Дете падна в шахта в Пловдив

Инцидентът е станал в квартал "Тракия"
12 фев 2024 18:24, Красимир Ангелов
4
Дете падна в шахта в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Дете на около 6 години е паднало в необезопасена шахта в пловдивския квартал "Тракия". Инцидентът станал малко по-рано днес на метри от кметството, предаде БГНЕС.

На място след подаден сигнал се отзовали служители на реда, пожарникари, медици, както и представители на районната администрация.

Детето е извадено невредимо от шахтата. Прегледано е на място от лекари, като е освободено за домашно лечение без никакви сериозни наранявания и с голяма уплаха.

Полицаите са предприели действия да установят кой стопанисва въпросната шахта, за да му се потърси отговорност и да бъде обезопасена по най-бързия начин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Силната уплаха защо не се зачита за сериозна травма в България? Стресът може да породи сериозни последствия дори при възрастен човек, а в случая е дете...
3
0
 
9
 
! Отговори
Дедо Мичо преди 2 месеца
Ех тези шахти. От вчера ли са , че не се знае на кого са.???? Ами мои са , но защо не падне някой управник в една такава НЕОБЕЗОПАСЕНА шахта, че да стои там ,докато се разбере кой е виновен. Сега ще си подхвърлят топката ---,,Ти на мен, аз на теб."
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да е гледало, къде ходи!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има си хас да падне от люлка в най-добрият град за живеене и петнадесет години банкянско иго.