Боклукчийски камион сгази жена в Пловдив

Трагедията е станала на бул. "Цариградско шосе"
13 дек 2023 11:33, Александър Попов
11
Боклукчийски камион сгази жена в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Камион за боклук блъсна и уби възрастна жена на пешеходна пътека в Пловдив. Инцидентът е станал на бул. „Цариградско шосе”.

Боклукчийски камион сгази и уби възрастна жена на пешеходна пътека в Пловдив. Инцидентът е станал на бул. „Цариградско шосе”.

Камионът излизал от ул. "Ландос" и правил ляв завой към "Цариградско шосе". Тогава жената пресичала на пешеходната пътека.

На място има полиция и линейка. Шофьорът на камиона е тестван за алкохол, като пробата е отрицателна. Отведен е в Шесто РУ, за да го тестват за наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Пловдивсгазена жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Фитьо преди 4 месеца
Щом е на пешеходна пътека и/или на червен светофар ще "лежи" в затвора при предвидени от ,5 до 15.Споразумение не се допуска от над 10 години и дори при съкратено съдебно следствие при минимум от 5 години съдът да ги наложи не може да ги намали с повече от една трета,т.е. под три години и 4 месеца,а при наказание над три години няма отлагане с изпитателен срок - "условна".А,да и стойността на камиона по преценка на съда.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пловдив е най-скапано уредения град откъм пътна инфраструктура. 1/4 е по население на София и стават 3 пъти повече катастрофи и 7 пъти повече сгазени пешеходци на година. Причината, е че тия хора не са чували за светофари и табели. Колкото пъти ми се е наложило да пътувам до там всеки път се изнервям да шофирам в тоя град. Абе сложете светофари покрай тая река бе майни! Сложете нормални светофари и легнали полицаи по тия пътища, пък табели оказващи предимство. НЯМА БРАТЧЕ ненормали майни!
2
4
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 4 месеца
Големите коли имат мъртва точка, за да сте сигурни, че шофьорът ви вижда, трябва да имате контакт очи в очи!
1
5
 
7
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 4 месеца
У Филибелата в момента е Ад! Града е претъпкан от скотове, слезли от бърчини и баири и недалечните по-малки градове около Пловдив, а другите са се домъкнале от цела България! Не мой са израчиш спокойно, без да предизвикаш пандемия! Така е претъпкан града! Това произвежда много ***, който требе с еизозва, а да не говора, че фекалийните тръби са 10 метра в диаметър, толкова фушкии произвежда града