Отчаяните времена... Девойка използва хладилника, за да влезе в Twitter

Момичето било наказано от майка си – отнети й били всички устройства
14 авг 2019 12:13,
38
Отчаяните времена... Девойка използва хладилника, за да влезе в Twitter
Снимка: архив Reuters

Щом можете да включите пералнята, докато все още сте в офиса, да нагласите кафемашината от предната вечер, то какво ви пречи да публикувате в социалните мрежи, използвайки хладилника?

Именно това е направила една много напориста тийнейджърка, която е била наказана от майка си.

Дороти останала без всякакви електронни устройства - телефон, таблет, лаптоп. Но за 15-годишната фенка на Ариана Гранде, както става ясно от профила й, това не е повод да бъде спрян поривът й да си комуникира.

Тя нямала телефон, но вместо това туитвала от Nintendo, конзола за видео игри и най-неочакваното - накрая стигнала до семейния смарт хладилник.

Дороти обяснява, че майка й отнела електронните устройства след като преди две седмици тийнейджърката се разсеяла, докато готви... И предизвикала пожар.

"Тя ми отне всичката техника, за да се науча да обръщам повече внимание на обикалящата ме среда", обяснява тийнейджърката.

Дороти писала на Guardian от таблета на братовчедка си, защото все още била наказана.

Прибегнала до тази крайна мярка, защото се притеснявала, че ще й е скучно цяло лято, а с Twitter времето минавало по-бързо.

Така първо почнала да общува с Nintendo контролера си. После минала на Wii конзола. И в двата случая обаче майка й я уловила.

 

Затова Дороти намерила утеха... в хладилника.

"Говоря си с хладилника, какво се случва", туитва момичето, използвайки възможностите на съвременната техника.

Така дори и с отнети устройства, Twitter сагата на момичето развълнува 20 000 души, които ретуитват абсурдната й ситуация, вероятно с надежда най-накрая момичето да си върне правото да използва телефона. Защото наистина, да си говориш с хладилника, е доста лудо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гошу, що прави юристката?
22
4
 
6
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
добре де, признавам си, че хладилникът ми има право да ми е обиден, защото докато ми беше скучно го отварях и обиждах шунката...
21
3
 
6
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
и аз съм отчаян. на мен пък хладилникът ми е обиден и не ще да ми говори вече две седмици.... щеше да е ужасна самота ако пералнята изведнъж не ми проговори, обаче само на китайски...
20
5
 
12
 
! Отговори
Млад Ерген преди 4 години
Леле, леле, тва моме и другите по-големи от нея за жена да ги вземеш вкъщи нито ще сготвят, нито къщтна работа ще свършат, а камо ли да гледат деца. Аз търся булка, че майка вече е на възраст жената и силите са й на привършване. Ама като гледам то аз сам ще трябва си върша всичко. Сега след този коментар, очаквам 1001 феминистки да ме нападнат, защото видиш ли съм гледал на жените като на дом.техника. Не не сте такива мили момичета, ама моля ви научете се да се грижите поне за себе си.
19
2
 
9
 
! Отговори
до Гошу преди 4 години
Въпросът е не кой, какво използва, а как и за какви нужди го използва. Има мъъъъничка разлика, която за съжаление изглежда Ви убягва!
18
17
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Мда, прочетох внимателно всички коментари и извода за коментиращите в този сайт ми се затвърди. Тук пишат САМО и ЕДИНСТВЕНО пенсионери и хора над 60 години. Преди интернет използваха само напредничави, млади хора, сега те си имат тяхно поле за изява, а пенсиите се научиха, че компа не се пуска от копчето на монитора и сега налазиха мрежата като лош вирус :)))
17
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак строшихте *** с най-*** новина в цялото медийно пространство.
16
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама тая в хладилника ли се е завряла заради жегата ли. Нищо не разбрах.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
основния смисъл на живота - "туитване" и "ретуитване"! пък след нас и пожар, ако трябва!
14
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-голяма глупост не бях чел скоро. Дори мъчителните словоизлеяния на обраната плеймейтка от вчера не са толкова безумни. Едно напълно болно, изгубено и жадно за внимание поколение търси утеха и своите 15мин слава в напълно безмислени приложения, вместо да се замисли за живота си и за близките си. Да направиш пожар, защото си зяпаш в глупавия телефон или да тръгнеш да се хвърлях под влака, защото нямаш 1000 харесвания на *** снимка е потресаващо слабоумие
13
2
 
2
 
! Отговори
До 20 преди 4 години
Направо се изходи бе!
12
4
 
30
 
! Отговори
Боби преди 4 години
Имам син който е на 4 години и честно ви казвам до сега нито един път не съм му дал смартфон в ръцете. За сметка на това не е лишен от играчки, пъзели, колички и т.н. Играе си свободно на вън, кара колело и вниманието му е ангажирано с нещо. Не смятам че трябва да е забит на телефона. Като гледам другите веднага дават телефона в ръцете само и само детето да мълчи.
11
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А аз ви пиша от клозета.
10
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отк...но! Вместо да се стегне, да докаже на майка си, че си е научила урока и са си върне телефона, тя се чуди каква по-голяма глупост да направи. И после се дивим, че има нелепи инциденти заради селфита. Те тия вече живеят в паралелна вселена. Пак добре, че още знае какво е хладилник.
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъщеря ми, когато беше на 10, от време на време не и давах таблета, да не свиква много с него. Да ама намерила чалъм - пуснала стария Х-БОКС и инсталирала и утуб и пак зяпаше, докато не я наблюдавам.
8
3
 
21
 
! Отговори
Хари преди 4 години
и като хванеш някое дърво.... да видиш как ще пусне телефоните
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази новина чупи *** за днес.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Щом можете да включите пералнята, докато все още сте в офиса, да нагласите кафемашината от предната вечер, то какво ви пречи да публикувате в социалните мрежи, използвайки хладилника?"Въпросът е какво пречи на хакера да направи същото, че и по-лошо. Уредите ми са последното поколение преди да почнат да излизат смартовете с интернет, така че когато ми се наложи да купя нови, ще им изтръгна интернет компонентите.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро и през тоалетната...
4
2
 
20
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Никой, никога, не е могъл да спре жените да приказват - дори и в рая *** си говорила със змията...