Какво е състоянието на ранените в катастрофата в Пловдив?

Те са настанени в УМБАЛ "Свети Георги"
13 май 2024 09:04, Александър Попов
33
Какво е състоянието на ранените в катастрофата в Пловдив?
Снимка: Благой Бекриев, Нова тв

Момичето и момчето, пострадали в тежката катастрофа в Пловдив, са откарани в Спешното отделение на УМБАЛ "Свети Георги", съобщиха от лечебното заведение. След оказаната им първа помощ, и двамата са настанени във Втора клиника по хирургия в тежко състояние, като момичето е с по-сериозни наранявания.

С тях е докаран и 56-годишният пожарникар, настанен в Клиниката по ортопедия и травматология.

Лекарите дават всичко от себе си в грижата и за тримата пациенти, посочват от болницата.

Още по темата
Двама души на 21 и на 20 години са загинали при катастрофа в Пловдив. Тежкият пътен инцидент е възникнал около 3:30 ч. на бул. „Руски“, в близост до кръстовището с бул. „6-ти септември“, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Джип "Рейндж Ровър", който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

Движението и в двете посоки по бул. „Руски“, в отсечката между ул. „Преслав“ и бул  “6-ти септември“, е спряно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
27
 
10
 
! Отговори
до ровър спорт преди 1 месец
Пожарникара на 56 години трябва да си гледа пенсията, а не да стои на мястото и да взема пенсия и заплата! Там трябва да действа енергичен млад човек, който се оправя без очила с модерния си телефон, пъргав, енергичен, действа без пустосване, охкане и пъшкане с лебедката, оксижена, флекса и резачката! Сега ще му дадете и 100 000 лева за трудова злопулука, в службата ще изготвят необхдимите документи и ще променят графика, че няма кой да кара смяната!
7
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На комплексара тати му купува черен жип и когато до него има кифла +200 коня и безсмъртие, добре че не е ударил невинни хора!
6
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До УНИЖАВАМ русофили Аз карам совалка...
5
11
 
28
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 1 месец
Карам Ровър Спорт, никога не съм катастрофирал с него. За да разцепиш на две една от най-здравите коли и марки на пазара въобще, трябва да е карано най-малко със 150км/ч. Единственото лошо е, че е пострадал пожарникар отишъл по нощите да си свърши работата.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се научиха тия чинари да карат.. тц. тц. тц..
3
1
 
26
 
! Отговори
Дааа, преди 1 месец
баща му му купил мощна кола, ама не му е обяснил, че това изисква известни умения и носи някои отговорности. Както се казва, шофьор, *** и сервитьор се става, ама трябва малко и отвътре да ти дойде!
2
0
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Нерационални, че и глупави хора на пътя, зад волана, колкото щеш. Не разбраха, че колата не е игра, нито е просто натискане на ***, ръката върху скоростния лост и въртене на волана насам-натам. Шофирането е мислене и съобразителност.
1
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като чета как колата е минала през няколко чинара и като видях снимки и какво е останало от колата шофьорът е карал сигурно с около 200км.