Записи уличиха Алексей Петров в изнудване

Съдът назначи охрана на свидетеля Устинов
Обновена: 3 юли 2012 22:08 | 3 юли 2012 22:06,
73
Записи уличиха Алексей Петров в изнудване
Алексей Петров. Снимка: Булфото

Мистериозно появили се специално разузнавателни средства разгорещиха заседанието по делото „Октопод", след като стана ясно, че среща на Алексей Петров със свидетеля Пламен Устинов е била записана.

Според прокуратурата, срс-тата подкрепят твърденията на Устинов, че бившата барета го е притискал да се отметне от показанията си срещу него, съобщи БНТ.

Това е една от причините, заради която Петров беше върнат в ареста в началото на май, откогато защитата му се бори да го извади на свобода.

Днес адвокатите реагираха остро за това, че веществени доказателства се появяват в процеса зад гърба им.

Съдът се измъкна, че не му било докладвано постъпването на папката по делото и поиска проверка, и обяснения от прокуратурата.

Междувременно стана ясно, че съдът е назначил на свидетеля Пламен Устинов охрана заради поредни заплахи за сигурността му.

В края на заседанието прокуратурата поднесе още една изненада. Учителката Иванка Славчева, която оглавяваше инициативният комитет в защита на Алексей Петров, сега дойде да даде показания срещу него, като разказа за натиск и рекет от страна на подсъдимия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
3
 
! Отговори
ринго преди 11 години
памачагите *** предателското племе *** брат брата продава само да е в келепира .Устинов ...пътник за отвъдното само дето датата на билета му не е написана иначе дестинацията е ясна .Ще бъде използван и захвърлен като всеки предател от Юда та до днес
53
1
 
2
 
! Отговори
До 67 преди 11 години
Не си запознат -навсякъде по света Прокуратурата е длъжна да събира както доказателства доказващи престъпления така и доказателствата оневиняващи подсъдимите.Точно в САЩ ако измъкнат някое укрито от прокурорите доказателство веднага следва оправдание на подсъдимия
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледах по Канал 3 директно от съда.Нищо от това не е вярно.Съдът избяга без да се произнесе и отиде да проучва папката и отложи делото.Нито са слушали нито чели въпросните СРС-та.А ако в тях имаше и грам от това ,което твърди прокурора ,нямаше насила да ги дават тия записи и то по искане на защитата
51
2
 
7
 
! Отговори
до к.62 преди 11 години
Та нали за това говорим: че онези депутати в НС, по-специално тези с юридическо образование, правят-струват, но винаги приемат закони в полза на престъпниците, а не на жертвите! В САЩ е обратно: прокурорът може и винаги държи като коз в ръкава си факти, изобличаващи престъпниците, а в РБ прокурорът се явява с всички доказателства, изложени на показ пред защитниците на престъпниците, което прави тези обвинители да изпълняват ролята на маймуни! Всички карти са свалени на масата и защитниците на обвиняемите ги цакат под одобрителния поглед на съдията! Обърнете внимание и на друго: Бивши министри и зам.министри на МВР и МО са защитници на знаковите престъпници: Михайлов, К.Богацевски, Емито Йорданов, Свинаров и т.н. Да си припомним ли кои са топадвокатите на знаковите престъпници, които сега са на съд: Даниела Доковска, Ина Лулчева, Васил Василев, Илиян Василев, М.Марковски и сина му, Рангелов и др и срещу какви хонорари те водят защитата. Хайде да си припомним и друго: Д.Доковска е защитник на шефа на ССБ, съдията от НО на СГС Мира Тодорова в делото й с/у министъра на ВР в РС-Пловдив, а Ина Лулчева ще защитава М.Тодорова в жалбата й с/у наложеното й дисциплинарно наказание пред ВАС. Това достатъчно ли е ?
50
0
 
11
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Ама нее, това са гнусни инсинуации, Той е невинен...ще постанови Съдът след известно време:))
49
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като го гледам тоя Устинов , установявам ,че интелектът му не е по-голям от този на ФредФлинстоун и Барни Ръбълт взети заедно !
48
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алексей Петров заедно с Устинов в Затвора ! Там да се оправят , кой крив ,кой прав - всепак са братовчеди ,макар и по женска линия !
47
4
 
