархия, която е редно да се закрие. Дано е по-скоро и да дойдат по-читави хора по тези земи.
7
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Освен, че нямаме държава, тези деца нямат родители или имат родители, които са им позволили да са в неподходяща приятелска среда. Дано се оправи момичето. Ние губим способни, умни и най-вече съвсем невръстни хора заради разбиране за адреналин и други глупости. То е лошо, че ако имаш по-голям брат или сестра, те те тикат и някои от тях, не всички, ти се карат като правиш нещо, за да се отчетат пред мама и тате, че са грижовни братя и сестри на по-малкото дете. Да налеят акъл родителите.