ќстава облачно с превал€вани€ от дъжд, в »зточна Ѕългари€ и сн€г

ћаксималните температури ще са между 1∞ и 6∞, в —офи€ - около 3∞
1
ќстава облачно с превал€вани€ от дъжд, в »зточна Ѕългари€ и сн€г

ќт запад валежите ще спират, след об€д и в югоизточните райони. ¬ »зточна Ѕългари€, с продължаващото понижение на температурите, дъждът ще се примесва със сн€г. —лед об€д в западната половина на страната ще има и временни разкъсвани€ на облачността.  ўе духа до умерен, в »зточна Ѕългари€ и временно силен в€тър от север-североизток. ѕреобладаващите максимални температури ще са между 1° и 6°, в —офи€ - около 3°, прогнозира Ќ»ћ’.
 
Ќад „ерноморието облачността ще е значителна. ўе има и валежи от дъжд, които ще се примесват със сн€г,  но ще отслабват, до вечерта почти навс€къде и ще спрат. ўе духа умерен до силен в€тър от север-северозапад. ћаксималните температури ще са 2°-6°, “емпературата на морската вода е 9°-11°. ¬ълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след об€д ще отслабва.
 
¬ планините облачността ще е значителна. ќт запад валежите от сн€г ще отслабват и спират, до вечерта и в планините в »зточна Ѕългари€. ¬€търът ще се ориентира от североизток, по най-високите части от изток и ще е умерен, за кратко и силен. ћаксималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра - около минус 5°.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


1
ќще по темата: времето
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
1
3
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
’убав ден!