Бурята е взела две жертви у нас

Ураганни ветрове и силна буря се развихриха в цяла България
4 ное 2023 19:20, Нели Христова
5
Бурята е взела две жертви у нас
Снимка: БГНЕС

Опасното време в цялата страна взе две жертви. Мъж е починал на място, след като бе затрупан от паднала стена на имот в шуменското село Развигорово. Инцидентът е станал в следствие на силната буря.

От полицията съобщават и за друг мъж от гр. Велики Преслав, който е починал след като е отишъл в покрайнините на града, за да посрещне животните си от паша. Предполага се, че е стъпил върху скъсан електрически проводник, предаде БНР.

Мястото е отцепено, чакат се екипи на електроразпределителното дружество да огледат мястото и да го обезопасят, за да започне оглед на произшествието.

Ураганни ветрове и силна буря се развихриха в цяла България в събота. В исперихското село Лъвино смерч отнесе покривите на над 150 къщи и остави 11 села без ток.

Силната буря в Шумен събори дърво, което затисна 66-годишна жена. Спасителен екип е успял да извади жената и тя е настанена в болница с фрактура на прешлен на гръбначния стълб, както и разместен глезен и фрактура на десния крак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
10
 
2
 
! Отговори
боже преди 5 месеца
колко равито въображение имат мисирките,много филми гледате и спрете наркотиците,никой не е загинал,стига фейкове
2
3
 
11
 
! Отговори
Не опасното преди 5 месеца
време, а липсата на държава и нормален живот убиват хората! Не е като да ги е вдигнало торнадо в полето! Почти всички случаи са резултат на бедност, упадък, безхаберие и безотговорност!
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
CNN писаха ли за потопа?