Убиха десетки коне с арбалет и огнестрелно оръжие

Случаят е от района на Етрополе
14 юни 2024 08:13, Елка Василева
111
Убиха десетки коне с арбалет и огнестрелно оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Десетки коне са били убити с арбалет и огнестрелно оръжие в района на Eтрополе. Убийците са стреляли с арбалет и експлозивни патрони. Собствениците на животните са в паника, предаде Нова тв.

Преди няколко дни стопаните са станали свидетели на поляна, пълна с трупове. Последното зловещо убийство е от преди часове, когато са застреляни кон и бременна кобила. Животните са издъхнали в адски мъки, а няколко жребчета и част от оцелелите коне са избягали високо в планината. Полицията работи по случая.

Семейство Димитрови отглеждат конете единствено за удоволствие, като домашни любимци. „Първо застреляха две бременни кобили. Преместихме ги на друга територия, но онзи ден ни събудиха с новината, че 5 коня са убити”, каза Кармен.

Мъжът и жената твърдят, че никога досега не са имали проблеми и не са получавали предупреждения.”В първата местност имаше заграден имот, но конете имат тракер. Не мога да кажа, че не са влизали в частни имоти преди, но ако е имало някакъв проблем, винаги сме намирали решение”, добави Кармен.

По думите на Мартин и Кармен мистериозният убиец ранява конете в крака, а след това ги „доубива”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 1 месец
До 85 да се разправят с хората. Защо с конете
97
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 1 месец
До 88 конете меса виновни
96
2
 
1
 
! Отговори
До питам преди 1 месец
Ще му правим паметник ,че унищожи една фашистка държава ! Наред е следващата !
95
1
 
5
 
! Отговори
Andreas Apostollon преди 1 месец
ТОЗИ БИЛГАРИСТАННЕЦ ДА БЪДЕ НАМЕРЕН, И ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН И УНИЩОЖЕН - НА ГИЛОТИНАТА .
94
1
 
6
 
! Отговори
Andreas Apostollon преди 1 месец
КОНЯ Е СВЕЩЕННО ЖИВОТНО..ДАР ОТ АННУНАКИТЕ = БОГОВЕТЕ от АСТРА СИРИУС и АЛФА ДРАКОНИС.....КОНЯ, СЛОНА, ДЕЛФИНА И НЯКОИ ГОРИИ--СА ***, СВЕЩЕННИ ЖИВОТНИ !...А ЛЪВОВЕТЕ И ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ КОТКИ--СА ОТ АСТРА ЛИРРА...НАСАДЕНИ СА НА ЗЕМЯТА ПРЕДИ 60 МИЛЛИОНА ГОДИНИ ...ЧОВЕКА 1000 ПРЕОЦЕНТА НЕ ТРЯБВА ДА УБИВА ЖИВОТНИТЕ..ЗАЩОТО ЖИВОТНИТЕБ СА ДЕЛО НА АННУНАКИТЕ, И ЗА ТЯХ-ЖИВОТНИЕТ НА ЗЕМЯТА СА ПО-ВАЖНИ и ПО-ПЪЛНОЦЕННИ ОТ ЧОВЕКА .
93
5
 
3
 
! Отговори
Питам преди 1 месец
До Руси 93 А какво да правим с Путин , който уби над половин милион човеци , а не животни ?Средновековната инквизиция не е измислила подходящо мъчение.
92
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не десетки коне , а седем .Извергът да бъде наказан жестоко.
91
1
 
12
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Смъртна присъда за убиеца!! Дано хванат този ***!
90
1
 
13
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Когато ви казвам, че живеете в дивашка държава не слагайте минуси на истината ! Дори и човекоядците в Африка не извършват такива жестокости с животни които не могат да навредят на хомосапиенс ! Заради тези античовешки дейности показващи простотия, невежество и престъпност сте и ще си останете НАЙ-БЕДНАТА нация в света, това още веднъж доказва, че ви липсва човешки разсъдък, затова и отново престъпници в лицето на Пеевски и Тиквуний ще ви управляват, за изборът им за което не се изисква мозък !
89
0
 
9
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Когато ви казвам, че живеете в дивашка държава не слагайте минуси на истината ! Дори и човекоядците в Африка не извършват такива жестокости с животни които не могат да навредят на хомосапиенс ! Заради тези античовешко дейности показващи простотия, невежество и престъпност сте и ще си останете НАЙ-БЕДНАТА нация в света, това още веднъж доказва, че ви липсва човешки разсъдък, затова и отново престъпници в лицето на Пеевски и Тиквуний ще ви управляват, за изборът и аз което не се изисква мозък !
88
0
 
12
 
! Отговори
Колко има преди 1 месец
И борават с арбалет? И оръжие?Ако кварталните си познават хората не е проблем да се установи тоя ***!Айде сега ловните дружинки да помагат!Откъде може да се закупи арбалет? Да се проверят тези магазини. Такова нещо не може да се пренесе през граница.
87
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Толкова много из-ро-ди се нароиха в България, че не е за вярване.
86
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко хора могат да си позволят за хоби коне? Явно са влезнали в лоша компания и това са последствията!
85
1
 
14
 
! Отговори
Жмръц преди 1 месец
Ей за такива,по бързата процедура и без затвор-талионно право,око за око,зъб за зъб.Тези убийци директно на ЕЛ.СТОЛ или ако по-хуманно от инжекцията...Който посяга на животно,още повече домашно,голямо,гледано,той посяга и на човек.Такива не трябва да живеят.Не и сред живите хора.
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 76 А ти нали знаеш, че теорията ти е т ъ п a? Защото и Хитлер и Гьоринг са обичали животните!
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 85 Ти пък какво си се разпенил? Не е ли възможно според теб това да е саморазправа? Това е едно от възможните обяснения. Ако имаш по-добро обяснение на случая, сподели го тук, та да знаем и ние.
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Третата възможна хипотеза ми се вижда най-малко вероятна, но доста страшничка. Дали не се е пръкнал опасен психопат, който на всичкото отгоре е и добре въоръжен?
81
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като най-вероятни се очертават две хипотези. 1) Местни хора са били ощетявани нееднократно от тези коне и накрая са наели някого, за да предприеме крути мерки, след като разстрелът на две бременни кобили не е имал желания ефект; 2) Незаконно организирани ловджийски приключения нощно време, за первезно забавление.
80
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БожкееЙ... ако имах carte_blanche за изтребление на такива 'индивиди', щях да направя кариера, да стана герой на труда..! За жалост не мога да дам цветущо описание какво бих причинил на такова изчадие, ave цензурата че има и деца...
79
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някак ми е трудно да си представя, че местните земеделци в този район са въобъжени с арбалети. Относно огнестрелното оръжие, властта там трябва да знае кой има разрешение за ползване на такова.