Обедната емисия новини на Bulgaria ON AIR с нов час – 13:30

През юни предстои да стартират нови сериали
Обновена: 12 май 2020 13:58 | 12 май 2020 13:56,
4
Обедната емисия новини на Bulgaria ON AIR с нов час – 13:30
Снимка: Bulgaria ON AIR

Обедните новини на Bulgaria ON AIR ще бъдат с нов начален час – 13:30 часа. От 14 май зрителите ще научават най-важното от деня в емисиите на Новините ON AIR  в 13:30, 15 :30; 17:30 часа. Централата емисия започва преди всички останали – точно в 18:30 часа, а късните новини продължават да са с начален час 21:30 часа и ще се излъчват и през уикенда.

Още по темата

Bulgaria ON AIR ще продължи да излъчва всички редовни и извънредни брифинги, както в ефира, така и в социалните си мрежи, а репортерите на Новините ON AIR ще предават от горещите точки в страната.

От 14 май в сила ще бъде санитарно извънредно положение. Екипите на Bulgaria ON AIR ще работят при спазването на санитарните мерки, а  гостуванията във всички предавания на телевизията ще продължат да бъдат дистанционни. Сутрешният блок „България сутрин“ с водещи Гергана Венкова и Златимир Йочев ще се излъчва в интервала от 7 часа до 9 часа. Всяка сутрин зрителите ще видят коментари и анализи на водещи експерти по актуални теми.

От 14 май видеоуроците „Учи с учител“ на „Просвета“, които Bulgaria ON AIR излъчва по време на извънредното положение, могат да бъдат намерени в сайта bgonair.bg.

Паралелно с качествено журналистическо съдържание Bulgaria ON AIR продължава да предлага на зрителите хитови филми и сериали. На 17 май предстои финалната част на мини сериала по разказа на Агата Кристи „Свидетелят по обвинението“. Неделните вечери с Агата Кристи продължават с екранизация на един от най-продаваните романи в света – „Десет малки негърчета“. Криминалният минисериал започва на 24 май, от 19:30 часа и ще се излъчва три последователни недели.

Паралелно с това Bulgaria ON AIR инвестира и в ново развлекателно и документално съдържание. През юни в ефира на политематичната телевизия предстои да стартират нови сериали, един от които ще бъде премиерен за българския ефир. Подробности за новите премиерни серийни продукции очаквайте съвсем скоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Фалира ли преди 3 години
То няма такава ТВ има само звук пиуу пиуу пиуу
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо спряха тази програма от цифровия ефир?