Мъж загина в Хасково след самозапалване

Подпалил е дрехите си в опит за запали огън в къщата
15 яну 2024 14:36, Елка Василева
7
Мъж загина в Хасково след самозапалване
Снимка: архив, БГНЕС

Мъж е починал след самозапалване в Хасково, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР. Снощи около 21:00 часа на спешния телефон е подаден сигнал за мъж, лежащ на улица във вилна зона "Орфей".

Незабавно към мястото са поели спасителни екипи. Те установили, че е починал 64-годишен жител на южния областен център.

В хода на работата се изяснило, че той е живеел в изоставена вила и при опит да запали огън в къщата е подпалил дрехите си. От първоначалия оглед липсват данни за насилие. Трупът е откаран за аутопсия, образувано е досъдебно производство, допълват от полицията.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
2
 
! Отговори
Обитател на гората преди 3 месеца
Горъттъ не е за секи;))) Пленето на огън също;))) Не мой да си толкова глъв и сапет, чи да си запалиш дрехите. Или требе да си много пиян, да си много болен или да та запалат. Щот дори а си запалиш дрехата, което е смешно, явно си я олял с бензин и нафта, можеш да я свалиш бързо и да я угасиш. Ако не г наравиш значи е нещо от горните три -пичн, дрогиран, болен или са те запалили да прилича на самоубийство;))))
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да явно и той е еничарска жертва. Така е при еничарите. Самозапалване. Каквото един народ сам си направи никое посолство не може го направи.
3
4
 
5
 
! Отговори
Леле ужас преди 3 месеца
Може да е избрал сам така да се самоубие.Глад, мизерия, тегло.....
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съжалявам много за човека но и други мислим за самоубийство заради системен и потресаващ тормоз по местоживеене и на двойни стандарти.
1
2
 
14
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Навярно е един от малкото оцелели Българи в Хасково и турко-ромите са му палнали клечката. Утре ли се нанасят в къщата или случайно има още някой оцелял от родът му,който да поеме контрол върху имота?