Чистка в пловдивската "Чистота", хвърчат оставки

Фирмата остана без ръководство
2 яну 2024 17:22, Петър Бойчев
7
Чистка в пловдивската "Чистота", хвърчат оставки
Снимка община Пловдив

Директорът на пловдивското общинско предприятие "Чистота" Димитър Георгиев и заместникът му Николай Георгиев са подали оставки, съобщи "24 часа". "Имахме забележки към почистването, защото градът не е в състоянието, в което бихме искали да го виждаме. Но с какви мотиви ръководството напуска не мога да кажа", съобщи зам.-кметът по екология Иван Стоянов.

Димитър Георгиев не отговаря на мобилния си телефон. Според Иван Стоянов на този етап няма определен човек, който да поеме ключовото предприятие. Георгиев ще е на работа до 5 януари и дотогава ръководството на общината трябва да реши кого да назначи на поста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Пловдивчистотачистка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
В Монтанската "Чистота" - няма да има "чистки" - те ги ползват за всякакви поръчкови мероприятия и винаги са "на пост" където" трябва" ,за да си кажат режисираните реплики поръчани им от местните деребеи и затова особено сутрин се намират на всяка "крачка" ,дори и без метли ,защото те не са обикновени "чистачи" ,а част от ОПГ и са станали много "учени" всяка вечер "прилежно четат " представеното им от местното ОПГ ,за да го изрецитират ,когато срещнат поръчаното им неудобно лице за ГЕРБ мафия
4
0
 
8
 
! Отговори
Ива преди 3 месеца
Уважаеми г-н Димитров, не е виновен началникът на Чистота. Живея в Кючук Париж. Всяка сутрин по тъмно чувам как хората си вършат съвестно работата. Виновни сме ние гражданите. Всяка вечер около контейнерите е свинщина. Без да обиждам животинките. Когото и да уволните, когото и да сложите на това място, нищо няма да се промени, докато не отпуснете някой лев за действащи камери около контейнерите. И безпощадни глоби за *** Балкански. Повярвайте, инвестицията ще ви се възвърне стократно. Глоби!
3
5
 
2
 
! Отговори
АЛЬОШАТА Е Б..... К преди 3 месеца
КОГА ШЕ ГО МЕТАТ..??
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чистота трябваше, ама на местните избори... пловдивчани гласуваха за съхранение на б0клука..
1
2
 
1
 
! Отговори
Пучич преди 3 месеца
На каишка маскалска