Съдът решава за ареста на задържания за убийството на Яна

Още издирват втория, смятан за замесен в престъплението
Обновена: 23 юли 2011 23:33 | 23 юли 2011 12:24,
70
Съдът решава за ареста на задържания за убийството на Яна
Снимка: БТА

Софийският градски съд ще гледа мярката за неотклонение на Павел Трифонов, който бе задържан за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина в столицата.

Заподозрени за убийството на младата жена са Трифонов и Николай Русинов, който е обявен за издирване.

Още по темата

Вчера вътрешният министър съобщи, че има безспорни доказателства, че Русинов е съпричастен към убийството.

Мъжът, който е познавал Яна, е регистриран в полицията за лека телесна повреда. Миналата седмица е заявил, че отива в чужбина и от тогава е в неизвестност.

Задържаният Павел Трифонов пък отказваше да дава показания. За него от полицията съобщиха, че е водел скитнически начин на живот, но не е клошар.

Намерени са доказателства, че в двамата мъже са били на местопрестъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
2
 
! Отговори
do BEILIS преди 12 години
Gospodine,savetvam vi prijatelski da napusnete foruma, zashtoto e pod vasheto nivo !!!V tozi forum za ubitata Yana uchastvat samo 2 dve grupi:1 Prijateli na ubitata ot grupata paraziti i kloshari2 Plateni protivnizi na segashnoto pravitelstvo !!Normalen gragdanin poveche prosto ne chete i ne se interesuva !!
47
0
 
9
 
! Отговори
димитров преди 12 години
Самата информация от полицията е пълна с противоречия и абсурди,които лесно се откриват при анализ. Едно от "доказателствата" срещу избягалия преводач е, че живел в съседен блок и нямало начин да не се познават... Та аз не познавам хората в нашия вход,защото се менят, а за тези в другите входове и блокове -- съвсем! А живея десетилетия в моя апартамент!Този,който се е скрил да бяга надалече, че ще изгние като Л.Колев по затворите ,докато се разбере кой кум,кой сват ...
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tuk ne e tolkova vagno veche che e piela i hodela s mage v tamnite mestenza, tuk e po-vagno che e ubita ot edin ot neinite protestirashti prijateli .
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кого са убили?
44
1
 
1
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
DAAAAAA,GOCE VE4E E RE6IL.
43
4
 
19
 
! Отговори
just me преди 12 години
В крайна сметка, колкото и да се вживяват приятелите на Яна са гола вода, сега колкото и да хленчат след дъжд - качулка! Зарязали я сама, никой не знае нищо, обаче дай да се биеме в гърдите кви добри приятели сме и да раздаваме правосъдие...разберете, че винаги ще има лоши хора, престъпници, изнасилвачи, аз не ги оправдавам, ама айде малко повече и собствена отговорност в такива моменти...
42
1
 
27
 
! Отговори
кошмар преди 12 години
Все по често ще ставаме свидетли на убийства, банкови обири, изнасилвания, кражби и т.н. При тази безнаказаност и беззаконие се чудя още как не вървим по улиците с автомати..Вчера се постарах да бъда добър гражданин на РБ, като спасих 1 дете от бой на 7 други такива.В парк.Един мъж минаваше, застоя се, погледа и си тръгна.Бяхме седнали на кафе с приятелки..Станах, след мен още 1 и хукнахме с викове към побойниците.Разбягаха се.Питахме защо го бият-за цигара.А бяха на 15-17 г.Това ли ни чака?
41
1
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 12 години
дано да е той! а не пак някаква измама!!! а пък ако е той - смърт!
40
6
 
11
 
! Отговори
до 36 преди 12 години
Абе на теб все някой ти е виновен...че нямаш пари ти е виновен Бат Бойко,че жена ти ходи при съседа ти пак ти е виновен Бойко,че си алкохолик и имаш торбички под очите-айде пак Бойко.Ти друго незнаеш ли а ? Ти кво работиш и какво получаваш за работата си ..на теб ти е много и това което вземаш..бе човек.
39
8
 
4
 
! Отговори
ИСТОРИЯТА преди 12 години
От дистанцията на Историята , това е дело на сегашните властимащите.Я някои министъри , я някои депутати.Не бих се учуди ако и човек който е на върха на държавата е използвал охраната и ДАНС , МВР , за да си задоволи нагона.
38
12
 
4
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
29, да ти се връща мазник.
37
6
 
