Фалшив сигнал за бомба изпразни ресторант на хотел в Монтана

Полицията е задържала измамника
30 дек 2023 17:20, Анисия Иванова
9
Фалшив сигнал за бомба изпразни ресторант на хотел в Монтана
Снимка: БГНЕС

Мъж на 24 години от Монтана, подал фалшив сигнал за бомба, е задържан, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 22:00 ч. снощи неизвестен се обадил на телефон 112 и съобщил, че в хотелски комплекс „Огоста“ има взривно устройство. Полицията отцепила района, извела празнуващите в двата ресторанта на първия и втория етаж на хотела и претърсила помещенията.

Бомба не била открита. При разследване по „горещи следи“ бил открит и задържан младият мъж, подал фалшивия сигнал. Срещу него е образувано досъдебно производство и е задържан за денонощие, уточниха от полицейската дирекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Фен на ДБ преди 3 месеца
Монтана е наистина град на ромското малцинство! Ура, братя! Бахтало, те авес! Дром!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
от на монтаския римски бос хората са..
3
1
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
В гр. Монтана са "професионалисти" по всякакви измислени "ситуации".Това е феодален бастион на зависимости и обвързаности от всякакъв характер на гербаджийската *** ,която използва и без това скотската изродена просташка същност на преобладаващата част от населението на града и цяла Северозападна България ,които са готови на абсолютно всички низости ,престъпни действия и участие във всякакви поръчкови мероприятия заради жалкото си съществуване.
2
0
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
До Анонимен там се провеждат предимно етнически обособени сватби, кръщенета и помени, така че абсолютно нищо неочаквано за бившия "балкантурист". те са си такива.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
явно някой не е останал доволен от манджите или цените в ресторанта