Километрична опашка от автомобили на път към Шипка

Забранено е транзитното преминаване
92
Километрична опашка от автомобили на път към Шипка
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Опашка от автомобили се изви тази сутрин на път за връх Свети Никола с желаещи да се преклонят пред делото на освободителите на България.

От 4:00 ч. колоната е километрична. Паркирането на автомобилите ще бъде вдясно на пътното платно. Забранено е транзитното преминаване.

Честването на 3 март, както всяка година, събира на някогашните бойни полета около върха българи от различни краища на страната.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Шипкаколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
4
 
2
 
! Отговори
за съжаление преди 1 месец
Никъде в руските новини не се отбелязва националният празник на България. Видя се докъде с омразата си ни докара управлението на България, което с всички сили всява омраза срещу Русия и куриозът е, че ще преследват тези, които са поставили руски знаменца. Та нали Русия е освободила България от 500 годишното турско робство с кръвта на хилядите руски воини.
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еиии затова Киро и Денков неможали да идат.Колко народна любов щяха да изпитат.Ама на трафик жалко, другия път.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Паметникът и празникът са на народа. Без Вип пропуски, оркестри за песни и танци и банкети на властта в околните ресторанти! Като искат нещо официално - около паметника да пазят войници!
67
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Началника на МВР да си подава оставката веднага, че не е осигурил места за паркиране. Или така е наредено от посолството. Народът ни не е като политиците ни и си уважава националния празник. Такова масово посещение заради президента едва ли се помни. Браво българи!
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбихме ги ходом 40 км!
65
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Радослав..... Радославе, 500 години сме плащали злато и кръв на османлията ,ама той не ни е освободил ами ни е грабил. Сега да не мислиш, че на Украйна всичко и е подарено. Хем плащат хем губят. Ей това се казва кърък. Може да сме платили ама сме получили.... Честит празник на истинските българи.
64
6
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
До 62/63-тата/то не всички сме българофоби и русофили като вас! Има хора които са русофоби и българофили! Вие имате родина и тя е Русия, аз имам родина и тя е България! Вие сте си избрали да сте русоробеещи се българофоби!
63
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радославчо, сине мамин, и ти си се пръкнал на тоя свят благодарение на Руснаците, никога не го забравяй, нищо че си от страната на предателите. Днес се веят и руски знамена в знак на благодарност за всичко, което са направили за нас по време на Руско-Турската Освободителна Война. Плюй ги колкото си искаш с днешна дата, но за тогава им благодари!
62
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Радослав Я по-скоро ти отивай в укрия. И без това зеленото чу..довище има нужда от жива, свежа плът. Я се вижте .... 20% укрофа...шисти се репчите на 80% русофили. И капитан Петко войвода го е казал навремето:"Няма сопа, която да избие Русия от сърцата на българите". 14 километра опашка на Шипка доказва на кой мястото му не е в България. На Шипка свбодно днес се веят руските и български знамена!
61
27
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Робите на Путлерини не се свенят да оскверняват дори национален празник за да засвидетелстват любовта си към путлеристкият режим. Абе псевдо патриоти, национален празник е за гордост на народа, а не за да се навеждате в поза партер и да си завирате руски знаменца. Вместо да споменавате България и българските герои, вие само руснаци и Путлерини ви е в устата! Като толкова ви липсва Путлерини, марш в Масква и там си правете каквото искате! България за българите, за хората които са българофили!
60
9
 
22
 
! Отговори
До учете история преди 1 месец
Не забравяй че Захари Стоянов е бил един *** овчар и е разбирал от овце повече отколкото от политика.
59
28
 
13
 
! Отговори
Учете история преди 1 месец
"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1885 г., бр. 13, с. 51)
58
20
 
12
 
! Отговори
Учете история преди 1 месец
"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)
57
15
 
11
 
! Отговори
Учете история преди 1 месец
"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)
56
25
 
12
 
! Отговори
АЗ РУСКИ ПРАЗНИЦИ преди 1 месец
.....НЕ ПРАЗНУВАМ!!!!!
55
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Честит празник на всички българи с голяма благодарност към освободителя ни Русия! Поклон пред паметта на загиналите българи и руснаци за да съществува днес България!
54
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До До Боби Любимец, нещо много пяна капе от устенцата ти. От избора ти на думички ми става ясно, какво би искал да бъдеш за някой расов мъж. Съжалявам, не се интересувам. Виж, за тоя паметник, дето ви краси опорките - кажи къде е, да ходя да му се посмея. Ама кво да се хабя с теб, видяхме те, колко си патреот. Форумно чakaлче, що не си на Шипка? Що не метнеш шепа сняг по Габриел? Щото знаеш, че после и тя, и боеко, и вашто вожд ше те режат с 200, може и посолья - за подкопаване на делото свято
53
2
 
28
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Народа показва отношението си към безродняците.... На официалното честване у шопия няма нито един Българин... Всички са на Шипка... ===)))
52
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бузлуджа е затворен, ако подгонят Денков, да има откъде да се спаси!
51
15
 
43
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Никога не е имало такъв наплив на хора към върха. Горе гордо се веят български и руски знамена. Народът показва, че му омръзна продажната политика на управляващите. Народе, на въстание!