Цалапица на протест, искат доживотни присъди за убийците

В неделя в селото ще има засилено полицейско присъствие
Обновена: 22 мар 2024 11:16 | 22 мар 2024 11:05, Петър Бойчев
15
Цалапица на протест, искат доживотни присъди за убийците
СНИМКА НОВА

Цалапица отново се вдига на протест. Той ще се проведе в неделя от 16 часа в центъра на пловдивското село.

"Подкрепете ни в борбата за справедливост за Митко! Аз съм Митко и няма да мълча!", написа преди минути в социалните мрежи майката на убитото момче. Родителите и близките на  Митко са потресени от твърденията в разпита на обвинения за убийството Рангел Бизюрев, който посочил, че не е имал никакво намерение да убива младежа, а само да си изяснят отношенията.

В съдебната зала вчера стана ясно, че причината за убийството са обиди, които Митко бил отправил към Бизюрев в негово отсъствие.

"Като не е имал намерение да го убива, защо са го заровили жив!", плачеше майката на Митко - Атанаска Бакалова.

Окръжният съд остави Бизюрев за постоянно в ареста, като определението на съдия Екатерина Роглекова подлежи на протест пред апелативните магистрати.

Както вчера, така и в неделя близките ще настояват за най-суровите наказания за замесените в убийството.

На протеста се очаква да има засилено полицейско присъствие.

Делото на близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са обвинени за укривателство, е насрочено за 26 март.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това убийство не е случайно и тези са се познавали.
14
0
 
0
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
То е добре,че искат,но явно ще е кой каквото каже.
13
0
 
0
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 1 месец
В една медия срещнах,че според експертизата смъртта е вследствие на обилен кръвоизлив след счупена кост зад носа.Такъв удар може да нанесе само човек като Кубрат Пулев или човек с твърд предмет.Така,че въпросът е по-скоро е с какво точно е счупена тази кост.Този дори може да не го е убил,а ако се е размърдал някой от заравялите го с някакма лопата.А може и той да го е сторил,казва ли ти някой.Този си измислил версия,другите двама ги устройва,че е бил мъртъв преди да го заровят и нищо не казват.
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сeляците се скарали, след това се събрали да се разберат и помирят на кана с домашна ракия. Единият питал другия: Ти мене уважаваш ли ***? Другият сeляк казал: Хич не те ебaвам за нищо. После станал як ceлски бой и единият сeляк се оказал по-чуплив от другия и се счупил. Останалите селляци се събрали на съвет и решили да погребат с почести своя събрат по кана ракия.
11
3
 
7
 
! Отговори
Българ преди 1 месец
Другарите ги оправяха такива до 1989 г. Ся е ала бала всичко, цирк и няма справедливост!
10
1
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
аз така и не разбрах тези младежи тримата и убитото с какво се занимават учат лиработят ли с какво се издържат покажете родителите по медиите да ги видим каквоса отгледали
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Майката на близнаците е същият психопат като убийците.Отишла при почернената майка и казала. " Е кво толко е станало мойте са утрепали синът ти сега за такава дреболия проблеми ли ще има ?" Няма такива изтрещели ***
8
4
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Продължение на предният ми коментар. Там,на улица "Свети Георги" 27 е моята бедна къща,в която майка бе отровена! Същият този Митко,който я уби е откраднал всички документи за собственост,бижута,вековни и една хилядолетна Родова реликва,че дори част от дрехите ми. Всеки може да провери,че къщата е изпразнена от към покъщнина. Преди около 15-16 години бе убит и съпругът на най-добрата приятелка на майка ми,а следствието каза,че кучето му го било застреляло по време на лов. Кметът е ром!
7
3
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Подкрепям протеста! Искам моите съселяни от село Цалапица да посветят и един миг внимание на това какво се случи преди четири години с майка ми Иванка Стоилова Писова! Тя бе убита от турчин с придобитото по време на възродителният процес име Митко(от София,"Надежда"). При все ,че вуйчо ми Йордан е индикирал белези на насилие и отравяне Цалапишката мафия на попа Васил,Митко ченгето и кметските педофили НЕ СА ДОПУСНАЛИ ЗАКОННОТО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗВЪРШВАНЕ НА АУТОПСИЯ! Турска мафия!
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Анонимен 3 "Що са трепят тия цалапури :)))" Всеки е нечии брат, сестра, син или любим. не е ясно и вие какви и чии "цалапури" сме, означава ли това, че всеки може да ни утрепе само защото така му е хрумнало под въздействието на много дрога или ракия?
5
0
 
7
 
! Отговори
Доживотен затвор преди 1 месец
, но и общественополезна дейност. Да не се губи работна ръка. Да прави метли по 8 часа дневно, примерно.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Христо Иванов с могъщото си комуньоидно потекло и щедрите субсидии от какви ли не НПО-та, не е имал и един-единствен работен ден - за разлика от всеки от нас; затова пък си има два апартамента в Брюксел и няма грижа за поминъка и сметките си, единствената му грижа е да СЛУШКА мутро-олигарсите и анти-човешките им интереси в ущърб на всеки от нас. Да мрем, за жЮвеят Ицо, Женерал Жуже, ***-***-тата и сичките радьо-аватарчета!
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що са трепят тия цалапури :)))
2
9
 
1
 
! Отговори
ze nigmar преди 1 месец
Текезесарите от какво недоволстват:)))
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Убийството на Митко е кошмар не само за майка му, но и кошмарното ЛИЦЕ на цялата държава и правосъдната Й система. Друг, пореден пример: една гъска с джип прегази майка ми, и чаках ПЕТ години, докато от съда ми съобщиха, че са й отнели книжката за ЕДНА година и я осъдили да плати разноските по делото. А УБИЙСТВОТО на майка ми беше насметено под килима. Ицо Бойкикев, ТОВА ли ти беше съдебната рИформа, както през 2016 г.?