Xiaomi 12T: Смартфонът, с който няма да пропуснеш нито един любим момент

Водещият технологичен лидер Xiaomi предоставя нова доза функционалност за привържениците на фотографията
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 дек 2022 11:08 | 9 дек 2022 11:03, Александър Попов
Xiaomi 12T: Смартфонът, с който няма да пропуснеш нито един любим момент

Технологичният лидер Xiaomi представи наскоро на международните пазари новата си серия Xiaomi 12T, чиито смартфони разполагат с най-новата система за изображения на едноименната марка и са оборудвани с висока производителност, позволяваща на хората да бъдат не само потребители, но и създатели на съдържание.

При проектирането и изработката на смартфона Xiaomi 12T марката е обърнала особено внимание на камерите от професионален клас, които превръщат заснемането на съдържание не просто в поредната дейност от нашето ежедневие, а в изживяване, от което всеки от нас се нуждае. Моделът имплементира троен набор от камери, включващ: 108MP основна камера, 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макрокамера, а отличните възможности за снимане при наличие на слаба светлина само затвърждават професионалното качество и яснота, с което устройствата на марката са се наложили във времето. Възможността да не позволяваме на мига да отлети ни е предоставена, а от нас зависи само да я приемем с усмивка и да я запечатаме по фотографски.

Моделът Xiaomi 12T е снабден с 6,67-инчов CrystalRes AMOLED дисплей с резолюция 1220p и над 68 милиарда цвята. Той е проектиран с фокус към детайла и отговаря на най-високите критерии за качество, яснота, цветови баланс и яркост на изображенията, както и енергийна ефективност, допринасяща за съпреживяването на всеки миг, запечатан под формата на снимки или видео. Подсилен е и с функцията AdaptiveSync, която се грижи за потребителите, прекарващи продължително време пред екраните на ежедневна база, като динамично регулира честотата на опресняване, съобразявайки гледаното съдържание. А какво би било по-ценно за един потребител от това да знае, че устройството, с което разполага, е изцяло съобразено с неговите нужди и е ориентирано към това да направи ежедневието му по-практично и по-цветно?

В допълнение към своите специфики, смартфонът Xiaomi 12T се захранва от водещия чипсет на MediaTek - MediaTek Dimensity 8100-Ultra, който е изграден по 5nm производствен процес на TSMC. С нововъведените иновации, водещата марка успява не само да очертае ясно границите на световните технологични стандарти и тенденции, а дори да ги надскочи, предоставяйки на потребителите върхова производителност за допълнително изживяване и отразяване на всеки любим момент.

За максимално пълноценно изживяване, основна роля играе и голямата батерия от 5000 mAh, разполагаща със 120W HyperCharge, което зарежда телефона до 100% само за 19 минути и го подготвя за до 13,5 часа работа на екран. Предимствата на модела, свързани с оптимизация и ефективност, определено не спират дотук. Функцията Xiaomi AdaptiveCharge позволява на продукта да се запознае с ежедневните навици за зареждане на всеки потребител, с цел да се запази дългосрочно състоянието на батерията.

Дойде моментът да обърнем внимание и на обединителя на всички характеристики и функции, с които Xiaomi 12Т впечатлява, а именно дизайнът. Телефонът е с елегантен и изчистен дизайн и се предлага в три цвята, отговарящи на всеки стил, а именно: Black, Silver и Blue. Извитият и матиран гръб, от своя страна, се грижи за намаляването на неприятните пръстови отпечатъци, оставящи следи по задния панел на устройството. Така той ни осигурява неминуем комфорт при използване.

Смартфонът Xiaomi 12T може да бъде закупен от официалните партньори на Xiaomi, физическия магазин в Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com. За повече информация вижте на сайта xiaomi-bulgaria.bg


Още по темата: Xiaomi 12T
Още от