Затвориха фериботите "Оряхово" и "Свищов" заради силния вятър

Отклоняват колите към съседни ГКПП
26 яну 2024 16:30, Петър Бойчев
4
Затвориха фериботите "Оряхово" и "Свищов" заради силния вятър
Снимка БГНЕС

От 12.30 часа поради силен вятър ферибота, пътуващ по линията Оряхово – Бекет, е спрял работата си. Той се намира на българска територия, съобщават от "Гранична полиция".

По-рано днес поради силен вятър беше прекъсната и работата на ферибота по линията Свищов – Зимнич. Към момента платформата се намира на румънския бряг на река Дунав.

Служители на „Гранична полиция" предупреждават шофьорите на пристигащите на изход от България автомобили да се насочат към съседни гранични контролно-пропускателни пунктове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Оряхововятърфериботи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фериботи не се затварят, а се спират, *** нeграмотни.
2
0
 
1
 
! Отговори
от района на Дунава преди 2 месеца
Настина днес в района на Дунава, с. Остров, Оряховска околия вятъра беше много силен. По покрива на моята къща която е наследство от моят пра-радядо Симеон има разместени керемиди. Бях на кея (пристанището) и дях силни вълни, но наистина силни! Помня 1968 г. когато през пролетта на 1968 г. нивото на Дунава се покачи и целият кв. "Мазите", това е в близост до пристанището беше залято. Печката гори, а дима от кимона се отнася на изток, явно на Московия им трябва нашият дим. Да живее Украйна!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин е виновен!