ѕети ден издирват »вана от ƒупница

“€ е била тормозена в училище
26 фев 2024 08:27, Ќели ’ристова
22
ѕети ден издирват »вана от ƒупница
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ѕети ден продължава издирването на изчезналата »вана от ƒупница. 17-годишното момиче е об€вено за общодържавно издирване. ¬ неизвестност е от четвъртък, когато остав€ телефона и раницата си в училище и си тръгва.

“ърсенето остана без резултат, след като периметърът беше разширен. 200 души с термокамери и кучета през последните дни обходиха всички райони около ƒупница, но »вана не бе открита. —тотици доброволци и полицаи продължават издирването.

–одителите ѝ са много притеснени и мисл€т, че е имало причина »вана да остави телефона си. ѕризнават, че момичето е било тормозено в клас, а през последните месеци са обсъждали дали да не се премести в друго училище. –азказаха, че т€ не е напускала града без т€х. ¬ четвъртък ученичката е заснета от охранителните камери на хипермаркет на един от изходите на града. ћайка ѝ и баща и обаче н€мат предположение дали тийнейджърката се крие умишлено.

≈динствената следа, открита до момента, е €рко розовото €ке на »вана, намерено преди тунела на главни€ път ≈-79. ќсвен него, е носила дънки и бели маратонки в ден€ на изчезването. “€ е слаба, с късо подстригана коса. —ъздаден е оперативен щаб, който координира действи€та на екипите. ¬ издирването участват кучета, ползват се и термокамери.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


22
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
18
2
 
1
 
! ќтговори
ƒо 17 преди 1 месец
–одителите и те не са у ред, като самата »вана.ѕо “¬ ги даваха - щета отвс€къде са .
17
2
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«начи родителите й са знаели, че е била тормозена? » това ли са измислили? "ќбсъждали" за ново училище? ўо за родители са това? ўо за пасивно-апатични тeлeтa отглеждат ти€? ќбсъждали били... те ти би€т и тормоз€т детето, а ти обсъждаш?
16
5
 
7
 
! ќтговори
всички преди 1 месец
проблеми тръгват от семейството.
15
4
 
2
 
! ќтговори
до 1 преди 1 месец
Ќе е Ћаура бре, баце.......Ћора е!
14
4
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒано намер€т момичето живо и здраво. Ќо в първата стати€ преди 3-4 дена ни писахте, че е било проблемно дете и не се е разбирало с родителите си, а сега пък било жертва на тормоз в училище. явно девойката си е имала проблеми, но никой не и е обърнал внимание, а след това какво се е случило един господ знае.
13
12
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕо един чип у тиквата да не се губ€т :)))
12
3
 
10
 
! ќтговори
Ќе става така преди 1 месец
 онкуренци€, а не взаимопомощ е девиза на днешното време. ѕлюс социалните платформи, които убиват в преки€ смисъл на думата.Ќаскоро четохме, че он€ захарни€, «укърбърк, ÷укерберг, се изправил в американски€ сенат пред родители, които държали снимки на децата си, самоубили се заради тормоз в неговата социална мрежа фейсбук.
11
1
 
2
 
! ќтговори
да не е при брат преди 1 месец
√алев . ќколо ƒупница има села . пълно с коли . канали за коли от африка . кара ли кола .
10
7
 
2
 
! ќтговори
пилето го претрепа преди 1 месец
лош . от затвора и на улицата пилето се занимава с улични работи . в дупница има много от етноса . там е . с ромите . намериха командоса ликвидирал пилето - шумахер крадеца на коли . и шарков така рипаше и в дзъбите и после асфикции . добрите деца се намират при добрите . да € търс€т и съученичките . като са малки е модерно да се би€т и прав€т клипове . и пилето така . че е с циклофрени€ и четириполюсно разтройство не е причина да изчезва безследно завинаги .
9
3
 
24
 
! ќтговори
за съжаление преди 1 месец
ќмразата е навс€къде около нас. ѕърво сред децата после в тийнейджърска възраст и накра€ като възрастни... ƒецата на мутри в училищата безчинстват защото тате ще пребие директора, или по лошо...
8
2
 
10
 
! ќтговори
4 преди 1 месец
“ова са новите директори ,назначени с "конкурс"!„иновници ,партийци,гербаджии,пп-дари и прочее ***!’ал хабер н€мат от педагогика и психологи€!«а т€х ученикът е бройка ,ко€то носи пари и ...толкова!—ега никой отново н€ма да понесе санкци€!„ерните дрехи и забрадки остават за родителите само!"”чилището м€ стоза живеене!" аква гавра с личността!
7
3
 
16
 
! ќтговори
Ќе става така преди 1 месец
ƒо ƒј ЅЏƒ≈ћ ƒќЅ–»==>—ъс заклинани€ и благопожелани€ от рода на "ƒа бъдем добри" не става. огато ние б€хме ученици ни учеха,че човек за човека е брат и в училище самите учители правеха всичко възможно това да е така на практика јко н€кой изостава с материала "прикрепваха' към него н€кой силен ученик,с когото живе€т наблизо и който да ходи у т€х да му да му помага с подготовката на домашните.—ега човек за човека е вълк и всеки гледа да прегризе гърлото на други€ още от училище. онкуренци€.
6
1
 
25
 
! ќтговори
. преди 1 месец
ƒо јнонимен 4 и така да е, това не означава, че тр€бва детето да се подлага на тормоз. ¬€рно, че децата са жестоки, но точно тук тр€бва да се намес€т и родителите.
5
1
 
25
 
! ќтговори
ƒј ЅЏƒ≈ћ ƒќЅ–» преди 1 месец
—къпи млади Ѕългари- обичайте се и показвайте това всеки ден- омразата разбол€ва, а това дете има веро€тност да е сторила нещо със себе си ако не е усп€ла да превъзмогне лошото отношение на съучениците си към не€- ние можем да бъдем убийствено жестоки, но можем да бъдем и добри- преди да изречем/направим нещо непоправимо да си повторим че имаме и друг избор- да бъдем добри, да прощаваме и че животът е дар божи.
4
18
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕо смимките които показаха си личе че това момиче има психични проблеми ,
3
11
 
2
 
! ќтговори
ако са € взели за преди 1 месец
пеперудка сигурно е в н€ко€ дупнишка къща . €вно е хванала автостоп . има само 11 000 безследно изчезнали . винаги се търси причина н€каква агреси€ , н€какви престъплени€ . бройката си седи . не се увеличава и не спада .
2
14
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
рвдев да дигне юмруче и да скандира че докато не € намер€т н€ма да се откажат, както 'намери' сашко когато управл€ваше
1
12
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
кой уби лаура палмър ? кой отвлече сашко ? огън следвай ме...