Предизвикателствата пред дестинация "България"

Хотелски форум
Обновена: 17 окт 2023 13:09 | 17 окт 2023 10:16, Росен Стойчев
1
Предизвикателствата пред дестинация "България"
Снимка: БГНЕС

Предизвикателствата пред дестинация "България", устойчивото развитие на бизнеса и изграждането на силна работодателска марка са сред основните теми на осмия Хотелски форум, в който ще участва министърът на туризма Зарица Динкова.

Още по темата

Над 400 собственици и мениджъри на хотели се събират по време на най-голямата конференция за инвестиции и управление на хотели у нас. Събитието се провежда с подкрепата на Министерството на туризма.  

Участниците в него ще дискутират въпростите "Какви са предизвикателствата и възможностите за България да се позиционира като утвърдена дестинация за международен туризъм?", "Как да постигнем и поддържаме високо качество на хотелския продукт, въпреки предизвикателствата пред бизнеса?", "Kои са най-обещаващите технологични иновации в хотелската индустрия и как да се възползваме от тях, днес?", "Кога при хотелите ще видим зелените стандарти за проектиране, строителство и експлоатация, които вече масово се въвеждат при другите типове сгради?", "Могат ли хотелите да се позиционират като желани места за работа и кариерно развитие?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ХОТЕЛсъбиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
ИЗЛИШНО ХАРЧЕНЕ преди 6 месеца
На народна пара......