Виртуално момиче съблазнява педофили

Компютърна технология изобличава сексуалните престъпници в интернет
Обновена: 11 май 2014 15:03 | 11 май 2014 14:36, Анисия Иванова
36
Виртуално момиче съблазнява педофили

Суийти прилича на всяко друго дете от Филипините. Тя е само на 10 години, което е указано и в потребителския й профил в интернет. Дните на Суийти минават в отговаряне на мъже, които я молят да извършва сексуални действия пред интернет камера. Когато тя е онлайн, на компютъра й започват да валят съобщения от типа: “Работещо момиче ли си?”, “Падам си по момичета на твоята възраст”. Те са изпратени от непознати мъже, които искат да гледат "шоуто" на Суийти в Skype или Yahoo! Messenger.

За щастие Суийти е компютърно генериран аватар, който е дело на международната организация за защита на правата на децата Terre des Hommes, която има за цел да изобличи педофилите в интернет.

За първите и единствени два месеца от функционирането си през миналата година, Суийти е била потърсена от около 20 000 души, като създателите й са се погрижили визуално тя да се държи като истинско човешко същество. Суийти може да върти главата си, да се пресяга, за да настрои камерата си, както и да концентрира погледа си в монитора. Изключително реалистичната Суийти съблазнява мъжете, екипът на Terre des Hommes събира техните електронни адреси, профили във Facebook и дори техните снимки, след което преустановява контакта, точно преди Суийти да започне да извършва сексуални действия пред камерата. Информацията за заподозрените се изпраща в Интерпол, където им се образуват досиета и започва разследване. В момента такива имат около 1000 от потърсилите Суийти.

Интернет направи разпространяването на детска порнография изключително лесно, което провокира технологичните компании и правозащитни организации да създават инструменти за справяне с проблема, пише Bloomberg. Педофилите в днешно време се свързват помежду си в интернет форуми, торент тракери и скрити уебсайтове. Федералното бюро за разследване (ФБР) предполага, че във всеки един момент в онлайн пространството върлуват 750 000 педофили. Те търсят своите жертви в различни чатове и социални мрежи, като според доклада на ФБР възрастта им намалява постоянно, а сериозността на престъпленията нараства.

Цялата статия четете в Investor.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
7
 
! Отговори
евалата преди 9 години
ХА ХА ХА много добро решение само така и като ги намерят да им режат *** и всичко ще си дойде на мястото :)
24
0
 
10
 
! Отговори
Космос преди 9 години
Евала, хубаво са го измислили хората ! Май.ка им педофилска... - извинете ме за резкия коментар, но за мен такива хора трябва да бъдат кастрирани и да им се направи лоботомия !
23
2
 
10
 
! Отговори
Болярина преди 9 години
Влезте във всяка една БГ дискотека и ще се нагледате на детска порнография..Малолетни кифли се чекнат явно пияни по масите в облекло в което не би се облякла дори и Лейди Гага то ,което им се вижда цялата анатомия.Закона забранява да има се сервира алкохол..Закона забранява да влизат в нощни заведения или въобще в заведения след20.0 часаНо кой чете законите в БГ. после мамо един чичко ме ***....дааа...виж там вече закона е строг...
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простете Гейове а не геьове, аз от *** им викам геьове. Дано лобито на извратените педофили един ден не изкара и тях най-най, както стана с изватените *сти.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да разбирам ли, че е педофилия да гледаш анимационно порно също?
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жените пак са дискреминирани.За тях няма виртуално момче.Както и гейовете и новия пол в ЕС травеститите.Няма равенство и това си е.
19
0
 
2
 
! Отговори
До 25 преди 9 години
Виж,хайде спри неграмотно си при това писане, прочети малко по темата и тогава коментирай неща,които не са ти ясни. Първо, няма такова нещо като обект непристойни действия малолетни лица. Ама изобщо няма такава формулировка в закона. Тоест и в съда не може да има обвинение,защото няма засегнато лице.
18
1
 
6
 
! Отговори
До 24 преди 9 години
Ами къде става въпрос за изнасилване на дете? В цялата статия няма данни за изнасилване,а за виртуални приказки. Май не можеш да разбереш смисъла. То затова тези ,които не могат да мислят, първо трябва да се научат,а след това да пишат и да раздават присъди!
17
1
 