8
 
! Отговори
ЕЙ ВИ ГИ НА преди 12 години
Бюджетна измама за над 1 млрд. лв. на Бойко Борисов и Дянков 2010г. Симеон Дянков обяви сензационно, че правителството е открило скрити задължения на предишното правителство за 2,15 млрд. лв. за 2009 г.Премиера Бойко Борисов и финансовия министър Симеон Дянков са хванати в голяма лъжа и манипулиране на данните за държавния бюджет, представяни пред обществото с цел двамата да прикрият своя провал и да прехвърлят вината на предходното правителство. Дянков и Борисов е трябвало да избират между лъжата и признаването на пълния си провал. И са избрали лъжата.Бюджетът за 2009 г. завърши с кешов дефицит от 530 млн. лв. Официално записаният в Евростат дефицит на България за 2009 г. беше с близо 400 млн. лв. повече В началото на юни 2010-та правителството внесе в парламента актуализация на бюджета за 2010 г. То залага касов дефицит от 3.3 млрд.лв. Там обаче има само 660 млн. лв. за покриване на стари задължения към бизнеса. Въпросът е какво става с останалите обявени задължения известните 400 млн. лв. плюс "откритите" преди два месеца 1,5 млрд. лв. Губят се поне 1,2 млрд. лв. Единственият логичен отговор е, че никога не е имало такива задължения. И ако има някакви задължения, те са други (например към болници, невърнато ДДС и др.), а не "откритите" през април 2010-та. Тоест това са задължения на сегашното, а не на предишното правителство.
36
6
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
ТАКА Е ЗА ЖЕНАТА ОТ ПЕРЛОВСКА РЕКА НЕ СЕ ГОВОРИ НИЩО КАКТО И ЗА ЛАЗАР КОЛЕВ, ЧЕ Е НИВИНЕН В ЗАТВОРА ТОВА Е БЪЛГАРИЯ
35
5
 
11
 
! Отговори
ДО 33 преди 12 години
НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ ДОВЕДЕ ДО ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСНИ МЕРКИ И ВКАРА ДЪРЖАВАТА В ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА.ПОСЛЕДСТВИЯТА БЯХА ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ИНФЛАЦИЯ, ВИСОКИ ЦЕНИ, БЕЗРАБОТИЦА И ДР.ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО, БОРИСОВ ВОДИ И ПЪЛНА АНТИСОЦИАЛНА ПОЛИТИКА КАТО ЗА МАГИСТРАЛИ МИЛИАРД ЩЕ СЕ НАМЕРИ НО ЗА РАБОТЕЩИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАРИ ВСЕ НЯМА И НЯМА.ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ТЪРПИ ЛИШЕНИЯ ВСЕКИДНЕВНО ЗАРАДИ БОРИСОВ. Е КАЖЕТЕ КАК ДА КАЖА И ЕДНА ДОБРА ДУМА ЗА ТОЯ.ЖАЛКОТО Е, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЗАКОНИТЕ НИ НЕ СА КАТО КИТАЙСКИТЕ ИНАЧЕ ТАКИВА КАТО БОРИСОВ ЩЯХА ДА СЕ ПОЗАМИСЛЯТ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ.
34
2
 
11
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
А какво стана с намерената в Перловската река жена?Нищо, разбира се.Както нищо не се чу за убитите преди години двама клошари в двора на храма "Преображение Господне", или за обеселия се на моста между 6-ти септември и Милин камък.Защото нито продажните жълто-червените медии, нито "разследващите" *** от милицията са заинтересовани от подобни случаи. Които не водят до повдигане на тиража или на рейтинга им.
33
0
 
8
 
! Отговори
цB цB преди 12 години
Vsichko e pod kontrol
32
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами да си намерят работа ..бе експерта..На вас се Бат Бойко ви е виновен ...А виновен ли е също така че сте прости а ..Знаеш ли колко клошари познавам и съм говорил с много от тях те са здрави и прави ама ги мързи да работят повечето..Обичат да се шлаят да ядат *** по казаните..повечето са ***
31
2
 
9
 
! Отговори
VINOVEN PO ROJDENIE преди 12 години
21 ZA VSI4KO NI E VINOVEN BOIKO I ZATOVA, 4E TI SE HODI DO TOALETNA, KOGATO NIAMA TAKAVA NABLIZO
30
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dobre ve niamaha li druga snimka na koiato da miaza na chovek a ne na drogirana alkoholichka??? seriozno/..
29
2
 
2
 
! Отговори
do 21 ot NSI преди 12 години
Aide sega dai statistikata za 2007-2008 g. q za da kaja da ni e 4estita troinata koalicia. Za6to misli6, 4e togava tezi danni biaha po-dobri