Мащабна полицейска операция в ромските махали в Казанлък

Прободеният полицай там е в стабилно състояние
74
Мащабна полицейска операция в ромските махали в Казанлък
Снимка: БГНЕС

Извършва се мащабна полицейска операция по линия на битовата престъпност в трите ромски квартала в Казанлък във връзка с вчерашния инцидент, в който полицейски служител беше нападнат и прободен с нож. Това съобщи старши комисар Лазар Христов, директор на Областната дирекция на МВР в Стара Загора, цитиран от БТА.

На терен са повече от 150 служители от "Жандармерия" и от Районното управление в Казанлък. Към момента има установени наркотични вещества и други вещи, забранени от закона. Има и лица, които са обявени за общодържавно издирване и към момента са издирени, посочи той. Има арестувани две лица.

Христов посочи, че полицейският служител, който беше нападнат и намушкан с нож в гърба вчера в местността “Казмера” в Казанлък, е в стабилно състояние.

Полицаят е на дренаж и в реанимация в Университетската многопрофилна болница за активно лечение “Проф. д-р Стоян Киркович” в Стара Загора. Засегнат е белият му дроб, проникването е в гръдната кухина.

През вчерашния ден полицейски служители са изпълнявали служебните си задължение в местността “Казмера” в Казанлък, напомни старши комисар Христов. Нападението спрямо служителите на реда е извършено с хладно оръжие. Мъж тръгва към тях с два ножа, те правят опит да се оттеглят, единият от тях пада на земята и е застигнат от нападателя и прободен в гърба, обясни комисар Христов.

Нападателят е задържан. Той е на 20 години, криминално проявен и към този момент е бил обявен за общодържавно издирване.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Казанлъкполиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 6 месеца
да заповядат и в гр.Исперих някои ден моля
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шведите са по-силни от полицаите...
64
0
 
9
 
! Отговори
Мда преди 6 месеца
Тази безполезна твар защо не е била з.а.с.т.р.е.л.я.на при опит за бягство?
63
2
 
9
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 6 месеца
Чекмедже войвода да си успокой електората ! Много ,много силно го моля !
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Слуховете за бели качулки са само предупредителни, дано малко кротнат онези. Качулките, които наистина ще се ползват, трябва да са от черен плат, и дрешките да са черни, защото убедителни възпитателни действия спрямо онези се предприемат нощем.
61
1
 
6
 
! Отговори
Йо Йо преди 6 месеца
Полицията има за цел да пази родните депутати ,при среща с внуци на Индира Ганди се оакват!
60
0
 
6
 
! Отговори
И бабите да действат преди 6 месеца
Всеки може да прави каквото е по силите му. Хасе и други БЕЛИ НА ЦВЯТ платове се продават в магазинчетата около пазарите. По пазарите роми колкото щеш. Всяка бабка да отиде и да купи известно количество такъв плат, от който после може да си ушие чаршафи. Но на всеослушание да обясни, че взима плата за надомна работа - много хора си поръчвали БЕЛИ КАЧУЛКИ С ПО ДВЕ ДУПКИ ЗА ОЧИТЕ, искали поръчката бързо да се подготви и плащали добре. Няма нужда да обясняват повече, онези знаят за какво става дума
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Male НЕ ЛЪЖИ !!! Точно по време на соца ги насъбраха тук от съседни държави, дадоха им жилища и всевъзможни помощи, назначаваха ги на работа дори когато не вършеха нищо пак мзимаха заплата. И пак имаше колкото щеш безделници, шляещи се из техните махали. Пак не ходеха на училище, уж беше задължително. Пак се "женеха" на 12-13 г. Спомни си акцията на Чочоолу - след нея имаше период, в който наложиха на индийците вечерен час и през този период престъпността в Пловдив беше почти нулева.
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какъв е тоя виц бре момцииии. Тръгва с двата ножа, а те го гледат. Пистолети, палки, сълзотворен и стоп патрони нямате ли, м? Ако вие въоръжени не можете да се защитите какво остава за нас простолюдието...Защо ревете за заплати? Обучение имате ли?
57
0
 
8
 
! Отговори
До Няма оправия /25/ преди 6 месеца
Казах и пак повтарям. Всеки да се запита дали знае къде е приемната на депутатите от неговия район. Няма значение дали си гласувал точно за тези. Щом са избрани и получават заплата, длъжни са да служат на района си.Отиваш при него и изискваш да внесе предложение за оставка на министър-председателя, от чиято партия има кмет, направил каквито и да било подобрения в махала на индивиди, не плащащи данъци. Даваш срок на депутата.Ако не внесе предложението, събираш хора и скандираш за неговата оставка
56
0
 
17
 
! Отговори
Сега да дадем думата преди 6 месеца
на онези нюнюрковци, които дни наред се вайкаха тук на тема защо полицаят в София си позволил да гръмне keлeшa, който всяка нощ излизал с желязо в ръка, за да удря с него хора по главите с цел да им вземе джобните пари.
55
0
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 35 преди 6 месеца
Във всяка къща на дедите ни е имало и пищов, и кремъклийка. После ги заменили с модерни пистолети. Но от една огромна държава платили на няколко маргинала да претрепят ген. Луков, защото настоявал България да излезе от войната още през 1943 г. и тогава огромната държава нямало да има повод да окупира Бг. След като армията й нахлула тук и поставила марионетно правителство, то разоръжило населението, в противен случай нямало да задържи властта. Ако всеки беше с пищов, индиецът ще си знае мястото.
54
1
 
14
 
! Отговори
Anonim преди 6 месеца
Защо не са го гръмнали,а почнали да бягат,да....
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо не запалят просто махалите, така се прави отмъщение за полицай. Те тръгнали да се разправят, че още един да наръгат.
52
0
 
12
 
! Отговори
До 44 преди 6 месеца
До До 38 - Населението не мълчи, но няма кой да го чуе. В сравнение с тези три махали, останалата част от населението е с хиляди години напред в еволюционното си развитие, затова очаква промяна в закона и разрешение всеки да притежава лично оръжие и право да се защитава с него. Населението търпеливо чака това, защото така повеляват правилата на цивилизацията от европейски и християнски тип. Но всяко търпение има граници.
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Полицията няма работа там. Да дойдат футболните агитки и рокерските клубове на мотоциклети. Може и някой отбор тежкоатлети. Ако имаме медии на място, чак няколко дена след това посещение репортерите може да отидат и да заснемат равните поляни, останали на местата, на които е имало ромски махали.
50
0
 
13
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 6 месеца
Пращайте вече армията да респектира,контингента...гарантирам че няма да вършат щуротии ,в близките няколко години!!;
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А като излезем на свободния пазар,държавата ще им плаща и тока.Нали така казаха,ще подпомагат най-уязвимите.Нищо,че ходят със скъпи телефони,коли,че не искат да работят и учат,а само крадат и тормозят останалото население.
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тие па милиционери така и не се научиха, че на клане с пишаци не се ходи.
47
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Армията да потренират в такива места,че не се знае какво идва да са подготвени