Спипаха на пътя 15 шофьори след употреба на дрога

Други 23 са карали след употреба на алкохол
13 яну 2024 16:38, Александър Попов
13
Спипаха на пътя 15 шофьори след употреба на дрога
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В рамките на изминалия ден полицаи са установили 23 водачи, шофирали след употреба на алкохол и 15 под въздействието на наркотици или техни аналози, съобщиха от МВР. Други осем шофьори са отказали тестване.

Междинните резултати от специализираната полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата показват, че са проверени 12 352 моторни превозни средства. Извършен е контрол на 14 378 водачи и пътници. Съставени са 3115 фиша и 735 акта за установени административни нарушения.

Акцент в акцията е недопускане на управление от водачи, употребили алкохол, наркотични вещества и/или техни аналози, както и управление на моторни превозни средства от неправоспособни шофьори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 3 месеца
То ясно за тия надрусаните ,ама това на снимката какво е полуглавец гигант или стегоцефал на два крака
10
1
 
5
 
! Отговори
Ваньо преди 3 месеца
Егати пропадналите бо-клу-ци, всеки ден надрусани т-ъ-п-а-н-а-р-и. Подобие на хора без никаква цел в живота. Това са тумори на обществото. Толкова ли няма с какво да си запълвате времето и да бъдете щастливи по нормален начин. Никога не съм разбирал защо тия амеби се друсат и винаги съм ненавиждал наркомани. Законите, трябва да бъдат още по строги- затвор и конфискация, който се прави на отворен и бой.
9
0
 
2
 
! Отговори
ддд преди 3 месеца
Ако не са наркомани ще са алкажи... средно положение няма... искам всеки ден да се тестват полицаите и ще се окаже че 90% положителни...
8
0
 
1
 
! Отговори
Говедо преди 3 месеца
Малко са...
7
0
 
13
 
! Отговори
1234 преди 3 месеца
баси лъжите: "в рамките на изминалия ден полицаи са установили 23 водачи, шофирали след употреба на алкохол и 15 под въздействието на наркотици или техни аналози,"трябва да се каже евентуално, ще разберем ерзултатите до 1 година, нали толкова се бавят тестовеет за наркотици. Пълен полицейски произвол , трябва на момента и полицая да се тества, за да се види работи ли уреда!
6
3
 
4
 
! Отговори
Време е за промяна преди 3 месеца
Да се регализира варихуаната да си пушат хората законно и да не карат коли
5
6
 
6
 
! Отговори
отчитане на дейност преди 3 месеца
Какви актове,какви фишове бе,***!Вземаш му книжката за 10 години и до там!Ако го хванеш пак да кара-10 години в кафеза,там няма да прави нарушения!Ега ти ченгетата,ега ти законите!
4
3
 
4
 
! Отговори
Само яко дрога преди 3 месеца
Искаме дрога по чешмите
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ама ицко нЪpkoмана има имунитет...
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Връщайте ги тея сикариуси на Зеля!
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Електората на ОПГ пп-дб -сс