Пламен Трифонов: Не познавам Яна, не съм я убивал!

Апелативните съдии го оставиха окончателно в ареста
Обновена: 28 юли 2011 14:59 | 28 юли 2011 12:24,
199
Пламен Трифонов: Не познавам Яна, не съм я убивал!
Пламен Трифонов. Снимка: БНТ

Единственият обвиняем за убийството на Яна Кръстева – Пламен Трифонов, заяви днес пред съда, че не познава жертвата, нито пък я е убивал.

Въпреки думите му Софийският апелативен съд го остави окончателно в ареста, тъй като според магистратите има достатъчно доказателства да се направи обоснован извод за съпричастност на обвиняемия към убийството.

Още по темата
Според тях биологичната експертиза е установила, че намерените косми по трупа на Яна са морфологично сходни с тези по тялото на Пламен – от ръцете, гърдите и половите му органи.

Апелативният съд подчерта, че предишната инстанция, а именно Софийският градски съд, правилно се е позовала на свидетелски показания на свидетелката Таня Иванова и на майката на обвиняемия и го е оставила в ареста.

Майката е обяснила, че след като е извършено убийството, синът й вече нямал желание да посещава Борисовата градина.

Днес съдът посочи, че има опасност обвиняемият да се укрие, което се дължи на липсата на адрес, където Пламен Трифонов да пребивава, както и опасност да извърши друго престъпление.

Магистратите не уважиха искането на защитата да бъде изискан протоколът от разпита на освободения вече Николай Русинов, който също бе задържан за жестокото убийство в Борисовата градина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
7
 
! Отговори
кумчо преди 12 години
да сте живи и здрави
155
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
юаежг
154
16
 
12
 
! Отговори
до 152 преди 12 години
момичето го няма заради собствената си глупост, какво е това мислене, че някой като не е жив само добро трябва да говорим за него, дай да я канонизираме за светица! То по тая логика и Хитлер и Сталин са мъртви, дай да поговорим колко добродушни агънца са били тез сладури
153
7
 
26
 
! Отговори
за Яна преди 12 години
Не разбирам хората, които псуват Яна, че е ***, че се друса и прави секс по парковете. От МВР казаха, че момичето е брутално изнасилено и удушено. Единственият, който твърди, че сексът е бил доброволен е шопарът-изнасилвач. Вие, когато правите секс с жените си, оставяте ли цялото им тяло в синини, душите ли ги?!?! Що за наивни ***?! Освен това във всички материали се казва, че шопарът е друсал, а не момичето. То е пило водка, което правят 95% от българие. Гадни хора сте, сеир ви трябва.
152
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
отговорът: "Точно така на това гнусно *** майка му е адвокат-от най-долните преди много години, който е от Видин ще си спомни,че на тая *** едно от аверчетата му изнасили едно момиче, за което нищо повече не се чу и го оправдаха! А момичето го няма! Скалъпиха некаква история,че била избягала от къщи и до там.До кога на тия *** ще им се разминава? Само който не познава тая *** може да си помисли, че тоя *** е невинен. "
151
1
 
13
 
! Отговори
от555 преди 12 години
Как може да вярват на тоя Русинов момичето е мъртва няма как да се защити дали е правила доброволно секс него не може така да говори тоя Русинов ми той може да каже че тя го изнасилила и какво значи е вярно ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМОТО УПЛЮВАНЕ НА ЕДНО МОМИЧЕ КОЕТО Е МЪРТВО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА Я СЪДИ И УПЛЮВА АМИ ТЪРСЕТЕ УБИЕЦА НА ЯНА
150
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от един друг форум: "Каката пак се обаждаш неподготвена. Тоя на снимката веднъж на лодките така агресивно налиташе на приятелката ми, добре че се намесиха едни момчета и се стигна почти до бой. Тоя си замина озлобен и свръх пиян, а тия дето го познават каза: еми той Чеци като си пийне... Като си пийне ли!? Оттогава не съм стъпвала повече там,сигурна съм че поне още 10 човека могат да разкажат подобна история с него. Що за *** са тия всичките и той и приятелите му!? "
149
1
 
11
 
! Отговори
Свереп преди 12 години
А само преди дни - имахме двама убийци в съучастие. Имахме безспорни ДНК доказателства ?! Не го тръби кой да е, ами министъра на МВР на тази скапана държава. В допълнение някакъв набеден психолог от МВР, и той на профайлър се правеше. Тези защо все още са на работа ?! Те излъгаха ! А такива хора се наличат ЛЪЖЦИ !!!
148
13
 
5
 
! Отговори
да преди 12 години
тази Яна хвана, не който трябва за банана
147
1
 
17
 
! Отговори
мм преди 12 години
Четох интервюто на преводача Русинов с Карбовски --- този Русинов е отвратително човече с начина му на живот, с дрогата и венерическите му болести / за които сам казва ... / , но ... намерил е връзки и пари и прокуратурата запя изведнъж друга песен --- че е невинен ! Явно докторите от Видин бързо са се разтичали, за да помогнат на гнусния си син !
146
1
 
6
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Каква експертиза?! Няма ли ДНК?
145
4
 
22
 
! Отговори
странно преди 12 години
първо ми беше жал за Яна, после мислех, че Русинов е несправедливо обвинен, а в момента единствения, за който ми е жал е клошаря...
144
14
 
8
 
! Отговори
Хлъц преди 12 години
От всичките доказателства излезе верно само това Яна е една пропаднала дрога и пияница. Убили ли са я, дали са я убили тези двамата и кво е станало доказателства няма!
143
0
 
13
 
! Отговори
до Коко (130) преди 12 години
Ми запитай се кой държи и Маймунарника, и Лодките от 20 години вече - 2 комунистически ко--лета, Пламен и Калин, рядко гадни същества. Бутат рушвети и така просъществуват.
142
8
 
14
 
! Отговори
гацо преди 12 години
само куха лейка ще се шиба в парк, в който връстничките й разхождат децата си
141
7
 
8
 
! Отговори
Джантата преди 12 години
Умрете от пиене мама ви *** улава
140
2
 
20
 
! Отговори
Човек преди 12 години
МОРФОЛОГИЧНА ПРИЛИКА означава видима прилика , на око ... Това не е никакво доказателство , даже е смешно да се изтъква, но виждате -- тук може да бъдеш осъден и без доказателства ! Преводачът си спретна оправдателна кампания набързо и изведнъж излезе сух от водата . Призовавам тези, които съчувстват на Пламен да направят нещо във Фейсбук--- виждате, че той е в ареста, защото е сам, беден и безпомощен ... Няма родители-лекари от Видин, НЕ Е СПАЛ С ЯНА , няма пари дори за свестен адвокат ...
139
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Четох в групата, подкрепяща Русинов, че бил голям кавалер и много галантен. Четох интервюто с Карбовски и да - голем е кавалер, няма тва онова
138
4
 
13
 
! Отговори
хурохай преди 12 години
Не е лесно на бащата на Яна, нормално е. Момичето е израснало на село, дошло в големия град и като мнозина други пропаднало и морално деградирало. Иначе не си обяснявам по друг начин факта, че се е навила да се шиба в храсталака със случаен минувач.
137
1
 
10
 
! Отговори
жалко преди 12 години
много е жалко, че в България преобладават двете крайности, или алкохолни и наркомански ***, или материални чалгарски ***, нормалните младежи, ако имат възможност отиват в чужбина, а ако нямат има голяма вероятниост да свършат като този Пламен. Ужас!