5 приложения за перфектни снимки от почивката

Или каква е тайната на многото like-ове в мрежите
20 юли 2016 22:25, Мария Захариева
3
5 приложения за перфектни снимки от почивката
Снимка: Reuters, архив

Един от ключовите критерии при избор на смартфон е камерата. Въпреки мегапикселите, режимите, ISO-то и възможностите на диафрагмата, снимките ни не винаги се получават. Има стотици приложения за редакция на снимките, но от сайта AndroidPit са подбрали онези, за които се твърди, че и професионалните фотографи си ги имат на телефоните.

VSCO и Snapseed: най-добрите в редакцията на снимки

Дори и най-добрите фотографи трябва да ретушират снимките си. Най-добрите опции при смартфоните са VSCO и Snapseed.

При VSCO може бързо да се променя наситеността на цветовете и осветеността им като цяло. Дизайнът на приложението е минималистичен, работи се бързо и интуитивно. С него може да се правят снимки, но може и да използвате вече готови от галерията ви.

За Snapseed се твърди, че е най-близък до възможностите, които Photoshop дава. Това приложение дава по-широк набор от инструменти от VSCO, които ви дават възможност за по-добро изпипване на детайлите включително и върху конкретна част на кадъра. Може да се регулира експозицията на снимката, да се "махат пъпки" на портретни снимки и още десетки други неща.

Snapseed има и множество филтри, които може да обработят кадъра за секунди.

Instagram: кралят!

За Instagram се е писало много. Приложението не предлага много откъм опции, но е ценен с това, че предлага възможността да се направи фото дневник.

Ако сте фенове на Instagram, може да си дръпнете и още три приложения.

Boomerang: с него може да се създадат 4-секундни видеа или анимирани GIF-ове.
Layout: прави колажи
Prisma: прави снимките истински произведения на изкуствата. Или поне така обещава

PicsArt: Всичко в едно

Приложението е хем пълен (и тежък) инструмент за редакция на снимки, хем социална мрежа. Предлага различни опции за редакция на самите снимки, филтри, и магазин, от който могат да се дръпнат и доста безплатни стикери, с които да разкрасите снимките си.

Aviary: За повече like-ове

В Aviary може да се "пипне" всеки детайл, но силата му е друга - филтри и стикери. Може да се създадат от онзи тип снимки, които ще съберат десетки like-ове в социалните мрежи. Пакетите с филтри са обединени от различни теми, което до известна степен улеснява избора.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приложения за Българското Черноморие:
1, Тя носи бира!
2. Тя си показва цоцките;
3. Морето е чисто (не е кафяво?).
4. Пикая в морето.
5. Оставям отпадъците от тялото си, причинени от развалените продукти в капанчето, където вечерях, директно на плажа, като подарък за алчните дребни душици от морското селце, за спомен... Да не ме чакат догодина.
2
1
 
7
 
! Отговори
пепи преди 2 години
За много лайкове цици и хубави коли.
1
1
 
12
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
За много лайкове - покажете цици. Няма заместител