Десетки населени места в област Добрич са без ток

Пътят Добрич - Генерал Тошево е затворен поради снегонавявания
14
Десетки населени места в област Добрич са без ток
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Десетки населени места в област Добрич са без ток, по информация на дежурните в енергоразпределителното дружество "Енерго про". Част от град Балчик, селата Соколово, Дъбрава и Змеево, както и в Генерал Тошево и село Малина, и в община Каварна няма електрозахранване. Без ток са и в селата Българево, Могилите, Видно, Иречек.

Проблеми с електрозахранването имат и в села от община Тервел, както и част от града. Електрозахранване няма и в 20 населени места в община Добричка.

Отворен за движение на леки автомобили е пътят Варна - Добрич, проходим е и пътят от Добрич - Албена, пътят Балчик - Добрич също е отворен. Това съобщиха за БТА от Областна администрация - Добрич. Поради силния вятър и обилния снеговалеж, до късно снощи е имало закъсали автомобили, като към момента пътищата са разчистени. Движението на товарни автомобили е забранено по пътя Варна - Добрич.  

Пътят Добрич - Генерал Тошево е затворен поради снегонавявания.

На множество сигнали за паднали дървета се реагирали от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", съобщиха от службата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: добричток
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Въпроса е друг преди 5 месеца
До 4 Анонимен Срам за света сте българи, с мислене, като това на предишните гаменчовци тука. . . . Въобще могат ли да мислят или реагират нагонно?
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бетер индианци с вожда си напред
6
1
 
0
 
! Отговори
Рендету преди 5 месеца
Зиматъ дойде..., на изборите по тениски и шорти, а днес студ, сняг и яко треперене, ха, ся шъ видите "Кон, боб яде ли?", като скочат всички цени и си видите сметките другия месец!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Затворен е Варна-Добрич. Поне проверявайте преди да пишете.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Срам за света сте българи, с мислене, като това на предишните гаменчовци тука
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В полето и на морето като падне 5 см сняг и обявяват бедствено положение. При на пък в балкана няма никакъв сняг. Снощи малко валя но вече се стопи.
2
9
 
8
 
! Отговори
Това Добрич в преди 5 месеца
България ли е? Защо гласуваха за не българско управление? Малко е без ток, трябва повече ограничения! Докато им дойде акъла за кого да гласуват! Не ги съжалявам, въпреки, че такова изказване не е ок, ама вече без пардон!
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Въъъъъъъх, голямо бедствие -вятър с 60 км/ч. БОЖЕ БОЖЕ... Ами ако беше 500 км/ч? Всички служби са едни големи Н Е КАДЪР НИЦИ!!!