3
 
! Отговори
Склоняване кам прест преди 9 години
Само юрист може да каже така ли е. Аз не съм такъв.Но си спомням онзи стар случай още от соца, когато в Полша трудно успяха, но все пак успяха да хванат сериен убиец на жени, вилнял дълги години. По случая направиха филм - "Ана и вампирът". Ако си спомняте, в един момент решиха из парковете да обикалят полицаи, които владеят бойни изкуства, но преоблечени като кокетни жени, т.е. да предизвикват мъжете. Така изловиха мераклии кандидат-изнасилвачи, но в крайна сметка спипаха убиеца по друг начин.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как роднините ще помагат на 12-13-годишната *** да си гледа бебето? Помагат в смисъл, че всички заедно лапат с парите, които *** от фамилията взимат като детски надбавки и майчински. Ние търпим това, безочливите ни управници казват "Йес, сър!" На съра не му пука за бъдещето на Бг.Помните ли доктора от Стара Загора, който заяви по телевизията, че в неговото отделение постоянно има 15-16-годишни родилки, които раждат своето 3-о или 4-о дете. И никой не съди никого за педофилия!
15
4
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 9 години
Относно ***, за съжаление, законите не се прилагат. Аз вярвам, че един стабилен политик би могъл да отстоява интересите на държавата и да не позволи разни външни "съветници" да диктуват вътрешната ни политика по отношение на това малцинство.Защо се мери с различен аршин? В САЩ отнемат детето, ако майката е под 18 г. У нас, социална работничка с овча муцуна, неотдавна блееше пред ТВ-камерите и с умиление обясняваше, че многобройните роднини помагали на малолетните майки да си гледат децата.
14
5
 
5
 
! Отговори
от 1 за 8 преди 9 години
Ти по какво реши, че обвинените са педофили. По това че не искат целият свят да им знае и-мейла, адреса, имената и всякакви други данни ли?Според комплексари като теб всеки не искащ да му се знаят личните данни отнеизвестни е педофил. Май гузната ти съвест те гризе за нещо нередно, което може би си правил с деца.Не виждам за нормално някой непознат да ми знае личните данни. Какви лични данни питаш. Нормалните. Не би трябвало непознати да ти ги знаят. И ако искаш да е така не значи, че си педо
13
6
 
22
 
! Отговори
да преди 9 години
Скоро очаквам, да започнат да ни убеждават, че педофилията е нещо нормално, точно толкова, колкото хомосексуализма. Но Видовден ще дойде, рано или късно...
12
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей сега лъснаха нашите депутати!
11
8
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 9 години
и според теб е морално да се оставят тези ''мъже'' да докопат някое реално 10 годишно дете? -------------------------------А какво трябва да се направи според теб- По твоята логика всички шофъори, засичани с превишена скорост трябва да бъдат арестувани,защото би могло след това да предизвикат катастрофа. Морално ли е да не ги арестуваш? Освен това за какво ще бъдат обвинени в съда? За това ,че са склонявали към блудствени действия софтуер? Няма обект на престъплението.
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
утре ще започнат и дрога и контрабанда да продават, за да хващат потребителите "престъпници"! иначе момо е прав, склоняването към престъпление си е чисто съучастие и е наказуемо! вероятно идеята е да открият съответните материали в компютрите на попадналите в капана, за да ги съдят! до 8,9,10! а защо при *** тези закони не действат? оня ден видях в поликлиниката едно дете да носи друго, а после се оказа, че му е майка?!
9
0
 
4
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Не до 10, а до 9 де. Пф... Няма редакция тук на коментарите.
8
6
 
18
 
! Отговори
Momo преди 9 години
До 11 и до 10Ти за подстрекаване към престъпление да си чувал? Ако не си прочето НПК, за да се запознаеш, че е незаконно.За мен това си е реално подстрекаване към престъпление, което е наказуемо.Утре ако намериш пред вас 50лв и ги вземеш, а от храстите излезе някой и те арестува защото си крадец как ще реагираш?
7
6
 
7
 
! Отговори
Добре са направили, преди 9 години
но защо си разкриха картите? Трябваше да ловят още извратеняци по този начин.Доколкото знам, мераците на педофилите могат да бъдат озаптявани посредством инжекции. Затова мисля, че е разумно те да бъдат издирвани и идентифицирани, а после да ги подлагат на лечение. Може да се помисли за закон, който да позволява такива типове да бъдат инжектирани, независимо от това дали те са съгласни или не. Тук става въпрос за безопасността на децата.Държава,която не приеме такъв закон, да бъде санкционирана
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички педофили трябва да умрат.