»нтензивен трафик по границата с –умъни€ и √ърци€

 аква е ситуаци€та на пунктовете?
22 юни 2024 08:55, јлександър ѕопов
12
»нтензивен трафик по границата с –умъни€ и √ърци€
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

»нтензивен е трафикът на н€кои от граничните контролно-пропускателни пунктове (√ ѕѕ) по границата с –умъни€ и √ърци€, съобщиха от √лавна дирекци€ „√ранична полиц舓. »нформаци€та е актуална към 6:00 часа.

ѕо границата с –умъни€ трафикът е интензивен на √ ѕѕ „–усе“ и „¬идин“ на вход за леки автомобили, както и на пунктовете „ ардам“, „ќр€хово“, „Ќикопол“ и „ƒуранкулак“ на изход за товарни автомобили.

¬ главна дирекци€ „√ранична полиц舓 е получена информаци€ от румънските гранични власти, че се ограничава преминаването на товарни моторни превозни средства над 7,5 тона през съвместни€ българо-румънски граничен пункт „ƒуранкулак“/„¬ама ¬еке“ на 22 юни от 16:00 ч. до 20:00 ч., на 23-ти и 24 юни от 6:00 ч. до 22:00 ч. ќграничени€та се въвеждат във връзка с об€в€ването на 24 юни за неработен ден и засиленото пътуване на румънски туристи.

“рафикът е интензивен на √ ѕѕ „ улата“ и „ћаказа“ на вход за леки автомобили по границата с √ърци€. ѕрез граничните пунктове „ћаказа“, „«латоград“ и „»вайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

ѕо границата със —ърби€ трафикът е нормален на всички гранични пунктове. Ќа √ ѕѕ „ алотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесн€ване на пътните платна и реорганизаци€ на движението на преминаващите превозни средства. ѕрез празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организаци€ на движението преди и в зоната на гранични€ пункт може да удължи времето за преминаване.

“рафикът е нормален на всички √ ѕѕ по границата с “урци€ и —еверна ћакедони€.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


12
ќще по темата: гранични пунктове
ќще от —траната
ѕърви€т влак с модернизирани вагони отпътува от —офи€
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
8
1
 
1
 
! ќтговори
Striker преди 4 седмици
ќхаа, ръгай се, √ а н ьо! 3 часа на 42 градуса на отиване и час на връщане за 18 часа €дене и пиене! јз си сед€ на морето на север от √ьотеборг и е много зле:))) » чат пат на ¬арна - спокойно, салата и узо, а √а н€ е на границата в консервата:)))
7
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
јхахаха, жела€ от сърце на всички псевдо предприемачи по нашето „ерноморие догодина да н€ма какво да €дат, защото никой н€ма да ¬и стъпи в тин€та и да ви купува прескъпите ***!!!
6
1
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
*** сел€ните, къде сте тръгвали , първи€ работен ден след отпуската *** на вратата.
5
0
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
—м€тай колко е гадно на нашето море щом хората са склонни да се ред€т с часове на жегата само и само да отидат в √ърци€.
4
8
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
“кзсарите пак хукнаха за √ърци€, нещастници
3
2
 
7
 
! ќтговори
 Џћ –”—»я - Ќ» ќ…... преди 4 седмици
Ѕ√ –”—ќ‘»Ћ»“≈ —јћќ «ј –”—»я √ќ¬ќ–я“, ј «јўќ Ќяћј ЌјѕЋ»¬  Џћ –”—»я - «Ќј„» “≈ —ј ≈ƒЌј √ќЋяћј ЋЏ∆ј » »«ћјћј.....–”— » Ўј–Ћј“јЌ»....ƒќ—“ј —ј...
2
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 седмици
ƒо ‘ют ≈х този гнил «апад и ≈—. «а сметка на това другарите от —еверна  оре€ обикал€т света ежедневно
1
0
 
7
 
! ќтговори
‘ют преди 4 седмици
≈х, тези бедни европейски българи...не се спират да пътуват:)