Димитър Абрашев от Bulgaria ON AIR с награда „Глас на общините“

Водещият на „Директно“ бе отличен за професионалното и обективно отразяване на постиженията и проблемите пред българските общини
24 сеп 2021 14:46, Ерол Емилов
3
Димитър Абрашев от Bulgaria ON AIR с награда „Глас на общините“

За пореден път водещият на предаването „Директно“ Димитър Абрашев се превърна в глас на общините. Но този път не съвсем метафорично – журналистът от Bulgaria ON AIR беше награден със специална грамота и приз от Националното сдружение на общините в Република България за професионалното и обективно отразяване на постиженията и проблемите на местните власти в различните краища на страната.

Димитър Абрашев спечели наградата „Глас на общините“. Тя му беше връчена лично от кмета на София Йорданка Фандъкова по време на националната конференция на сдружението.

„Благодаря за отличието – то е наистина голямо признание за моята работа и за работата на екипа на „Директно“. За нас е много важно да показваме на зрителите какво се случва във всяка точка на България – как живеят хората и в големите, и в малките общини, да разговаряме с кметовете както на регионалните градове, така и на най-малките села у нас, защото всички те са част от България и техните проблеми и постижения са важни“, каза водещият на „Директно“ Димитър Абрашев.

Това е поредният път, в който предаването получава престижната награда. В „Директно“ всеки делничен ден от 17:50 часа Димитър Абрашев и екипът му поставят на фокус най-актуалните теми от деня, като залагат на регионални истории от цяла България, за да може зрителите да погледнат на проблемите и през очите на хората извън столицата.


3
Още от Театър
Владимир Михайлов: Живеем в див капитализъм, но пандемията ни даде урок
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Браво Митко!
2
1
 
1
 
! Отговори
Асан преди 3 седмици
Pi Аr Abrash :)))
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да се смееш ли да плачеш ли