Уроци по безопасност на пътя за първия учебен ден

Инициатива на пътни полицаи
15 сеп 2023 07:05, Росен Стойчев
9
Уроци по безопасност на пътя за първия учебен ден
Снимка: БГНЕС

На много места в страната за първия учебен ден ще бъдат проведени беседи по безопасност за движение по пътищата на децата от първи клас.

Още по темата


Ще им бъдат раздавани листовки. Ще се обърне внимание за правилното пресичане на пътното платно и ще бъдат отправени препоръки към родителите. Очакват се и проверки в районите на училищата и около пешеходните пътеки, съобщи БТВ.

На достъпен за първокласниците език пътните полицаи ще припомнят отново основните правила, които децата трябва да спазват, за да се чувстват безопасни на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: образованиепътища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За такива неща, трябва да идва отвкъщи с пример от родителите, а не да се разчита само на училището.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да ги подготвят да очакват някой с 88 км/ч (почти 25 м в секунда) да профучи и качи на капака и влачи 100 м спирачен път! Как да обясниш на едно дете, че и дори да се огледа добре и да тръгне да пресича на зебра, някой полицай може да изпревари спрелите коли и да удари пресичащите след средата на платното. И с новите електрички случките ще стават безшумно. И с бързо ускорение.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Колкото и да ги учите децата, пак ще има нещастни случай на пътя.Оставяйки пияни и дрогирани шофьори.И оплаквайки се от легнати полицаи и минимална скорост .В квартала в които живея в чужбина е пълно с легнали полицаи ,кръгови и камери освен това в часовете в които влизат и излизат ученици от училище има и полиция и повярвайте не помня от кога не съм чувал за нещастен случай . Повярвайте си струва спасявайки дори само един човешки живо
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Оня тъnak вчера дето уби себе си и племенника си на ж.п прелеза, у провеждал уроци по безопасност на пътя. Нагли мършляци с двадесет годишни димящи кошници. Особено нагли са младите пенсионери с карта и бенве тройка дизел с издънени дпф-и и катализатори.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пак ще има мачкане на деца по пешеходни пътеки от прокурорски синчета.
2
2
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 месеца
От както дадоха предимство на пешеходците да се разхожзат по платното за движение от псевдо специалисти ще гледаме ужаса по пътищата!!!Американската реалност предстой гонене по улиците че като ще ти взимат мпс то какво те интересува че ще го удариш!!!Фарове колани глоби камери и ефекта от слабо умни специалисти Това е резултата!!!Целта е да се пълни хазната от глоби и конфискация на частната собственост но не и от корумпирани деПутати!
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как обучаваш същество дет на може да чете и пише? С по-близки черти до аймуна от човек?