Този път във Варна: Мъж лети със 160 км/ч по оживен булевард

Той сам се похвалил с клипчето
6 мар 2024 08:52, Нели Христова
13
Този път във Варна: Мъж лети със 160 км/ч по оживен булевард
Снимка: БГНЕС

Мъж се похвали в социалните мрежи как управлява луксозната си спортна кола с близо 130 км/ч във Варна. На видеото се вижда как шофьорът, чиято самоличност все още не е ясна, ускорява мощния автомобил по улицата. Собственикът на колата е с адрес в София.

Бул. "Приморски", където е сниман клипът, е много оживен и по него преминават много пешеходци. Ограничението на скоростта в населено място е до 50 км/ч. За подобни случаи обаче, в които се наблюдава неуважение към обществото, законът е предвидил лишаване от свобода до 3 г. и забрана да се упражняват определени професии, уточни началникът на група „Пътен контрол” към МВР-Варна ст. инспектор Димитър Димитров.

"В хода на проверката ще се установи дали камерите са го снимани и при наличие на такива, ще се изискат записите", добави той.

"С превишената скорост този човек е създал опасност за останалите участници в движението, както и е за хората покрай него", каза още шефът на "Пътен контрол" към МВР-Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още един ***- джигит, търсещ 15 минути слава и получил ги благодарение на славослова на репортерите
9
0
 
1
 
! Отговори
Хемус преди 1 месец
Във Варна си имаше камери навсякъде,но трибуквените направиха схема с уж някакви австрийци и резултата е ясен
8
0
 
4
 
! Отговори
Евала преди 1 месец
Моментална конфискация на колата! То е ясно, че от снимките ще излезе , че я прадядо му, я напълно непозната спътничка е шофирала. А пък татко-пачко ще плати на "нашата полиция" и ще го измъкне.
7
0
 
17
 
! Отговори
От хората преди 1 месец
Хората с малко ум не разбраха че с увещания и молби няма да стане.Но,такива са законите. Що за тъпотия, конфискация, но след решение на съда. Започва се,на кого е колата и т.н.Я запиши в закона,че колата се конфискува и отива веднага за скрап,на водача без книжка до живот и да ги видим джигитите.
6
0
 
22
 
! Отговори
Тео преди 1 месец
Преди петнадесетина години на кръстовището с Чаталджа точно на този булевард едно 15 годишно момче си чакаше автобуса на спирката. Остана за винаги на 15 заради ей такъв иидот! И после в съда ама аз не исках, ама то така! Сега оня тънкошипец си е жив а момчето - в гроба!За това - конфискация на автомобила. Ама той бил краден и не бил негов - чудесно - съд за кражба и готово!
5
2
 
16
 
! Отговори
Бургазлия преди 1 месец
Те Варна са бедни, нямат пари за камери. В Бургас отдавна Митко ги лови такива шумахери.
4
2
 
6
 
! Отговори
GTI V5 2.3 150 коня преди 1 месец
с на мама пежото ли :)))
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съмнявам се заспалите варненски полицаи да се размърдат..
2
0
 
31
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Кога ще зпочнат да прилагат закона и да конфискуват колите на тези ненормалници? на "мис силикон" колата не можели да я вземат защото "не била нейна", била на лизингова компания........ Ами да я вземат и силиконката да си я плаща........
1
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За такъв "джигит" и за неговата хвалба онлайн мога да кажа само едно - този е дeбuл. На такива трябва да се отнема шофьорската книжка за вечни времена, да се конфискува автомобилът им, а отделно от това да бъдат съдени за неуспешен опит за умишлено убийство. Защото само по една случайност не е претрепал някого.