Това ще са най-сложните избори в София

Това обяви Полина Витанова
27 сеп 2023 10:24, Росен Стойчев
7
Това ще са най-сложните избори в София
Снимка: БГНЕС

Това ще са най-сложните избори в София. За първи път ще се произвежда местен вот на машини и с хартиени бюлетини. Все още не сме наясно с колко карти и как ще се проектират бюлетините на устройствата.

Още по темата
Това коментира в Нова тв председателят на Общинската избирателна комисия в Столична община Полина Витанова.

„В никакъв случай избирателите не бива да се плашат. Вече произведохме изборите за народни представители по този начин. Просто на този вид избори ще гласуваме малко повече и за повече кандидати”, допълни тя.

Витанова коментира и видеонаблюдението в изборния ден. „То не предизвика затруднения в членовете на секционните избирателни комисии и ще се справят. Това не беше голямо предизвикателство”, смята Витанова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: вотПолина Витанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Пръч преди 6 месеца
Тази маря значи досега не е виждала избори, щом теа са й сложнички.
5
0
 
2
 
! Отговори
Да, така е! преди 6 месеца
Но наша гражданска отговорност е да гласуваме, а не само да плюем срещу управлението! Наблюдава се твърде настойчив опит да се внушава на българите, че е безмислено да се гласува, виждате ли всичко било предрешено. Не, не е предрешено и луд страх тресе някои, набедени за партии от масов вот! Затова БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Преди да гласувам ще прочета за избраника. От къде идва , какво е действал и какви резултати е получил. Участвал ли е в схехи от сивия сектор
3
2
 
3
 
! Отговори
Не ти харесва преди 6 месеца
политическата система у нас-псевдоелит получава хипер средства за издръжката си,а резултати-никакви.Какво да направиш?Да не отидеш на избори? 5 души да отидат-кандидати и техни и платени хора-избрани са,дори 5% да са гласували.Да отидеш и гласуваш за:никого;протест вот срещу досегашните нищоправци;опозиционна партия-нищо няма да се промени освен имена,новите ще имат същите екстри,ще разхищават народните пари пак главно в личен интерес.Спасение:ликвидиране на държавите в ЕС и общо уоправление.
2
2
 
1
 
! Отговори
Мечти преди 6 месеца
В една бъдеща БГ:цялата изпълнителна власт е заменена от апарат с технически функции,който изпълнява решенията на НС,секретари а не министри,зам министри,началници на управлени,отдели,сектори и т.н.бюрократи.А НС е от избрани от профсъюзите представители на всички съсловия,които са нещатни,ходят си на работа,но изпълняват гражданския си дълг и защитават интересите на съсловието.Целият огромен раздут държавен апарат е ликвидиран,а спестените милиарди от издръжката му отиват за социални нужди.
1
5
 
3
 
! Отговори
Сещате ли се преди 6 месеца
как ще гласуват хората?Ще ви теглят една майна и ще отидат да видят какви промоции има в най-близкия хипермаркет.На изборите ще отидат само службогонците,които чакат да бъдат избрани,родата и приятелите им,които ще искат избраните после да им се отблагодарят с нещо,партийните секретари от неимоверно раздутия брой партии,и не на последно място продалите гласовете си индобългари.Да не забравя и джурнаглистите,изпаднали в блеещо благоговение пред политвеличията.Останалите сме отвратени и ни няма.