Осмина от "Палките" остават на топло

Съдът пусна под гаранция двама от катаджиите, задържани за подкупи
16 юни 2011 19:22,
32
Осмина от "Палките" остават на топло
Снимка: архив Булфото

Пловдивският апелативен съд остави в ареста осем от катаджиите, които бяха задържани при операция „Палките” за вземане на подкупи по магистрала „Тракия“.

На днешното заседание, което се гледаше при закрити врати, магистратите потвърдиха решението на Окръжния съд в Пазарджик, който наложи постоянни мерки „задържане под стража“ на Стоян Илиев, Иван Араланов, Георги Георгиев, Петър Михайлов, Иво Даскалов, Марин Инджов, Илия Сотиров, Петър Костадинов.

Още по темата

Двама от задържаните пътни полицаи – Здравко Тодоров и Наско Ставрев бяха пуснати под „гаранция“ в размер на 3000 лева.

Катаджиите са обвини в участие и ръководене на престъпна група и вземане на подкуп.

По-рано днес защитата поиска съдът да разграничи случаите с пазарджишките и пловдивските катаджии и когато се касае за задържани от Пловдив, делото да се гледа в Града на тепетета.

Днешното решение на апелативните магистрати е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
9
 
! Отговори
:) преди 12 години
Добре,храните ги,псувате ги,обаче като ви спрат предпочитате да бутнете някакъв къс кеш,само и само да не се редите по опашките и да не ви взимат точки.Освен това актът ще ви е по-скъп.Всички тук ги нареждате куките,обаче после им казвате : "А,има ли някакъв начин да оправим нещата? "
29
2
 
6
 
! Отговори
ПРОКУРОР преди 12 години
ГА ИЕДИХА КИФТЕАТА И ПИЕХА БИРОЦИТЕ ,НЕ РИВАА ,КАТ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕЖИ У ПАНДИЗУ РИВААААТ...НЕНОРМАЛНА РАБОТА
28
1
 
4
 
! Отговори
пазарджик преди 12 години
ТАМ ВСЕКИ ВТОРИ Е ПРЕСТЪПНИК,,,УЖАСС..*** ЦЯЛА МАФИЯ СА КАТ...
27
1
 
2
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
"Избийте ги всичките ! Господ ще познае своите ! " е по правилното :)Освен за свинете важи особено за тези дето си мислят че Бог иска да им гледа задните части и затова ги вирват по неколко пъти на ден ! И за тея дето боготворят метала също !
26
0
 
15
 
! Отговори
PPP преди 12 години
Каква е тази идиотщина с палките не можах да разбера? Рязали са ги от долната част и са им правили резба на струг за да се завива като капачка. Някой може ли да ми обясни, че не разбрах нещо тази далавера с палките им? А за катаджиите мога да кажа само, че са абсолютни "шумкари"! Едно време на разбойниците са казвали шумкари, защото са се криели в храсталаците и шумата. Вместо да излязат на шосето горди и да изпъчат пагоните те ми се крият по храсталаците и чакат някой да мине и да изкочат LOL:)
25
3
 
7
 
! Отговори
Свереп преди 12 години
Каква гаранция за гнусните прасета бре ??? Тези са възможно най долната човешка прослойка. От *** са по гнусни ! Шибвайте им по 15 години затвор и точка !
24
2
 
2
 
! Отговори
4ORBA I BOZZA преди 12 години
boiko i tvoq red she doide i na cecko she mu doide reda si4ko po grafik,udrqte udrqte, udrqte,udrqte i nakraq vas vi udrqt prosta rabota !!!!
23
0
 
10
 
! Отговори
Адам Смит преди 12 години
Защо полицията не ги съди военен съд???
22
1
 
6
 
! Отговори
BARCELONA преди 12 години
TEA MILICIONER4ETA SA GI HVANALI S PODKUP VERNO A KVO DA KAJEME ZA PROKORATURATA V BULGARIA 4E SI4KITE ISKAT PARI,AMA SHE DOIDE TOJA DEN KADE NEKOI OT TEH SHE QDAT DARVOTO,DEBA I IZGNILATA DARJAVA
21
3
 
3
 
! Отговори
man4o преди 12 години
koi gi e videl 4e vzimat podkupp
20
0
 
6
 
! Отговори
ням преди 12 години
глеи са ,не сте прави,в най-голямата жьтва ги спирате от работа,а нагоре по вегигата,ко праим сега
19
3
 
12
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 12 години
Всичките в дранголника,никога не съм давал пари на тия говняри и никога няма да дам , предпочитам дами пишат акт или кавото и дае , защото след като са неграмотно написаните актове лесно се обжалват ......а за тия педера....чета само дървото ,нагли ко...лета.Има още много като тях ,но и гражданите са за е...не защото са страхливи пу..ки и сами си плащат.*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.
18
7
 
6
 
! Отговори
Мария Хубенова преди 12 години
Момчетата ще станат изкупителни жертви на ИНФАНТИЛНОТО И КОМПЛЕКСИРАНО управление на Герб и безплатна ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ....ТОЛКОВА Е ГНУСНО,ЧЕ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА....
17
6
 
10
 
! Отговори
Мария Хубенова преди 12 години
Тва Борисов....тва Цветанов.....бива бива ,ама такива *** да са....повече от това нЕма на къде....Цялата държава е бомбок,те тръгнали с 10 човека ЖУМБИШ да си правят....А срамните заплати и пенсии, почти милион ***, смешен съд, мръсни, разбити градове и пустеещи села, евроцени на храните и бензина, съсипано здравеопазване и селско стопанство, трактори, тикви, килъри, медузи, турско присъствие 500 години в миналото, убит спорт...Какво правим???
16
3
 
9
 
! Отговори
Волф преди 12 години
Кефи се,кефи се!Заради такива като тебе,и тия,дето ти взимат двайсетолевките в тая държава(може би)загинаха осем човека вчера...и колко ли други...пасмина сте вие.
15
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
as sam za korupciqta ,zemaite ,zemaite policai i ne se 4udete as predpo4itam da mina s 20 lv otkolkoto da pla6tam aktove kato lud ......uhuuuuuuuuuu KORUPCIQ ,KORUPCIQ,,,,,......da jivee KORUPCIQTA i as pokrai neq
14
4
 
15
 
! Отговори
Торквемада преди 12 години
Докато ние,гражданите,не създадем с подкрепата на некоромпирани и милеещи за спасението на умиращата ни родина,полицаи и военни "Ескадрони на Смърта " терминиращи такива мазни и нагли корумпета-няма шанс за всинца ни!!! "Избиите ги всичките.Господ ще си познае праведните"
13
3
 
6
 
! Отговори
ДО 12 преди 12 години
Приятел , ти си само за министър на Граматиката - звездички , точки , само трябваше да го напишеш с латински букви и цена нямаше да имаш.
12
6
 
4
 
! Отговори
Entusiast преди 12 години
ед.ч.взиманечленувановзиманетомн.ч.взиманиячленувановзиманията
11
5
 
5
 
! Отговори
Волф преди 12 години
Да ги пускат,че иде жътва.Вече се чудя на кого да вярвам-нали казваха и министри,и началници,че имат право да ни спират само идентифицирани пътни полицаи.В Бургас продължава тарашенето от Неидентифицирани МВР служители-дори и жандармерията стопира за проверки,дори без нарушения от страна на водачите.Край няма тая ясла!