Заплахи и бой - мъж с психично заболяване тормози врачани

Избил зъб на съсед, хората се страхуват от убийство
15
Заплахи и бой - мъж с психично заболяване тормози врачани
Снимка: БГНЕС

Мъж с психично заболяване тормози жители на Враца. Съседите му твърдят, че са подавали сигнали до общината, но резултат нямало. Продавачите от близките магазини също се страхуват от него. Мъжът се нахвърлял даже върху случайни минувачи, твърдят потърпевшите.  

„Тръгвайки за работа, ми поиска пари за цигари и кафе. Казах му, че нямам и той ме удари. Живеем в ад, страхуваме се от убийство. Притеснява децата ни”, разказа домоуправителят на входа Лидия Лазарова пред Нова телевизия.
Освен това, психично болният често се изхождал във входа.

„Преди години ми изби зъб, извадих медицинско, но нищо не се случи”, сподели друг потърпевш.

„Сезирана е Прокуратурата. Веднага е поискано спешно настаняване в психиатрично заведение. Обещаваме, че процедурата ще бъде задействана по най-бързия начин”, обясни  прокурор Емилиан Костов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Врацапсихично болен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Фитьо Психиятрията не е за лекуване, а за въдворяване на психопати.
7
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 месеца
е,Враца не е Банкя,мащабите са други..А при мен сабайле некой кучелюб беше изакал помияра си точно пред гаража ми...Аз не го забелязах веднага и разнесох вонята навсякъде..../Секи с проблемите си../..
6
2
 
5
 
! Отговори
Хе Хе преди 6 месеца
Мъжки Тутурутки които не са виждали казарма. Помилвайте го малко като пернишкият прокурор и ще кротне. Кат се вика едно одеяло само е необходимо за избиване на лудостта завинаги.
5
2
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 месеца
Толкова ли няма един мъж да му счупи кокалите от бой? Ама това с изхождането във входа е направо Черешката на тортата :)))
4
1
 
4
 
! Отговори
Фитьо преди 6 месеца
Като излезе от психиатрията ще е излекуван,а ако не е пак е го вкарат да го правят нормално държащ се и горд български гражданин.Ако беше при Бай Тошо прокурора щеше да го държи доживот и без решение на съд,но в бившия СССР е имало доказани по сведения на правозащитници сто политически опоненти на режима държани в психиатрия без да са ку-ку
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Поредния откачен почитател на Копейкин! И тукашните из форума, поне половината са за Карлуково
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Преди години ми изби зъб, извадих медицинско, но нищо не се случи, сподели друг потърпевш." - България! Ако нямаш 5 бона да хвърлиш за адвокати, избщо не си губи времето и до полицията да ходиш ... Ама псоле се чудят, защо всички са злбони и масово ходят с ножове, винкели, пищаци и прочие ...
1
1
 
10
 
! Отговори
ПУТИН ТОРМОЗИ ЕС преди 6 месеца
ЛУ.Д ЗА ВРЪЗВАНЕ...