11-годишен подкара мерцедеса на дядо си, който "уволнява" полицаи и налита на бой

Мъжът от Първомай е криминално проявен
4 яну 2024 13:08, Петър Бойчев
104
11-годишен подкара мерцедеса на дядо си, който "уволнява" полицаи и налита на бой
Снимка БГНЕС

Жител на Първомай беше задържан за грубо нарушение на обществения ред и оказване съпротива на полицаи. Мъжът поставил зад волана на мерцедеса си 11-годишния си внук и му позволил да шофира в града.

Около 13,30 ч. вчера при обход по ул. „Христо Г. Данов" автопатрул на районното управление забелязал лек автомобил „Мерцедес" с малолетно момче зад волана и по-възрастен мъж на предната седалка. Униформените реагирали незабавно и спрели колата за проверка.

Действията им обаче били посрещнати с агресия от дядото на детето, известен с множество криминални регистрации и присъди. Мъжът заплашил с уволнение полицаите и направил неуспешен опит да удари единия от тях.

После попречил да бъдат свалени регистрационните номера на колата заради установеното нарушение, а след това оказал и яростна съпротива при задържането. Мъжът е отведен в полицейската сграда за 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство  за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
6
 
! Отговори
Самозабравил се kuku преди 3 месеца
Страшен "пример" дава на внука си .Скоро да очакваме и проява от внукът. Дано да греша!
87
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега няма новини, че полицаите са превишили правата си. Може да ги удряш, обиждаш, тогава е ок. Ако отвърнат е проблем.
86
0
 
3
 
! Отговори
Дърти комунисти преди 3 месеца
Не са разбрали още ме комунизъма умря
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да го освободят за Банго Васили! Празник им е.
84
0
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
тва което ми е интересно е, че днес се коментира убития в украйна българин, и некви хулигански прояви, а новините на он еър 10 сутринта бяха : вдигат лихвите, здравеопазването на трупчета, криза със сметоизвозването в столицата. сигурно е случайно
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ееее Льо Льо приятен престой в ТВУто да се научиш на химия, че друго нема да имаш лилипут!
82
0
 
2
 
! Отговори
читалище заря преди 3 месеца
мале, дежурния вече е лапнал гумичката...къде ги намирате такива...
81
2
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
*** как бе, човека е добър дядо, просто е била афектиран и се е почувствал задължен да реагира. иначе е дисциплиниран, бивш спортист, пенсиониран застраховател
80
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако беше в Стара Загора 20 милиционера щяха да го ритат и да му скачат по главата докато умре. После щяха да пребият и 11 годишния запъртък. Да се кръсти и да пали свещичка, че не се е случила в Центъра на Вселената тази случка.
79
3
 
10
 
! Отговори
същите коментатори преди 3 месеца
в новината с починалия при задържане яростно обясняват как полицаите са превишили правата си. този го навивам на кравай, белезници на ръцете и краката, и го пращам в багажника, после 72 часа на хладно да му минат нервите ;)
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 78 - Понавам икономи, коитонса учили в престижни училища, но стресът от работата им е бил в юнлго и са се хвнали на тази си професия. Ама ... Рядко някои им слуша финансовите съвети :)
77
1
 
3
 
! Отговори
Рубини преди 3 месеца
Ще бъде по-лошо от седемдесетте. Това не е просто краткосрочен феномен... Не вярвам на централните банки, когато казват, че ще се борим с инфлацията на всяка цена, дори и да има рецесия, дори и да има тежки последици: първо, ще не е кратка и плитка рецесия, тя ще се влоши и след това ще има финансови затруднения, финансова и дългова криза. Имам предвид, че това са пълни глупости, защото вече има дългове, които никога не сме виждали по време на предишни рецесии, цитира Bloomberg думите на иконом
76
12
 
2
 
! Отговори
ДОЛНЮ преди 3 месеца
УБИЙ ИЛИ ОСАКАТИ БЪЛГАРСКИ МИ.ЛИ.ЦИОНЕР ИЛИ НЯКОЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО МУ ...ИЗПЪЛНИ ГРАЖДАНСКИЯ СИ ДЪЛГ И СПАСИ ЧОВЕК...ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ...ТРАФИКАНТИ..НАЕМНИ УБИЙЦИ И БИЯЧИ...КАРАТ ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ И НАД ТЯХ ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР...!!!!
75
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 74 - Ще види, как дядото го пускат, а ако някой му е лазал копче го уволняват. Като попнете да ми се правите, все едно на САЩ в Бродуей живеете ... ЙОК! В България сте! С парининвръзки, всичко се постига!
74
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само бързо производство за хулиганство ли е образувано? Защо не са го убили направо на улицата? Защото е било светло /около 13,30 ч./ ли?
73
1
 
22
 
! Отговори
Детето преди 3 месеца
Ще види как работи живота по принцип. Не както се иска на дядо му.
72
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 69 - Живееш в голяма фантязия, ако смяташмче човек, който размята пистолети, дава на унуката да мара мерцедесани и не са го набили веднага, като се е правил на полицаите, ше го отнесе ... Сигурно са го спрели и са змаръзнали, като са го водели, но вепе са пусналонсигнала и е нямало как. Виждал съм го и дори съм изпитвал на свой гръб, какво е полицай да не смее да ти гъкне на някого.
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По-късно ше напиша имена и адреси, па може и снимки. Начо не успяхте да гомприкриете, няма да нприкриетени тезо
70
2
 
26
 
! Отговори
Георги преди 3 месеца
Защо не му напукаха канчето? Сигурно е голям ербаб в скапаното село. Посяга ми и го гръмвам в миг... ***.
69
3
 
8
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 месеца
КАТО БИВШ КОЛЕГА В КАЗВАМ : -ДВАДЕСЕТ /ОТ 24/ ГОДИНИ ПРАВИХ ОПИТИ НЯКОЙ ДА МЕ УДАРИ ПО ГЛАВАТА ПО ВРЕМЕ НА СЛУЖБА И НЕ УСПЯХ !!!! СРЕДНА ТЕЛЕСНА -6 ЗАПЛАТИ --- ЗНАЕХ ВСИЧКИ СИМПТОМИ ЗА КОМОЦИУМ !!!!ДВАМА МОИ ПОДЧИНЕНИ ГО ОТНЕСОХА НАИСТИНА -- ЕДИНИЯ СИ КУПИ ОПЕЛ , А ОФИЦЕРА ДОРИ НЕ ЗНАЕШЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА !!!!!!????????!!!!!!!!!!!