Убиецът за 42 лева бил отскоро на свобода, лежал 13 г. пак за убийство

Осъждан е общо четири пъти
6 фев 2024 16:39, Петър Бойчев
44
Убиецът за 42 лева бил отскоро на свобода, лежал 13 г. пак за убийство
Снимка БГНЕС

Извършителят на убийството в русенското село Юделник бил в затвора за 13 години и четири месеца пак за подобно убийство. Това съобщи на брифинг окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, цитиран от БТА.

Сигнал за престъплението е подаден около полунощ. Пристигналите на място екипи на полицията открили мъртъв 62-годишния Б.О. Директорът на областната дирекция на МВР в Русе старши комисар Пламен Първанов обясни, че няколко часа по-късно е арестуван 42-годишният Б. Я. от същото село, който бил открит в дома си.

Извършени са множество следствени действия и разпити на свидетели.

Прокурор Георгиев обясни, че смъртта е причинена от прободни рани с нож, който също е открит. Двамата мъже се познавали отдавна и редовно злоупотребявали с алкохол. Това сторили и вчера, но възникнал скандал, след който се стигнало до убийството. Между двамата имало и неуредени финансови взаимоотношения. Извършителят направил е пълни самопризнания. Убийството е извършено заради дълг на жертвата от 42 лева.

Предстои на 42-годишния Б. Я. да бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство. Окръжният прокурор на Русе обясни, че извършителят е осъждан четири пъти - за закана за убийство, за хулигански действия, за нанасяне на телесна повреда и закана за убийство на баба си и за нейното убийство. Последното най-тежко престъпление е извършено през януари 2010 година. Съдът в Русе му е наложил наказание от 13 години и четири месеца затвор, които той изтърпял, като излязъл на свобода през август 2022 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: убийствозатвор42 лева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Алесио Бианки преди 2 месеца
Аз пък си татуирах на дупето знак "Влизането забранено"🛑❌ А вие слушахте ли новата ми песен " Хайде на морето ,плащам със дупето" която е ремикс на легендарния хит на Лео Бианки и Играта ( Халката) ..
37
2
 
3
 
! Отговори
Ако е бил преди 2 месеца
Комунист или ушев убития да го съдят за дребно хулиганство
36
1
 
9
 
! Отговори
Този Който преди 2 месеца
От тоя може да има полза само в екарисажа. Бахххти паразита долен!!
35
4
 
3
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 2 месеца
Ей, злите ПП пак са обвинили мой роднина и член на партия ГЕРБ, хайде гербери да се събираме пред полицията, да се въргаляме като пиян Вежди Рашидов и да настояваме да освободят нашият брат. Политическа репресия върху членове и симпатизанти на ГЕРБ, свобода за убиеца.
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Полицията не работи. Кат не работи. Съда не работи.Нищо не работи.Хубавата ми - ни родина България свято място ,а какъв съвременен народ.Външо плешиви мъже с анцуннзи жени с изкуствени коси мигли устни без мозък реч мисловна дейност.*** невъзпитан некултурен невеж неосъзнат.Слуги на дявола.БОГ вижда всичко.!
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДЪРЖАВА НЯМА. ЗАЩОТО НЯМА НОРМАЛНИ ХОРА.Вече. Починаха физически телата им. Душите духа им съзнанието са живи виждат чуват знаят всичко и водят много по динамичен живот от тоя на земята. Работят. Пречистват се от негативната енергия на земята. На земята.България Варна и навсякъде. Новите поколения *** с *** грозни физиономии и момичета с нокти 1 метър празноглави наркомани необразовани са отрочета на също толкова неосъзнати родители които не знаят че не се създават деца а се възпитават!
32
0
 
7
 
! Отговори
dmx преди 2 месеца
42 годишният извършител убил жертвата си заради 42 лева. Прав е Дъглас Адамс, отговорът на всичко е 42
31
3
 
2
 
! Отговори
Стилиян преди 2 месеца
Да Ви е честита новата нежна полиция, която не бие, моли се на разни ***, винаги е виновна и всички я плюят защото нарушила правата на някой надрусан *** който после пуска хиляди жалби и го дават по всички телевизии колко е безпомощен и невинен съвестен гражданин
30
1
 
10
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАААА преди 2 месеца
Имената на електората на ОПГ пп-дб-дпс не се пишат А познайте защо
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този сигурно му е по- добре в затвора и е решил ,че ако направи още едно убийство може и да не го карат да излиза пак. На индийците не им се работи...искат на готово някой да ги храни!
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Затворите са място, което трябва да превъзпита и да накара извършителите да се поправят. За съжаление, в България затворите са място където допълнително се деградира, така че е въпрос на време излезлите на свобода да извършат ново още по-брутално престъпление. Има два изхода от проблема. Или да се дава доживотна присъда за всяко извършено престъпление или да се реформира затворническата система. Това е.
27
3
 
13
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
Що за присъда е била предишната? Колко й е било намалението, че да е лежал само някакви си 13 години? Кой съдия я е издал?
26
1
 
14
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
С тези инициали няма да разберем дали са го превъзпитали в пандиза,ако извърши трето убийство след 20-30 години.Да променят закона защото този не е единствен и да няма право при второ убийство на съкратено съдебно следствие и под 30 години вместо доживот.И на оня убил студентката преди години до В.Търново не му бе първото.Поне за в бъдеще да не се допуска убилите втори път да са сред нас.
25
1
 
1
 
! Отговори
Следователно преди 2 месеца
,,Смърт да бъде..пред съда..!" Не можал да попадне на хора и да стане човек.
24
1
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 2 месеца
При ***, подобни неща са ежедневие.
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До България загива! Отдавна е загинала. Населението е без абсолютно никакви ценности напълно деградирало като човеци. Крепим се на съседите.
22
2
 
17
 
! Отговори
България загива! преди 2 месеца
Бавно и безславно!
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Един. Пак не ти се получи както всеки ден не ти се получава...Не стааш чуек и тва е...
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А кой утрепа Трактора :)))
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Системата не работи както почти всичко в държавата, като не могат да го променят поне да го държаха на топло, а те го пуснали да убие още някой друг човек.