Две шофьорки се удариха челно, загина 70-годишната

Катастрофата е станала в Свиленград
26 мар 2024 11:27, Петър Бойчев
20
Две шофьорки се удариха челно, загина 70-годишната
Снимка: e-svilengrad

70-годишна шофьорка е загинала тази сутрин при тежка катастрофа в Свиленград.

Около 7:30 часа на околовръстния път на града "Ауди", управлявано от 40-годишна жена, е ударило челно "Форд", шофиран от по-възрастната жена, съобщи e-svilengrad.

След удара фордът е изхвърчал в ограда на фирмен имот. Водачката на аудито е транспортирана за лечение в болница в Пловдив.

Движението в района на катастрофата е ограничено до приключването на огледите. Околовръстното на града e зaтвopeнo oт ĸpъгoвoтo пpeд мaгaзин „Зopa“ дo xoтeл „Caxapa“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
до шумахерки преди 1 месец
Тези, за които говориш, съвсем не са еманципирани, а са най-обикновени държанки.
17
0
 
3
 
! Отговори
Ели преди 1 месец
Пепи, моето момче, ти четвърти клас имаш ли завършен? ШофьорКи? На тази думичка кой те научи? Не знаеш ли, че не се слага род на думи като шофьор, модел, строител и т.н? Ако имаш да наблегнеш на пола се казва жена шофьор. Хайде обратно в училище и тогава да пишеш!
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето я разликата между форд и ауди.
15
1
 
4
 
! Отговори
Еwa към мамин златен преди 1 месец
както и предполагах .. то май ти го слагат и на тебе ;) Нормално да се възхищаваш хахаха айде марш ! И шът ще викаш на майка си !
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не са се разбрали коя е по-красива и има право да мине първа.
13
5
 
1
 
! Отговори
До ewa преди 1 месец
Да явно си напъна мозъчето и те потресе еди свят без мъже , дори вода за казанчето в тоалетната няма да имаш без нас , тала че шъъът , когато критикуваш мъжете , колко са лоши , жените освен една упикана вълна друго не може да предложите в този свят
12
3
 
4
 
! Отговори
Ewa do umnika преди 1 месец
Въобще нещо супер безмислено и извън темата ми се струва разсъждаваш ! Такива като теб дето много се тупат в гърдите по принцип най-вероятно имат връзки или брак с кофти край ! Тъжно
11
8
 
6
 
! Отговори
До ewa преди 1 месец
Да всичко идва от нас мъжете , телефона ти , колата ти , жилището ти , всичките ти кухненски уреди телевизори интернет , пътища , електричество идва от нас мъжете . Ние сме създали един свят в който всяка жена може да се глези на топло и светло и да плюе пл нас мъжете. Представи си един месец живот без това , което са създали мъжете хахахахахаха, не можеш
10
1
 
1
 
! Отговори
Аа така преди 1 месец
Феменизма е на мода , нема само мъже състезатели да се трепя по пътищата , браво на дамите ! Взимат добър пример
9
9
 
8
 
! Отговори
Ewa преди 1 месец
До всички некадърници с по-общо име мъже !!! От вас по-големи дизастъри на пътя няма ! Всичко идва от вас и предимно вие е**вате мамата на цялата картинка и то не само на пътя че и мнение да давате кой да шофира и кой не !!! Малко ви пишат по вестниците и по новините ви раздухват, колко некадърни сте всъщност !
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само не разбрах защо трябваше да мачкат колите, можеше и на тротоара да си блъскат главите челно докато някоя от тях пукне или отстъпи.
7
6
 
8
 
! Отговори
Размисли и Страсти преди 1 месец
Жена шофьор и еврором скиор.....нЕмаааа!
6
2
 
9
 
! Отговори
Беко преди 1 месец
До Пич без москвич - Уви, прав си
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този удар няма да е с 40.
4
2
 
26
 
! Отговори
Пич без москвич преди 1 месец
Имам наблюдение че този който предизвика катастрофа с фатален край оцелява за разлика от отсрещния.Сега ще и дръпнат ушите.2 години без книжка няколко месеца затвор и пак на пътя
3
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 1 Нещо друго...прави ли ти впечатление че все повече пиклички карат по магистралата с 260, снимат се и си мислят че така са големите шофьорки, а не им идва на акъла че при една ситуация при такава скорост тя не може да вземе правилното решение за да не се убие или направи катастрофа с друг автомобил. Еманципирани пачииии...станаха всичките Шумахерки.
2
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На жените трябва да се забрани да шофират.
1
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
много хора загинаха заради жени шофьорки неадекватни не могат да паркират не спират на пешеходни пътеки не знаят и правилника за движение.