7 г. Цар Киро не драснал ни една данъчна декларация

Нищят 2 закани за убийство и дали е поръчал смъртта на Ангел
Обновена: 28 сеп 2011 13:19 | 28 сеп 2011 13:17,
313
7 г. Цар Киро не драснал ни една данъчна декларация
Снимка: Архив Dnes.bg

Досъдебно производство е образувала окръжната прокуратура в Пловдив срещу 69-годишния Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро.

Действията на обвинителите са резултат от бърза проверка на НАП. Данъчните са установили, че от 2004 година до сега Кирил Рашков не е подавал данъчни декларации.

"Оттук може да направим обосновано предположение, че Рашков е избегнал плащането на данъчни задължения в особено големи размери над 12 000 лева“, съобщи пред журналисти говорителят на Окръжна прокуратура Галин Гавраилов.

Срещу него е образувано и друго досъдебно производство за отправени 2 закани за убийство към родителите на убития 19-годишен Ангел – Веселин Христов и Иванка Петрова.

Освен това се проверява информация и за трета закана за убийство, отправена към бившата кметица на село Катуница и баба на убитото момче – София Христова, заяви още Гавраилов.

Има прокурорска мярка "задържане под стража" за 72 часа срещу Кирил Рашков, наложена от районната прокуратура в Асеновград.

Към момента Кирил Рашков се намира в следствения арест на Пловдив. Той е задържан тази нощ от органите на реда.

В рамките на тези 72 часа прокуратурата ще прецени дали има опасност Цар Киро да се укрие и да извърши други престъпления и дали се налага да остане за постоянно в ареста.

Още по темата
28 сеп 2011 08:41
569

От прокуратурата поясниха, че сигналът за заканите за убийство са постъпили в полицията на 23 септември.

На 27 септември прокуратурата е била уведомена, тъй като е била извършена предварителна проверка.

На въпрос на Dnes.bg дали може да се направи връзка между убийството на 19-годишния Ангел и отправените закани за убийство към неговите родители, с поръчителство от страна на Кирил Рашков, от прокуратурата заявиха категорично, че и тази версия се разследва.

Ако бъде доказана вината на Рашков по това обвинение, той може да получи до 6 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: Кирил Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
1
 
4
 
! Отговори
isp преди 12 години
abe, kva stana tq...nali v ujna BG bqhte samo ,,TRAKIICI,B1lgari ,a to bilo p1lno samo s mangovci i muzikanti..
299
1
 
4
 
! Отговори
ЦАР КИРО, ЩЕ...... преди 12 години
...ОТЪРВЕ ПАНДЕЛАТА----НИКОЙ, НЯМА КЬОРАВО ДОКАЗАТЕЛСТВО!!!ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ДАНЪЧНИ НАРУШЕНИЯ....И ЩЕ ГО ОСВОБОДЯТ,ТИХО И КРОТКО....ХА,ХА,АА..А,ВИЕ БАЛЪЦИТЕ....ПРОТЕСТИРАЙТЕ...ХА,ХА,ХА,ХАААА...!НЕ-ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ....Е ЕДИНСТВЕНОТО НАРУШЕНИЕ ,ЗА КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ХВАНАТ В СЪДА......БЪДЕТЕ СИГУРНИ!ЦАР КИРО--МОЖЕ ДА ПРАВИ "МЕНТЕТА"!---АМА, НЕ Е ПРАВЕН У ШИШЕ.....ХА,ХА,ХААААА....!ЛЕВАНДУРИ, СМОТАНИ......
298
1
 
5
 
! Отговори
..ЗА КВО ДА ПИШЕ,БЕ. преди 12 години
ЦАР КИРО СИ ГЛАСУВА ЗА БКП\БСП,..ЗА ГОЦЕ,..ЗА ИВАН КОСТОВ, ЗА СИМО МАДРИДСКИ,..И ЗА ВСИЧКИ ГДЕТО МУ ПИЯТ МЕНТЕТАТА...И МУ УВАЖАВАТ..."НЕОБЯСНИМОТО БОГАТСТВО"--КАКТО КАЗВАТ ОТ РАДИО "ХОРИЗОНТ"....ХА,ХА,ХАААА.........ШЕ,ПИШЕ.......ХА,ХА,ХА,АААА.....ДА ПИШЕ ГОЦЕ ---КАК Е СТАНАЛ "ПРЕЗИДЕНТ"....ДА СЕ ФАЛИ ,ЧОВЕКА....!!!!!!!
297
1
 