8
 
! Отговори
До 60 преди 11 години
Никой уважаващ себе си адвокат,не би допуснал да бъде "застрелян" с "горещи" доказателства! Според НПК всички материали по делото трябва да се предявят на защитата и обвиняемия,освен ако не е деклариран отказ от това им право ! Останалото е недопустимо! Доколко е правилно е друг въпрос.......
46
1
 
19
 
! Отговори
Габи преди 11 години
Прокуратурата има право на т.нар. "горещи" доказателства: сервират се на някое от заседанията на съдебния процес. Целта е обвиняемият да бъде "застрелян" с такъв изобличителен документ и той чрез своите адвокати да не може да се оправдава. Друг е въпросът ако онези Gatrbages - депутати-юристи са си вързали гащите със закон, забраняващ тази проява. На Запад и особено в САЩ тя е често използвана. Ама нашите пенкелер-юристи какви ли не тъпотии измислят в полза на престъпниците, а не на жертвите.
45
1
 
6
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
нито един от тия двамата, не е читав и двамата са за затвора!
44
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много се радвам, че ГЕРБ им е.а майката на тия престъпници, може да не са с присъди, но поне не са на вънка, да тормозят хората. при *** си се разхождаха спокойно и никой нищо не им казваше, а сега ако не друго, поне са на топло и ги затрудняват да си въртят игричките мръсни!БРАВО НА БОЙКО БОРИСОВ!
43
0
 
3
 
! Отговори
bobo преди 11 години
TAKA ILI INA4E NE GO OSAGDATE PONE GO NAGRADETE
42
2
 
33
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
А.Петров е едно от най невинните създания на бсп успял е да разплаче само стотици майки а не като стлетницата милиони.
41
1
 
26
 
! Отговори
Васил преди 11 години
Много моля да не се обижда доцент Алексей Петров , който на снимката има профил на древногръцки мислител. Какъв интелект лъха от него. Долу ръцете от Доцента и кадрите на Пазаржишката Магнаурска школа ( милиционерското училище)
40
1
 
4
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
до-51 Този Драшков нещо много на дълбоко ти е бръкнал явно!
39
20
 
11
 
! Отговори
Stas преди 11 години
Интересно е, докога гербавите комунисти ще ни занимават с тия простотии. Крайно време е журналята да публикуват списъци с имената на осъдените, а не измислените милиционерски сводки и тогава ще лъхне цялата истина. Кому са нужни тия без мислени *** статии за трактори, багери и др. Хората изнемогват от високите цени, безпаричие, мизерията, а ни занимават с идиотизми всеки ден.
38
26
 
17
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Какво става къде са маймунките от партията на простаците -ГЕРБ да ми цъкат минусчета?Цъкайте не се притеснявайте.Не ме пропускайте.
37
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм защитник на трактора и ТКЗС-то му , но искам да споделя , че тои постъпи човешки към този Устинов с физиономия на плъх и чело като на бегач гумата , като го доведе от долината на широките *** в големия град / както и всички останали свои кадри / , уреди го като пазач в НСО , даде му възможност да заработва в извън работно време на басеина , като му възложи наи секретната и отговорна задача -, да прави вкусов анализ на фекалите изсрани от посетителите на плажа ,и да мачка вестници и хартия , които поставяше в тоалетните . Чудно ми е как зъл и пресметлив гении , като А . Юмерув които разполага с целият ресурс на подземният и над земния свят би се опрял и доверил на такъв плъх и *** които като видеше прелитащ самолет гледаше в захлас след него с отворена уста докато се загуби от погледа му . Явно че на тоя не му се живее в долината на широките *** и е готов на всичко за да остане и час в големия град . Ако прокуратурата иска да искара делото на трактора до краи , трябва да се вгледа в по истинският тесен кръг около трактора , да притисне с настоящи и бъдещи СРС-та и оперативно издирвателни мероприятия /ОиМ/ лицата , и даги направи свои надеждни свидетели по делото .
36
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Mного е просто.Който си плати го пускат или му оставят вратичка да избяга.Какво стана с Галеви,Маргини и куп други по-дребни обявени за престъпници?Това ще стане и с Алексей.Ще се пощуми малко и ще го пуснат.Няма да се учудя ако някой ден си пият шампанско с Бойко заедно на някой остров и се хилят на материала.
35
7
 
30
 
! Отговори
човек от народа преди 11 години
Стига сте ни занимавали с "трактора", "валяка", "семката", "сламката", "корнишона", "тиквата" и т.н, дето станаха милионери!Дайте работа и хляб!