Нови твърденията - Хари и Меган провокирали фотографите

Някои смятат, че те можели да се скрият, но не го направили
Обновена: 28 май 2023 11:00 | 28 май 2023 11:00, Екип на Tialoto.bg
11
Нови твърденията - Хари и Меган провокирали фотографите
БГНЕС

Разкриват се нови подробности около папараците, които преследват таксиметровата кола, в която се возеха принц Хари и Меган Маркъл след светско събитие в Ню Йорк.

 
Представители на Съсекс се оплакаха, че преследването може да предизвика автомобилна катастрофа и да има трагични последици. Ситуацията беше припозната като подобна на тази, в която загина майката на Хари – принцеса Даяна.
 
По-късно обаче имаше коментари от таксиметровия шофьор, който отбеляза, че преследване като такова не е имало. И сега се появи информация, че принц Хари и Меган Маркъл сами са провокирали фотографите, напускайки паркинга, след като са получили наградата Women of Vision.
 
Двойката взе съзнателно решение да се появи пред фоторепортерите, въпреки че охраната им се ръководеше от бивш служител на тайните служби на Барак Обама, известен като "краля на задните врати" заради способността си да измъква незабелязано знаменитости от обществени места.
 
Охраната беше със Съсекс, докато се преместиха от затъмнен SUV в жълто такси, като основното твърдение беше, че известната двойка се опитва да избяга от фотографите.
 
 
Източник, близък до Меган и Хари, каза, че двамата са решили да напуснат балната зала около 22 часа, тъй като са искали да дадат възможност на чакащите фотографи да ги снимат.

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Авторът на статията има двойка по български език - да ходи овчар." __________ ___________ Да ходи, ама не останаха овце (животни) в нашата държава. Има само "овце" гласоподаватели. Затова и всякакви такива неграмотни и неадекватни "журналисти", които и за овчари не стават, са наслагани по медиите - за писането с "копи-пейст" и стриктно по "опорки", акъл много не трябва.
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За Хари е много вероятно да има някакви фобии от папараци/фотографи - целият свят вече разбра, че откъм интелект природата го е ощетила. Но про_стакесата ги обожава. Тя не може да си намери място от яд, че те никога не са я преследвали, както преследваха двете принцеси на Уелс - Даяна и Катрин, а смята себе си за изключително важна особа, без която планетата би спряла да се върти.В последните дни упорито се говори, че Хари не живее в колибата с n-брой кене_фи и че е наел бракоразводни адвокати.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази нагла напаст фотографите заслужава каторга
6
0
 
26
 
! Отговори
Мнение преди 10 месеца
Тези двамата Меган и Хари се чудят как да привличат внимание към себе си и да продава на медиите скандалите, които провокират сами. Жалки мързеливци, които печелят мръсни пари от простотии.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Авторът на статията има двойка по български език - да ходи овчар.
4
0
 
34
 
! Отговори
Люи дьо Пак. преди 10 месеца
Послушал долната си глава,рижият ***,даде картбланш на колибарката,опитала от всички сладости на живота.Ако съм на баща му на мястото,ще го изгоня с тази гьозбояджийка на гола поляна.
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отвратителна двойка
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Влачат милиони от неща дет 2 стотинки не струват - да ходят да кОпат и да бачкат - кви са тез измишляци- милиони за семейни простотии,снимки,книги..списания Зарибяват хората с изкуствено създадени и подържани истории - баламите да им дават кинтите си..
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мата и Хари