Подсъдим с Баретата припадна в Съдебната палата

В петък съдът ще решава за мярката на Борислав Секулов
Обновена: 21 окт 2010 17:49 | 21 окт 2010 17:45,
29
Подсъдим с Баретата припадна в Съдебната палата
Снимка: БГНЕС

Борислав Секулов – подсъдим заедно със Златомир Иванов – Баретата, по делото за наркогрупа, припадна в Съдебната палата.

Инцидентът е станал в килиите, където арестантите стоят под стража, преди да бъдат доведени в съдебната зала. От охраната са повикали лекар и Секулов е бил свестен.

За случая се разбра в началото на следобедното заседание по делото, след като адвокат Цветелина Николова, която защитава Секулов, попита съдия Петър Гунчев имало ли е подобен инцидент и той отговори, че е уведомен за него.

Здравословното състояние на Борислав Секулов е тема на последните няколко заседания на Софийския градски съд по делото срещу 21-членната група.

Вече няколко експертизи не могат да установят точно от каква болест страда. На заседанието в сряда бе приета последната експертиза, според която той не е шизофреник. Вещите лица обаче не бяха категорични за другите му проблеми и казаха, че са нужни още изследвания.

Още по темата

Самият Секулов каза, че при изследванията не е бил под постоянно лекарско наблюдение, а е посетил болници няколко пъти за кратко време.

Борислав Секулов е с постоянна мярка „задържане под стража“. Очаква се в петък да стане ясно дали съдът ще определи по-лека мярка.

Днешното заседание приключи бързо, след като поредният анонимен свидетел, който трябваше да даде показания срещу групата на Златко Баретата, не се яви. В съдебната зала не дойдоха и останалите свидетели, призовани от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Дона преди 13 години
Да не се притесняват,Пак ще се окаже че няма достатъчнодоказателства...И те са хора вижте как се получава че щом влязат вдигат кръвно,имат сърдечни проблеми и после у дома под "гаранция" и остават без гаранцияСъдията пък педофил?? колко е интересно у дома???
23
1
 
7
 
! Отговори
Helzo преди 13 години
По - голям цирк от това не съществува.Можеш да отидеш там само за да гледаш сеира и ще те изгонят защото се чупиш от смях.А БЕ ВИЕ В РЕД ЛИ СТЕ.Припадания, експертизи, никой ли не му влиза поне малко в размътеното сиво вещество, дето има толкова малко гънки, че муха да кацне ще се разчекне, че това е опит за забавяне за да изнудят свидетелите?
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази снимка от коя дискотека е? Боже пази България !Във всяка що годе нормална държава тези *** биха получили по 2-3 годинки автоматично заради държанието си в така наречената съдебна зала.ТО нито е съдебна нито е зала нито съдии има .В БГ професията съдия трябва да се замени с РУШВЕТО-СЪБИРАЧ .Те действително не правят нищо друго
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като шмъркаше и цакаше мацките не припадаше нали ?
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Toй се е притеснил, че ще стане "Жена" на някой..
19
2
 
17
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Когато почне делото с Масларова ще бъде голяма сапунка А за тези момчета даги пускат теса дали вече парички Катоги гледам те направо си правят купона
18
4
 
13
 
! Отговори
ххх преди 13 години
Аре бе, *** и престъпниците, докато ше им се кланяте на такива олиго*рени като "баретата", или ше смучете кинти, то е ясно че накрая ше ги пуснете, само не знаеме, що толкова се бавите. Ясно е, че БГ винаги се е управлявала и ще управлява от такива ***. Да живее БГ правосъдието и всички мърльовци. Болните горките те.
17
3
 
2
 
! Отговори
от кухнята преди 13 години
донякъде оправдавам коментарите тука, защото наистина много неща не са наред в съдебната система! но тази система не е отделна от държавата - каквата е държавата като цяло (в това число и редовия българин) такава ще е и съдебната система! Защото и всеки един от вас уважаеми коментиращи ще се опита да "я надхитри"! иначе мога да кажа, че това с момчето не е шега работа, а е истина и показва как здравите излизат наистина, а наистина болните хора не излизат! дано никой от вас не го разбере на гърба
16
3
 
9
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Време е да припадне от 16-тия етаж. Ще си направи услуга. Така или и9наче никой не иска такъв *** да съществува още повече пък да се разхожда по улиците. Айде мри, няма кой да плаче за теб.
15
1
 
10
 
! Отговори
ДДДДДДД преди 13 години
БОЖЕ ,ГЛЕДАМ И НЕ ВЕРВАМ НА ОЧИТЕ СИ !
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
oh sega kato pochat babreci,pikochni mehuri,cheren drob,sRce,epilepsiq hahahaha TOCHNO TOVA GO KAZA CVETANOV KOGATO OSVOBODIHA AL.PETROV-CIRKAT ZAPOCHVA NANOVO.
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това май не е съд а комедиен театър.
12
3
 
30
 
! Отговори
това съм аз преди 13 години
Има една поговорка,която казва :Заради наш Иван намразих и свети Иван. А аз заради съдебната система намразих всичко свято в моята РОДИНА.
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много болнави тия бандюги, ако вместо да ги съдим почакаме 1-2 години дали няма да се споминат сами ?
10
1
 
18
 
! Отговори
helius преди 13 години
Щом Доган е невинен и всички останали са невинни.
9
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голяма веселба на снимката тези съдят ли ги или им разказват вицове?
8
1
 
29
 
! Отговори
мелодия преди 13 години
Е много е банално,но ще го напиша,защото е очебийно - *смях в залата* / и в пряк и в преносен смисъл /
7
5
 
22
 
! Отговори
Проказа преди 13 години
Кой плаща за тия прегледи и експертизи?Защо не припадаха в баровете с ку..вите?Как ще се явят свидетелите,когато Баретката е навън.И той като Маргина е много болен.Истината е,че е болна държавата и то неизлечимо.Ще направя всичко възможно децата ми да се махнат от тази прокажена територия.
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вероятно са менструални болки.
5
21
 
20
 
! Отговори
-I- преди 13 години
Фидосова няма ли да защити и Баретата и хората му, освен цветанов?!