6
 
! Отговори
казанлък преди 12 години
10г. затвор=доживот толкова ли е трудно да го вкарат в панделата за 10г. Той едва ли ще излезе на 80г
296
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Журналистите да се поинтересуват /ама те всъщност журналисти ли са въобще?!?/ какво е открито при обиска на кировите къщи тия дни от полицията. мноооооггоооо интересни неща вероятно има там и някои хора вероятно ще дават мило и драго да се покрият...мафиотите в българия са преплетени като свински черва с политици, познати мутри, и хора в сянка, кандидат президенти разни, уж подсъдими иначе и такива дето стоят като гости в телевизиите и помпозно и мазно набиват в главите на хората разни мисли...
295
1
 
6
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,- Има ли още наивници, които да не разбраха каква е ролята на Красьо - "Черничкия" и днешния му заместник, в работата на съдебната ни система...- С едно телефонно обаждане и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас.!!!ЗАЩОТО...: - Няма видео и аудиозапис на убийствата..., пък и да има, те трябва да са направени но законен начин..., което значи, разрешение да е дал братовчеда на съдията, също съдия- Няма нотариално заверена декларация на Лондонския изкормвач, че той е убиеца...- Няма свидетелски показания на поне двама надеждни свидетели..., а за това те трябва да са работили под личното ръководство на съдията по делото..., или на съдията да е звъннал КрасьоМъка...Лондонския изкормвач, дори да е заловен с кървав нож над гърчещия се труп на жертвата си е ...НЕВИНЕН, СПОРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪДИЯ, на когото Красьо - черничкия "звънне"...А иначе си имаме., съдии и политици и мафиоти невинни като слънчица.
294
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За 7 години данъци - с такива палати и в такъв лукс и само 12 000 лева? Вие луди ли сте бе??? На тях джантите на единия мерцедес сигурно струват повече... Тука става въпрос за милиони, за много милиони...
293
1
 
10
 
! Отговори
Отвратен преди 12 години
Българската административна държава - враг 1 на българите!
292
1
 
9
 
! Отговори
pff преди 12 години
Do jivot za toz *** !
291
1
 
10
 
! Отговори
Няма никакъв проблем преди 12 години
Абсолютно нищо няма да му направят след като не е подал декларация с невярно съдържание.От юридическа гледна точка е точно така.Виж ако е подал декларация с невярно съдържание тогава е лошо,но щом нищо не е подавал нищо няма и да му направят,той именно за това и не е подавал.
290
1
 
14
 
! Отговори
Бо преди 12 години
Ще го самоубият. Много знае, и може да издаде някой!
289
1
 
13
 
! Отговори
! преди 12 години
Ако не го осъдят се въоръжавам тежко и взимам нещата в свой ръце явно в съда няма справедливост
288
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
borsi.blog.bg/***/2011/09/29/chovekyt-po-chiito-signali-zakriha-na-golemite-feisbuk-grupi.827462
287
1
 
4
 
! Отговори
глупости ая преди 12 години
Да не си първобитен ? Всеки телевизионен приемник има опцията да си изтриеш сам канала ,който не искаш да гледаш. У нас са махнати всички фолк канали. В кабелния доставчик просто ще се посмеят и това е.
286
1
 
5
 
! Отговори
Дам преди 12 години
6 години затвор и то АКО се докаже -за един човешки живот!Условна за обиране на банка или сгазване в пияно състояние.Никаква присъда за източване на ДДС в особенно големи размери.Как ли ще осъдят шефа на данъчното задето не си изпълнява служебните задължениа? Или тези дето сгазиха полицаите ? Питам и си знам - ще ги пуснат!
285
3
 
6
 
! Отговори
ая преди 12 години
Днес отивам при интернет-доставчика, чийто клиент съм, да спрат бтв и каналите им, на път са и новаТв - изпитвам отвращение, безсрамници, слуги!
284
1
 
7
 
! Отговори
Ивана преди 12 години
В затвора при *** Киро трябва да бъде и Менда Стоянова,която го е прикривала.А не да дава изявления ,че не помни кой е подал декларация и кой са ревизирали,но явно е получила голямо парче от баницата на *** и за това има къса памет.
283
1
 
9
 
! Отговори
glavatar преди 12 години
Извинете ме всички тук но Рашков не раздава правосъдие и закани за убийство,държавата го прави ДЪРЖАВАТА.Рашков и държавата са едно и също нещо.справка последните 22 години.
282
1
 
11
 
! Отговори
Стига с тия титли! преди 12 години
Стига с тия титли за рашков. Да го пишем с малки букви, а не с с титли - "цар", "барон"... *** гаден! Трови народа, заплашва с власт, раздава правосъдие!
281
3
 
9
 
! Отговори
ss преди 12 години
btv еничари