Динкова: Нуждаем се от солидарност

Министърът говори пред дипломати
24 окт 2023 18:35, Росен Стойчев
11
Динкова: Нуждаем се от солидарност
Снимка: БГНЕС

По време на криза се нуждаем от солидарност. Това заяви министърът на туризма Зарица Динкова по време на срещата си с представители на над 20 дипломатически мисии в България. Събитието е част от поредица формати за оперативен неформален обмен, с който да се подобрят отношенията ни с чуждестранните ни партньори.

Туристическият сектор трябва да се възстанови и надгради, за да бъде конкурентен, модерен и устойчив, основан на мултикултурното измерение на Европа, обяви министър Динкова, съобщи БГНЕС.

“В период на криза се нуждаем от солидарност, затова и облекчаването на визовия режим носи значителни икономически, социални и културни ползи и стимулират пътуванията и туристическия сектор“, подчерта Зарица Динкова и допълни: “България е доверен и надежден партньор, който може само да допринесе за укрепване Шенгенското пространство и Европа като цяло.”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е такива трябва да са ни министърките на туризма.. да привличат туристи с външен вид.
8
0
 
0
 
! Отговори
Браво,Зарица! преди 6 месеца
Само така, умницата ми тя... След храброто спасяване на сухоземните костенурки,помогни за спасяването на паламуда в Царево! Спаси го от удавяне и го пусни на свобода в гората да пасе тревичка! Давай,Зарица! Ю кен ду ет!!!
7
0
 
5
 
! Отговори
смехория на квадрат преди 6 месеца
Празни приказки и глупотевини! Само плиткоумен човек може да дрънка подобни простотии. Излага страната и себе си. Какво ли си мислят за нас като виждат какви хора ни управляват!?
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Права е костенурката, нуждаем се от солидарност. Ама като оная полската, за да изметем евроатлантическата диктатура.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Госпожичке хората по време на криза се нуждаят най-вече от нормални европейски заплати,а не от солидарност.Защо мислите хората бягат всекидневно в чужбина.То там ако е лошо няма да ходят.Бягат от тук защото тук е непоносимо с управляващи като вас.Три години НИЩОправене.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Специално за Динкова, поздрав от диджея. Звучи кючекът "Костенурка"
3
5
 
5
 
! Отговори
Християнка преди 6 месеца
Зарица Динкова е блaгословена от Бoг с xeмopoид с oбраза на Богoродицa. Тя с охoта гo покaзва нa прaвославните миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. Xeмopoидът е лeчебен и лeкува вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa Ииcуса Хриcта - Бoга нaш.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Бaй Kypти. Да не си ослепел ? Кво хваща тая костимурка ?
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Солидиризирайте са ко чакате още ?