Поли Хубавенска напусна "Фермата" след ожесточена женска битка

Стюардесата Ваня Илиева с втора поредна победа на Арената
16
Поли Хубавенска напусна "Фермата" след ожесточена женска битка
Снимка: bTV

В сериозна битка за оцеляване във "Фермата" 6 се превърна женският дуел на Арената в шоуто в събота вечер. С изключително темпо стюардесата Ваня Илиева и народната певица Поли Хубавенска показаха сила, решителност и концентрация в четири предизвикателства.

До финала на дуела съперничките се движеха наравно. Стюардесата поведе на въпросите от Алманаха и при баланса с топка за боулинг, но народната певица изравни резултата като демонстрира точност и самообладание в целенето с прашка.

В решителната последна битка всяка от тях нанесе над 600 удара върху дървени талпи, но Ваня се оказа по-бърза и спечели дуела, надъхвана от огромна агитка, в която най-силно за нея викаше пилотът Петър. След края на състезанието, въпреки изтощението, тя направи 20 лицеви опори по свое желание, демонстрирайки пълно превъзходство.

Усмихнатата стюардеса триумфира за втори пореден път като победителка в елиминационен дуел, след като преди седмица безпощадно прати у дома и талисмана на "Левски" Дана Русева.

"Дадох всичко от себе си", коментира победената Поли, която е единствената емигрантка в тазгодишното шоу. След загубата тя се прибира в Лондон, където от няколко години е домът й. "Може да живея в чужбина, но нося България в сърцето си", каза развълнуваната певица на раздяла с шоуто и помоли Ваня да й прости за това, че преди седмица я обяви за лицемерна и прикрита.
 


16
Още от Кино
Наистина ли "Това е само краят на света"?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Петър- Шуменския "Аполон" разказа как в Германия си харесал портфейл в магазин и си го откраднал.Стадото го гледаше с възторг.Усладило му се и тръгнал втори път да краде ....хванали го.Тази година "мъжете'' във формата са карикатури. По-големи фукни, нагаждачи и стахливици/от дуели/ от жените, не че те са на ниво.
14
0
 
7
 
! Отговори
За всичко преди 3 седмици
е виновна проклетата Надя. Тя от самото начало насъсква хората един срещу друг, толкова противно и лицемерно, лъжливо същество. А тази Мария си е терористка отвсякъде, трябваше на секундата да изхвръкне от фермата. А Петър също, тъй като при такова насилие, не се намеси. Гаден и противен човек. Свестните са македонецът, който излезе; Асен и Милена; Борислав; Поли, Данчо, Даяна ми вече е под въпрос с казуса Мария; Стоян, Калоян, който имаше забежки, но май взе да се осъзнава.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Aндрешко и Иванушка развалиха добрия формат като го направиха по собствен образ и подобие.Толерират простащината и агресията на турбо селяндурщината,точат лиги по плейЛейки под маската на "българщината''.Дори инициативата им ДНК не може да замеже колко са жалки и алчни човечетА.
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Извади фамилия тази, мисля да се прекръстя на "Мъжкарски".Добре ще звучи, нали?
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Прадаването е пълна скръб!
10
3
 
22
 
! Отговори
ОстърУм преди 3 седмици
Очакваше се да извадят Поли от играта,защото тя стана неудобна.Агресията от страна на Мара-простата към Поли,не била агресия според продукцията,и според другите селинджъри вътре (с изключение на Милена).Да,ама не!Това е 100% агресия,заплаха,и до някаква степен насилие!В Европа това дори е подсъдимо!А в България се допуска да се излъчва по Тв.Браво Поли,поне знаеш,че продукцията те изгони!Тая НЕДОРАЗВИТАТА Ваня,никога няма да стигне твоето ниво !
9
0
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 седмици
Преместете го леко.
8
1
 
15
 
! Отговори
София преди 3 седмици
А това недъгавата Иванка с държание на 4 годишно дете ..
Голям късмет извади .
7
5
 
12
 
! Отговори
българин преди 3 седмици
До 5 " да допълня". Нямах в предвид в политически аспект нещата.Но и аз ще допълня!-:) Никога Не съм гласувал за БСП и ГЕРБ! И не бих! С тези партии губещите сме всички! Партиите са печелившите!-:) Време е за промяна! А д-р Борисов го помня от други времена! Мътните след 1989 г.Лицемер е и нищо друго!!
6
4
 
54
 
! Отговори
ми мн ГнОООсно преди 3 седмици
Просташко предаване ! иван и андрей го напълнили с диви ,агресивни , прости ,ковралъци и нискочели тарикати - мазничко потриват ръчички и се кикотят гномски .
Опростачването на нацията върви с пълна сила - Деградация !
5
18
 
11
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 седмици
До българин 4 И аз съм така. Винаги гласувам за ГЕРБ , не обичам да губя и не подлежа на манипулации.
4
3
 
19
 
! Отговори
българин преди 3 седмици
На последък наблюдаваме предавания по доста телевизии от сапунен характер като " готварски умения" и други състезания от рода на Биг Брадър! Не гледам предавания от подобен характер! Трудно може да ми влияе който и да било и каквото и да било! С 2 думи Не подлежи на манипулации!-:)
3
7
 
16
 
! Отговори
Аз преди 3 седмици
Света искат да го направят като фермата. Малко хора да командват човечеството и да налагат каквито си искат правила.
2
10
 
22
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
ама кои гледа такива просташ-ки предавания
1
4
 
16
 
! Отговори
чалгата не прощава преди 3 седмици
Ако бяха предвидливи, някой щеше да си вкара корона вирус и като ги карантиносат - няма излизане.