Още един Рашков в ареста за постоянно

Оставиха внука Ангел заради опит за подкуп на полицаи
Обновена: 22 мар 2012 13:27 | 22 мар 2012 13:26,
45
Още един Рашков в ареста за постоянно
Ангел Рашков в съда Снимка: Булфото

Апелативният съд в Пловдив остави с постоянна мярка "задържане под стража" още един внук на Кирил Рашков – Ангел. Той бе задържан, след като се опита да подкупи пътни полицаи с 20 лева.

20-годишният член на ромската фамилия е заловен да кара без шофьорска книжка, която му е била отнета, защото е издадена на база фалшива диплома за основно образование.

Магистратите прецениха, че става въпрос за умишлено престъпление, за което се предвижда затвор до 10 години.

Опитът да се подкупят полицаи е направен докато Ангел Рашков е бил в изпитателен срок на присъда за фалшифициране на документи.

Налице е реална опасност от извършване на друго престъпление, затова няма по-адекватна мярка от "задържане под стража" за постоянно, решиха магистратите.

Още по темата

Ангел е карал "БМВ Х6" и бил спрян за проверка на изхода на Пловдив в посока Асеновград.

Полицаите поискали документите на шофьора, но се отказало, че той кара без шофьорска книжка. Причината – тя била отнета, защото е издадена на база фалшива диплома за основно образование.

Ангел Рашков е подхвърлил двайсетолевка в патрулната кола с цел да подкупи полицаите, по тази причина е бил задържан.

Сега наследникът на ромската фамилия ще търка наровете в Следствения арест докато чака началото на процеса срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: подкупАнгел Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 12 години
*** джери... половината са за ТАМ
31
0
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 12 години
Йордане, не четеш! Опитал се е да подкупи полицаи, докато е в изпитателен срок на присъда за фалшифициране на документи! Е, за това ако не го бяха вкарали в ареста, незнам!
30
5
 
1
 
! Отговори
йордан преди 12 години
да не би случайно истината да е друга???за 20лв.постоянно в ареста--да не му е дигнал някой мерника и куките да са си го прибрали както пребираха караменски навремето?много е мътна тая вода?
29
4
 
2
 
! Отговори
българин преди 12 години
*** големи сте овце всичките кой кво работел И щял да гласува за Боко *** вие пак за боко ще гласувате ЩОТО СТЕ МАЛО УМНИ Колкото до това за Внука вие мислещите тук когато почнете да спрете да завиждате тогава ще вадите и пари Който има пари не значи че е лош човек храни семейства овчари Националисти се наричате пък на един протест не сте излезнали все някои ви е виновен КОЙТО САМ СИ ГО НАПРАВИ НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ позамислете се малко а не критикувайте всеки че *** геноцида тук всички сте за съд
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ta sivee raskovi mnoko ki obicam ot sarce te sa veliki care na bg ste krastim raskovica slet vreme a bulgareskite varvari v voloska balgaria ot gatetosa doslo svinete ne razbrahteli zemiata e basa na romite ne iskmame svine v zemiteni bulgarski varvari tangraci bezicnici
27
0
 
18
 
! Отговори
до БЕНАТОВА преди 12 години
скъпа, обичаш парите също като БОСФОР ТВ!?? значи хората дето си плащат данъците не продават дрога и фалшив алкохол и не плащат на МВР и данъчните са *** АЛКОХОЛИЗИРАНИ???? Абе,МИРОЛЮБА ЩО НЕ РОДИШ ДЕТЕ НА КИРИЛ РАШКОВ И ТО ЦАРЧЕ ДА СТАНЕ!????
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
MRASEN I NAGAL *** KADE E VATRESHNIQ MINISTAR NALI SE PRAVI NA RASLEDVASHT ,OPA ZABRAVIH NALI SA VZIMALI KINTI I OT TQH TA ZA TOVA GI PAZQT ETO TOVA E BALGARI SRESHTU BALGARITE I SAS ***
25
0
 
7
 
! Отговори
KRITIK преди 12 години
EH TEZI SIGANI!PAK STE KUPQT BALGARSKIQ SAD!
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До тук всичко е повече от добре, но... нека да докаже от къде *** пари за колата, той и семейството му. В противен случай няма да повярвам на управляващите.
23
0
 
1
 
! Отговори
MINDJO преди 12 години
I NE SAMO EDIN JEZAL ;-))) NADIAVAM SE
22
0
 
11
 
! Отговори
sinia преди 12 години
TAM IM E MIASTOTO NA "CARSKATA" FAMILIA!!!
21
1
 
25
 
! Отговори
Rocker преди 12 години
Ако Герб почнат да ги мачкат тия наистина, много българи пак ще гласуваме за тях ! И няма да има нужда да си фалшифицират изборите :) Просто искайте на малкия *** да докаже доходи за Х6-цата, ако не може я вземете !!! И така всеки път като се покаже на пътя !
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на обикновените полицаи - свършили са си работата. Сега да видим какво ще реши Съда и колко ли двайсетолевки ще се опитат да им подхвърлят.
19
2
 
18
 
! Отговори
Генерал Луков преди 12 години
Да не би някой "случайно" да се самозалъгва че на тия ще им направят нещо?!? Всичко е пушилка за пред нас и медиите...! А след няколко месеца ще го гледате Кирил Рашков да ни показва СРЕДЕН ПРЪСТ от някой джип,каран от внука му!.... Обаче незнам дали ще са живи същите тези национални предатели за да видят Майка България след 50-70 години.... Какъв ще бъде резултата от това да позволиш на ***-турската *** и *** да си прави каквото иска тук! Примерно Президентът ни да е от рода на Азис..!
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ангел е карал "БМВ Х6" и бил спрян за проверка на изхода на Пловдив в посока Асеновград."НЕГРАМОТНИЯ РОМ КАРА ДЖИП BMW X6 КОЙТО СТРУВА КЪМ 80 000лв
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
4e i naglo gleda miskina
16
0
 
22
 
! Отговори
Генерал Луков преди 12 години
Докато *** са "решаващият глас" в всички изборни вотове.... така ще да е! :( Няма какво да се заблуждаваме Дами и Господа! :( Защото отчаяния от всичко средностатистически българин е СПРЯЛ да гласува отдавна но *** долен за 20 лева и три кюфтета със биричка ще си даде гласа веднага!!! А раждаемостта при тези маймуноподобни създания сравнена със нашата?!? Но да НЕ обиждам маймуните все пак! Че има и някакви ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТИ,който им защитават "правата"?! Хан Крум най добре е казал!
15
0
 
10
 
! Отговори
malart преди 12 години
Къде е короната на принцесата? В ареста я чака царския жезъл.
14
0
 
15
 
! Отговори
безработен преди 12 години
БМВ Х6 ?!!! Този какво работи , че на 20 години кара кола за толкова пари ? Трябва явно да се интегрирам като *** , за да мога да съм поне малко под тяхното ниво !!! Абе прокурори има ли в тази държава ? Мен за неплатени сметки в затвора ще ме вкарат , този ни работил , ни учил , нито книжка има ... дайте му сега еврофондове и стойте та гледайте сеир !!!Може и депутат да стане !!!
13
2
 
10
 
! Отговори
Така е преди 12 години
*** са желан електорат от всички партии, но най-вече от бсп - те нямат никакви скрупули за това каква цена да се плати за властта.