Рекорд! Епизод от "Маша и Мечока" с 4 млрд. гледания в YouTube

"Милиардници" са и други два епизода от любимата поредица
1 авг 2019 14:26, Елка Василева
29

Епизодът "Маша хапва каша" от популярната руска анимационна поредица "Маша и Мечока" постигна рекорд в YouTube, като стана единствената анимация, гледана над 4 милиарда пъти, съобщава ТАСС.

Агенцията припомня огромната популярност на тези анимационни герои, които имат милиони почитатели от Европа до Южна Америка, от Азия до арабските страни.

С почетен статут на "милиардници" в YouTube се радват и други два епизода от поредицата - "Приятен апетит" с над 1,3 милиарда гледания и "Голямото пране" с над 1,1 милиарда гледания.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: YouTubeМаша и Мечока
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
33
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
На мен най- ми харесва епизода, в който Маша е амбициозен фотограф...
25
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви хибридни войни ви се привиждат във анимация с мечка ,Маша, заек, ***, лоши вълци и др?? По-тая логика трябва да се изключи целият интернет щото е пълно с картинки. Явно за някой е проблем, че се води руски! Аз съм гледал няколко серии покрай най-малката, и ми беше интересно, даже коментирахме какви бели прави Маша
24
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сата N"..изобщо няма за какво да се хванеш".......Има, има, ти точно това търсиш - за какво да се хванеш. И като се хванеш, започваш да свириш Концерт за кларинет и оркестър на В.А.Моцарт!
23
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първите 4 най-гледани серии са с 2 милиарда гледания.
22
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами да го забранят в Америка, както забраниха "Сибирският бръснар" на Михалков и сега -"Т-34"! Да си пускат само "Спасяването на редник Райън" и в никой случай архаичните "Апокалипсис сега" и "Роден на 4-ти юли"!
21
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-гледания клип от този канал е 727 милиона гледания. Явно сбора от гледанията на всички клипове прави 4 милиарда---Точно, този епизод (Маша хапва каша) има 95,973,512 views... къде видяха 4 млрд. гледания
20
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сата НХкремент, клозетът може да е чист, блестящ, ухаещ, с модерна керамика и даже позлатена арматура, както в казиното на Д.Тръмп в Атлантик Сити! Отиваш, облекчаваш се и продуктите от твоята жизнедейност отиват ПРИ ТЕБ! Ти се в канализацията, обливат те разни неща... Не ги изнасяй навън, вониш, душичката ти се е овоняла!У тебя юмор гальюнный, срака!
19
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До PenМеждодругото преди месец-два се бяха хванали за анимацията, че съдържала "хибридни послания" :D :D :D Във Франция ли, къде беше, и аз не помня...
18
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-гледания клип от този канал е 727 милиона гледания. Явно сбора от гледанията на всички клипове прави 4 милиарда
17
11
 
33
 
! Отговори
Сата Н преди 4 години
С един Президент с клозетен хумор ( сортирний юмор), максимумът на Русский мир е нещо средно между Иран и Северна Корея. Това за Тарантино беше доста слаба забележка. Измисли нещо по-умно.
16
2
 
52
 
! Отговори
Copocoид преди 4 години
Аз на моите деца им давам да гледат филмите на Тарантино.Такива уникални убийства, такава наслада за окото. Само така искам децата ми да растат и да се възпитават. Ай-Кю на макс, искам така да уча децата си.
15
45
 
36
 
! Отговори
Сата N преди 4 години
Гледал съм няколко серийки, изобщо няма за какво да се хванеш. Никакъв сюжет, грозна анимация. Предназначено е единствено да набие в детските главички стереотипите на Руския мир - забрадка, валенки, хата, мечка, балалайка, уаз 452 буханька - разбира се очукан, ръждив и палещ с бутане. Ако децата ви гледат тая *** със зяпнали уста, хорошое будущее им не светит. Ще пораснат завършени полезни идьоти.
14
36
 
38
 
! Отговори
Сата NATO преди 4 години
Изключително затъпяващо филмче с отблъскващо дебилни герои. Добре, че моите деца не го гледат, а учат английски, испански и математика. Тая идьотка Маша като порасне ще стигне АйКю 55 максимум и най-много да стане доячка в местния трудов лагер (Путин дотогава ще построи национал-социализма).
13
2
 
58
 
! Отговори
До Copocoидите: преди 4 години
Да не вземете по случайност да кликнете и да станете 2 милиардния и първи зрител. Тогава ще ви уволнят от Козяк и ще трябва да се връщате на село да копате нивите защото друго не може да правите.
12
1
 
39
 
! Отговори
??? преди 4 години
От линка койточсте дали са 95 милиона гледания??
11
9
 
40
 
! Отговори
Дойче Зеле преди 4 години
Алахуакбару
10
4
 
65
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Децата са най читавите хора на земята и знаят кое е най добро. Дойче Зеле кво каза??
9
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Епизодът "Приятен апетит" е посветен на китайската кухня.Над 1,3 милиарда гледания. Не всички китайци още са го видяли.
8
3
 
93
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Хлапетата са луди по тази анимация, седят пред екраните като хипнотизирани!!! Браво на създателите! Едно време аз така гледах без да мигам Том и Джери и Ну Погоди хахах
7
24
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До PenПрав си, защото преди повече от две години имаше подобна новина:Преподавателят в Талинския университет Приит Хибемяги уличи прочутата в цял свят анимация Маша и мечокът в пропагандата на мека военна сила и участие в хибридната война, съобщава Helsingin Sanomat.