Блокадата на „Тракия“ продължава заради протестите

Откъде е обхода?
69
Блокадата на „Тракия“ продължава заради протестите
Снимка: БГНЕС

Движението по автомагистрала „Тракия“ от пътен възел „Свобода“ при Чирпан до пътен възел Нова Загора, в двете посоки, продължава да бъде ограничено поради провеждане на протестни действия. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обособен е обход през път II-66 – Стара Загора - Нова Загора – Сливен - АМ „Тракия“ и обратно. Ограничен остава и трафикът през Прохода на Републиката, между Гурково и Велико Търново.

Към 17 ч. е възстановено движението по път II-76  Българска поляна – Княжево. Товарните автомобили, пътуващи от граничния контролно-пропускателен пункт „Капитан Андреево“ в посока към Русе – „Дунав мост“ или обратно, се пренасочват през пътен възел "Харманли" по път II-76 – Тополовград – Елхово – Ямбол - Ришки проход. Обходът за леките автомобили е през Шипченски и Котленски проход.

Една седмица вече са затворени възлови точки за движение в област Стара Загора, заради протеста на миньори и енергетици, който започна в петък, 29 септември, сутринта и продължава и към момента. Основното им искане сега е оттегляне на Териториалните планове за справедлив преход и нови преговори по точките от споразумението.

След среща с премиера акад. Николай Денков беше подписано споразумение, одобрено и от Народното събрание, но протестиращите не се съгласиха с документа и заявиха, че ще отстояват исканията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
До лъжат ви преди 7 месеца
Абе ***.....нима изброените от теб продукти - хляб, нафта, бензин и прочее не поскъпнаха десетки пъти тия години.
60
0
 
3
 
! Отговори
До 62 преди 7 месеца
Ти, миньорите за какви ги смяташ??? Гледай после ти сеир. Това си е една малка армия. На тях не им пука. В случай на война съм убеден, че платената ни армия и полиция ще се разбяга, че са за заплатите само,но миньорите не. Демек, ти никога не си виждал миньор. Това са много корави хора, много от тях са били по затворите, други са здрави работнически и селски момчета. Не да умно-красили пръдли.. Това и тираджиите го знаят и не смеят да припарят до барикадите.
59
0
 
3
 
! Отговори
До до 44 преди 7 месеца
Никога,обаче не забравяй, че революциите се правят точно от такива хора и хода на историята се обръща. Истински умните и успели хора са проумели това отдавна. Знаят, че за да се те такива, трябва и другата част от населението да е спокойна, иначе са грабежи, бунтове, граждански воини и смяна на системи. Богатите стават бедни и често убити, а бедните богати.Нв забравяй, че и дядо ти е пикал в потурите си,за да ръсиш мозук тук. Ти щом не си го проумял не си от умните явно.
58
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Глейте сеир, как най накрая на некой шафиор ше му изтърват нервите и ше се юрне през хомодружинката на магистралата...ХАХАХА
57
2
 
2
 
! Отговори
,ЛЪЖАТ ВИ ЯКООООО преди 7 месеца
....ТОКА ЩЕ Е СЪЩИЯ, КАКТО БЕНЗИНА,НАФТАТА, ГАЗА И ХЛЯБА.....ХАХАХА....ЗАЩОТОУ БЪЛГАРИЯ , КОМУНИСТИ, РУСОФИЛИ И ЛЕВИЧАРИ ЖИВЕЯТ ОТ ЛЪЖИТЕ И СТРАХОВЕТЕ НА НАРОДА!
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ейй, това правителство не ще да пада бе. Голям зор за Москва да го катурне. Изглежда че въглищарите няма да могат да се справят с кремълските поръчки.
55
0
 
2
 
! Отговори
България днес преди 7 месеца
Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ !
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Я споко, Турция ще продава на Бг евтин ток от АЕЦ, не е страшно и без това всичко е внос и то най вече от Турция.
53
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Без Марица Изток в енергийната система токът ще стане троен. Пак ще протестирате след като ги закрият, но тогава ще бъде от това, че сте на тъмно и студено!
52
4
 
7
 
! Отговори
Нане преди 7 месеца
На софийските дупетии, трябва им се спре тока за цяла зима... Студ и на тъмно стоят... ===))) краварските слуги...
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако софиянеца имало работа навсякъде аз съм от региона Раднево, Гълъбово 90% работят в тия рудници няма и работа в Стара Загора ако си отидат Тецовете всичко хваща терминал 2 няма друга, алтернатива няма нито един завод в, радиус от стотици километри хората нямат друг избор
50
4
 
5
 
! Отговори
В. преди 7 месеца
Как може частният ТЕЦ да строи ветропарк и соларни централи, а държавния ТЕЦ да спи? Парите им са изземват. Държат се на загуба с различни административни такси. И шефовете си траят. Те трябва да са вече в Брюксел!
49
5
 
5
 
! Отговори
тия па самодейци преди 7 месеца
и квооо !!! тия поверваха на тошку , корни и копейкин за по добър живот , хахаха
48
4
 
11
 
! Отговори
456 преди 7 месеца
Абсолютно своеволие-всеки си протестира и мисли,че е център на света!Я да ги махат,то с инат и простотия не можеш да се разбереш!
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Полиция няма ли?То и шепа . блокираха и София 2020, защо не блокираха тогава къщите на Христо Иванов и Кирил Петков?!
46
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кат затворят руското посолство и всичко ще си дойде на мястото .Много малко от протестиращите знаят истинската цел на протестите.
45
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Успех на протестиращите, но вече е време да да разширят блокадите и да преградят и пътя Чирпан-Стара Загора, за да не може никой да минава към Бургас!
44
6
 
8
 
! Отговори
Полиция няма ли? преди 7 месеца
Шепа *** рекетират стотици хиляди българи. Блокирайте Сараите и къщата на Боко, там са ви парите, аз от вас не съм откраднал и стотинка.
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Загубени кюмюрджии!Ходете протестирайте в София бе ***,какво ми затваряте пътища хората да страдат.Дано ви затворят по бързо
42
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ВПН-ите запушиха, еййй! Не се правете на важни, ами подкрепете хората. Така става то преквалифицирането, щото някои тук рекли. В какво ще се преквалифицират и къде ще работят? Или ни трябва още един район като Враца и Монтана, то цялата страна натам върви.