8 експертизи и разпит на свидетел по делото Килърите

Адвокат на подсъдим поиска клиентът ѝ да бъде лекуван в болница
23 апр 2012 21:35,
10
8 експертизи и разпит на свидетел по делото Килърите
Петър Стоянов. Снимка: Bulphoto

5 вещи лица представиха 8 съдебни експертизи в днешното заседание на Шуменския окръжен съд по делото „Килърите”. Почти без въпроси бяха приети 3 трасологични, 2 дактилоскопни, 2 съдебномедицински и 1 техническа експертиза, които не хвърлиха съществена светлина върху вината на подсъдимите.

Показания даде Филип Филипов, присъствал на побоя, нанесен на Николай Паунов на 16 август 2007 година пред дома на потърпевшия в София.

Свидетелят бил повикан от Паунов, чийто племенник е, за да го закара на общото събрание на фирма „Елица 2002”. На него е трябвало да бъде решено как да се изплати частта на Паунов, който смятал да напусне съвместната фирма с д-р Красимир Пандев. Паунов бил пресрещнат от 4-5 души, като свидетелят чул един от тях да му казва: „Ти от Краси бял хляб ял ли си?“. След това последвали удари и Паунов паднал на земята окървавен.

Дни по-късно свидетелят е разпознал един от нападателите по снимки, показани му в полицията.

Поради наличие на противоречия беше прочетен протоколът от разпита на Филип Филипов, извършен по време на досъдебното производство.

Подсъдимият Петър Стоянов отново бе много активен при задаването на въпроси относно обстоятелствата около побоя.

В края на заседанието за деня адвокат Ивета Анадолска представи медицинска документация за хронологията на развитието на здравословното състояние на подсъдимия Васил Костов. Според нея фистулата на Костов се нуждае от хирургична обработка и тя поиска в четвъртък, след завършването на 13-тото заседание, клиентът й да бъде преведен в лечебно заведение, където да бъде лекуван радикално, тъй като превръзките не дават резултат.

Делото „Килърите” ще бъде подновено утре в 9.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Килъритеекспертизи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, тоя не се ли втали в затвора? Явно и там добре папка...
7
1
 
7
 
! Отговори
поп с кадилак преди 12 години
ако тия пропеят и особено тоя хипопотам.......... ще става горещо
6
4
 
10
 
! Отговори
СУМИСТИТЕ преди 12 години
Гоце като вземе властта отново ще ги помилва и толкоз - пак ще почнат да отстрелват хората по улиците. Требва и него да го тикнат в дранголника - като треньор на сумистите и чак тогава нещата ще си дойдат наред.
5
2
 
14
 
! Отговори
Ф-1 преди 12 години
Ако хипотетично приберат всички замесени в организирането и изпълнението на престъпленията в БГ, МВР ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ КАДРИ.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тези,като Красьо черния,ще излязат чисто бели от съда.
3
4
 
27
 
! Отговори
qwer до 190 преди 12 години
Е този *** на снимката много засрамено застанал бе като,че ли някой му е вземал сумиските чаршави които си увива около пишлето,а като трепеше и дерибействаше из държавата кухата му кратуна хич и не помисляше за последствията,колко ли майки е зачернило прасето гадно ? Да им дават по 40-50 години като тук в Испания даже са им малко,на такива престъпници куршум в кратуните и толкова.
2
0
 
19
 
! Отговори
КАДРИТЕ НА ДС/бкп.. преди 12 години
....от нсо , са в основата на всички убийства и отвличания!
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тежко му на този свидетел. Всичко на показ - какво казал, какво видял. Няма закрити врати като за кадровика Красьо черния.